Who you are is enough

2013-07-17, 16:26:49 / Kategori: Sverige
 
Hade en sån härlig och mysig AW igår med suss på offside o har inte skrattat så mycket på länge. Vi beställde in alla förätter och satt o små åt medan suss berättade de sjukaste berättelser nånsin att ja inte visste om ja skulle skratta eller va i chock haha "Pee in you? that's some R.kelly shit right here" Hahaha .. Märkte direkt att det var ett tag sen bara hon och jag satt små lulliga och snackade och efter igår blir det verkligen oftare! Har ont i magen efter alla berättelser o kan inte vänta tills nästa gång ♥
 
 
 
På tal om något sjukt.. Igår när jag kom till jobbet satte jag mig ute på uteserveringen för att ta en cigg i lugn o ro, fanns det massa skator som gick omkring mina fötter, ätandes på gamla matrester typ, o från iingenstans känner jag typ en fjäder på mina fötter, å när jag kollar ner äre en skata som har satt sin ena vinge på min ena flipflop o av ren reaktion skakade jag på foten för att det typ kittlade till, men så fort jag ryckte på foten började skatan flaxa med vingarna, och när jag inser att skatjäveln hade fastnat med vingen i min flipflop fick jag panik. Skatan hade också panik och började flaxa som ett jävla cp o jag började skrika, helt själv med en skatjävel på foten hahaha "AHHHHHHH" jag minns att jag ropade "HJÄLP! AhhhHHH HJÄÄLP!" Det var en sån obehaglig känsla att ja får rysningar bara ja tänker på det.  Fjädrar for överallt och eftersom skatan började flaxa som ett epelepsi anfall , började alla andra skator runtomkring också flaxa med sina vingar å jag stod mitt i allt flaxande och skrek på hjälp utan att nån kom haha. Till slut sparkade jag med foten i luften flera gånger tills skatan lossnade och flög iväg. Haha där stod jag med fjädrar överallt och med ett hjärta som slog i 180 och hoppades innerligt att ingen såg händelsen. Va fan e oddsen att en fågel fastnar i ens flipflop?? Haha insane.  

A person who can criticize others, is a person who can criticize himself

2013-07-16, 18:54:45 / Kategori: Sverige
 
Tillbaka till verkligheten, vilket inte känns så jävla bad as I thought de skulle göra, kanske för att man har laddat batterierna under veckan, eller så är det för att jag har sånna härliga arbetskamrater så det känns som man är och fikar istället för att jobba, anyway så känns det bra. Jag har iaf en innestående semester vecka kvar så det kunde typ inte kännas bättre. Jag är så keff som inte höll i med träningen, men å andra sidan visste jag typ att jag skulle banga till slut, för det har jag alltid gjort. Är det för att man inte har tillräckligt mycket motivation att vilja börja träna, eller hatar jag bara träningsmaskiner? Dansa kan ja ju börja med, men hur kul är det att börja i en ny grupp helt själv? Ridning är också ett alternativ men det är så sjuukt dyrt att det är löjligt. Om man vill bli tex medryttare på en häst, vilket betyder att du rider och sköter om en häst några gånger i veckan, så behöver jag betala ägaren för att ta hand och träna dens häst..Hur sjukt är inte det? Logiskt sätt ska du ju vara tvärtom, men tydligen har det funkat så i alla år utan att nån har klagat. I don't know men jag börjar bli riktigt rastlös och det är aldrig bra. Mitt drömliv skulle vara att ha ett fullbokat schema hela dagarna, då skulle jag verkligen vara nöjd med livet, guessing att med famij så blir så, så får väll vänta till dess.
 
Nu slutar jag och det blir som vanligt en fet aw med suss, Puss!

 

 
 

When I leave this world, I'll leave no regrets

2013-07-15, 18:11:00 / Kategori: Sverige
 
I'm baack! Kan säga redan nu vilken flax jag hade med att välja just förra veckan med tanke på vädret! Nästan strålande sol heela veckan, ba en dag det regna, då passade jag på att mysa inomhus med björnen. Annars har jag typ ba grillat, badat och myst, hela veckan tillsammans med min björn. Att ha umgåts med björnen hela veckan gav mig feta Flashbacks från spanien, hur vi umgicks 24/7 och skrattade tills våra magar gjorde ont. Vi sitter ihop helt enkelt och ja trivs som bäst när vi är tillsammans. Jag har ätit så mycket chorizo att min mage står rätt ut haha, halloumin är inte helt oskyldig den heller. En välförtjänt vecka, jobbar igen bara 1 vecka till sen ere dags för semester igen =). Här e bildbomben (OBS! varning för en starkt alkoholpåverkad gaby på alla bilder)
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kollade på AIK match från Norra stå (hjälp)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoes want attention, Women want respect

2013-07-05, 17:38:12 / Kategori: Sverige
 
exakt 1,5 timmar tills min semester börjar! Hääääääy! Haha det första jag kom å tänka på att göra direkt efter är en fet jävla AW nånstans, och nu ska jag lyxa till det med drinks och inge jävla bärs! Haha det är sjukt att det första man tänker på när man blir ledig är att supa ..Gissar att det är medfött när man är född i Sverige. Himmlen börjar klarna upp och i helgen har ju alla lovat strålande sol med 26-28 grader, och om det stämmer så äre ba ta på sig sina shorts och börja shotaa! Who's with me?? haha nu kommer pappa skriva en kommentar "ta de lugnt gumman min, inga minnesluckor så du tappar allt du äger" Nejdå pappa, inga minnesluckor kan jag inte garantera att jag inte får men jag lovar att ta det slow..till en början iaf :P 
 
På söndag är det AIK-häcken på friends arena och den här gången ska jag köpa biljetterna i förväg OCH komma i tid, annars är det ju risk att det blir ett "pga säkerheten kan vi inte släppa in dig" som förra gången haha. Mamma min fyller år på måndag också men hon har åkt ner till malmö för att fira den med våra släktningar därnere så får inte chansen att fira henne tyvärr :(, men tar det när hon kommer hem istället. 
 
Eftersom jag är så keff på att uppdatera kan jag redan nu säga att jag nog ej kommer att uppdatera nånting under hela nästa vecka, så det blir en bildbomb veckan därefter ist =) . 
 
Glad sommar på er alla och tare "lugnt" med spriten! 
 
 
 

People think being alone makes you lonley, I don't think that's true. Being surrounded by the wrong people is the loneliest thing in the world

2013-07-04, 17:36:13 / Kategori: Sverige
 
Nu e de bestämt, jag har semester nästa vecka i en vecka, sen kommer jag jobba till första veckan i augusti, då tar jag en vecka till, för att åka ner till spanien en sväng. Så vad ska man göra hela nästa vecka? Palla ruttna här asså...kanske tar en weekend nånstans eller nått, får se vad min impulsivitet tar mig =) 
 
I helgen vill ja fan hitta på nått kul, typ en heldag nånstans och för att sen avsluta dagen med en nice middag på en mysig uteservering.. Har varit sugen på det skiit länge nu men blir som vanligt aldrig av. Suss e hype i helgen så det kanske blir vi två ute för en heldag =) 
 
 

I don't think u realize what you mean to me, not the slightest clue..

2013-07-03, 18:23:19 / Kategori: Sverige
 
Stohandling direkt efter jobbet är vad som gäller..Eller jag kanske åker hem o röker en fet innan så man inte stressar omkring därinne helt hungrig. Nånting jag har lärt mig är att aldrig handla hungrig. Då slutar det nästan alltid med att jag bara köper skräpmat och godis som tar slut på tre dagar, så måste jag gå å handla igen. I början kunde jag och björnen handla mat för flera tusen i månaden och vi fattade aldrig varför det kosta oss så mycket? Men sen kom vi på att det var för att vi handlade när vi var hungriga så vi handlade genom magen..inte bra haha. En ekonom sa till mig en gång att det är billigare att äta middag ute varje dag, om man bor själv, än att storhandla in mat som man fick slänga sen för att det blev gammalt..tycker den ekonomen lät väldigt logisk =). Jag är inte sämst på att laga mat, jag är bara väldigt oerfaren och vet inte riktigt än vad som passar med vad. När jag jobbade som hushållerska lärde jag mig att både göra luncher och middagar, inte kanske världens roligaste och spännande måltider direkt men det funkade iaf, riktig nybörjar mode på det hela haha. Chefen förstod att jag var en nuuby när det gällde matlagning så han lät mig va haha. Det kanske är dags att börja igen, så att man inte står där i framtiden med 5 barn som tycker att deras morsa lagar äcklig mat, kul. 
 
Vi har en stooooor och lång skinn soffa hemma som är vit, lite konstig soff färg tycker jag och medan jag fick runt i lägenheten för att försöka hitta på nya idéer, kom jag på att jag skulle vilja färga de vita till svart istället, då hade soffan verkligen sett maffig ut. Så jag frågade björnen och några andra om färgning till läder men alla tyckte jag var dum i huvet som trodde att det gick att färga läder, men vadå ? Det är liksom 2013, visst fan borde man kunna färga läder om man kan åka upp till rymden? haha bra jämförelse..men iaf, jag sökte på internet och ok, det var inte det lättaste att hitta men till slut hittade jag en primer, som färgar skinnsoffor i vilken färg man ville! Och dessutom var det busenkelt att göra, så nu har jag inhandlat en med svart färg, kommer bli as snyggt, som en helt ny soffa hemma! En liten smygstart på våran total homemakeover !
 
 
 

If I'm crazy enough to think it, then I'm crazy enough to say it

2013-07-03, 16:53:49 / Kategori: Sverige
 
Att vakna upp på ett sjukhus, liggandes med slangar och hela köret när ja inte ens visste om varför jag var där skrämde mig. Allt jag minns från gårdagen var att jag hade gått hem till det där paret i byn och börjat festat loss. Hembränt + några lyckopiller gjorde att jag verkligen inte mindes ett enda skit och jag fick senare reda på att det var inte riktigt lyckopiller jag fick i mig, super starka smärtstillande som man aldrig ska blanda med alkohol så min kropp hade fått en kemisk reaktion, vilket betydde att tabletterna + hembränt sprit tillsammans i kroppen gjorde en blackout. När jag tittade upp från min sjukhussäng upptäckte jag att jag låg i väntrummet, med 120 ögon stirrandes på mig. varför i helvete lägger man nån som är helt däckad i väntrummet så alla kan glo ut en? Jag kände mig helt tom och lite bakom av tabletterna och eftersom jag fortfarande inte visste varför jag var där så drog jag ur sladdarna ur armar och näsa för att ställa mig upp, men efter att ha ställt ner benen på golvet var dom som spaghetti så jag ramlade ihop i en klump på golvet, och ännu fler ögon började stirra ut mig. Sjuksköterskorna måste ha hört min duns på golvet för två styckna kom gåendes snabbt emot mig för att plocka upp mig. "Du kan inte bara ställa dig upp sådär när du har legat och sovit i två dygn, och i med sladdarna!" Två dygn?? Hur i helvete kan jag ha sovit i två dygn? Fast jag kom på mig själv att det kanske inte var så konstigt eftersom jag verkligen inte minns nånting från händelsen. Hur kom jag till sjukhuset? Haha det var många frågor som bubblade upp men det var nog bäst att ba tare lugnt tills sjuksköterskorna kunde berätta.
 
Efter att ha legat övervakad i några timmar till blev jag nerskjutsad till maria ungdom, oohhh neeej..Värsta stället som fanns.. Väl därinne blev jag igenkänd av personalen direkt.."Hej Gabrielle..Är du tillbaks?" Skit kul att höra den liksom.. Den här gången blev jag inlagd på akuten, vilket är ännu värre än behandlingsavdelningen som jag var på förra gången. På akuten kom alla knarkare och alkisar direkt från gatan så alla såg ut som vrak hela bunten, och läskiga var dom flesta. Flummara umgicks med varandra, horsarna låg och avtände nånstans och alkisarna satt i rökrummet 24/7. Allt jag ville göra var att sova, sova bort all tid så att jag snabbare kom ut därifrån men man fick aldrig vara ifred, man fick inte ens vara på sitt rum själv under dagen, för då ansåg dom att man var "osocial". Jag ville ändå inte socialisera mig med pundare och alkisar men man som vanligt hade inget val. Så det enda man kunde göra var att läsa utslitna skvaller tidningar från 1997 typ , eller kolla på 1an,2an eller 4an..Jag med min rastlöshet försökte genast hitta nånting som kunde tillfredställa mig men det fanns verkligen ingenting att göra så jag satt och lade pärlplattor tills mina fingrar ömmade..
 
Efter en veckas vistelse på akuten fick jag ett samtal från soc..vilket bara skulle handla om vad för straff jag skulle få efter min urflippning. På ett sjukt sätt var det det enda man längta efter, att soc ringde, för man hade verkligen 0 kontakt med omvärlden what so ever så ett samtal från soc kunde man längta efter i veckor..sjukt. När kärringen äntligen ringde hörde jag på henne hur lugn hon försökte framföra samtalet utan att jag skulle flippa och bli galen. Inte ett hur mår du? fick man , utan hon gick direkt på det hårda. "Gabrielle, du är verkligen svår att förstå sig på, oavsett vad man säger till dig så gör du tvärtemot, och vi här på solna soc och ditt behandlingshem i uppsala anser att du är en fara för dig själv och samhället och du kan aldrig anpassa dig efter andra människor så det enda lösningen vi har för dig är att du får åka till ett p12 hem igen" Det sist nämnda trodde jag aldrig att jag skulle behöva uppleva igen, eftersom jag trodde soc och alla såg och verkligen förstod hur dåligt jag mådde att vara inlåst. Jag ville bryta av telefon luren och kasta den rakt i sockärringens ansikte för att helt iskallt tala om för mig att jag skulle bli inlåst igen. "Jag kommer bara rymma och ställa till problem, det vet du så väl så varför vill du få mig att må sämre än vad jag redan gör?? Varför är det ingen som lyssnar på mig? Ska jag verkligen behöva dö av en överdos innan nån kanske frågar mig hur jag mår och vad jag känner skulle få mig att må bättre?!" Min aggression började övergå i tårar och frustration men sockärringen brydde sig inte ett skit utan fortsatte helt iskallt "Kanske du den här gången ska börja lyssna på personalen och visa att du inte är en bråkstake, så kanske du blir fri nån gång?" Nu började jag koka, "Det är ju pga er soc och personal som gör att jag mår så jävla dåligt att jag vill ta tabletter för att kunna se nånting ljust i livet. Ni straffar och skäller ut mig och låser in mig som en jävla hund, jag är NORMAL som reagerar såhär, och jag kommer ALLTID reagera såhär tills ni fattar att jag är en egen individ som vet mina rättigheter!, Jag har inget beroende, så varför i helvete är jag ens här?? Varför placerade ni mig på ett behandlingshem när jag inte hade tagit en enda drog på 6 månader?? Jag var heelt Clean men blev behandlar som jag hade knarkat sönder i 40 år". Nu började kärringen tröttna "Gaby , det är exakt det här vi menar, du behöver inte ha svar på allting, du är underårig och får inte bestämma allting själv. Ju mer du lyssnar och är samarbetsvillig, ju fortare blir du fri.. TPT kommer hämta dig imorgon bitti för att skjutsa dig till Örebro, Ha det bra nu Gaby hejdå" Så lade hon på i mitt öra..Kunde man göra det värre?  Jag ville ringa upp henne men fick till svar att man inte fick ringa utgående samtal. Förstår ni nu vad jag menar med att ingen lyssnade på mig? När jag t.om grät av frustration och sorg så kunde sockärringar svara en tillbaka helt iskallt utan att ens lyssna på en. Jag förstår om jag var 30 år, varit ut och in på varenda behandlingshem och instution , men var endast 15 år gammal..bara ett litet barn liksom.. Aja det var inte mycket mer jag kunde göra , så jag packade min enda väska med kläder, för de andra hororna på mitt hem hade passat på att sno halva min garderob medans jag var borta, och jag fick inte ens kontakta hemmet.. Hur mycket skit kunde en människa ta innan man döda nån? Den frågan cirkulerade runt i mitt huvud väldigt ofta under den tiden, jag hade så mycket hat och ilska att jag nästan väntade in på att någon skulle gå in i mig eller säga något fel så jag kunde stor flippa på den personen.
 
08.00 blev jag utsläppt från Maria Ungdom för att transporteras till Örebro, och det fanns en speciell transport man fick åka i så fort du skulle transporteras från häkte, fängelse eller behandlingshem. TPT kallas dom och kommer alltid i en stor buss med igentonade rutor och med 3 st plitar. Det var min första gång att transporteras och blev mött av tre plitar som skulle ta ner mig till Örebro, och även där fick jag använda handfängslen "Vi tar inga risker, även fast du är 15" . Tydligen skulle vi hämta upp nån snubbe från kronobershäktet som också skulle vidare till Örebro, till kumla fängelset. men gud tänkte jag, ska jag behöva dela bil med en mördare?
 
Killen som också klev in i bilen i handfängslen log ett sånt stort och fjantigt leende mot mig så fort han såg mig.. Han hade väll inte sett en tjej på flera månader haha. Resan ner till Örebro var oooolidligt lång och jag satt bara och stirra tomt ut mot landskapet. Killen från häktet satt och skrev nått på ett papper, som såg ut som ett brev.
Precis utanför Kumla anstaltet såg man verkligen hur höööga murarna var runt om. Det är ju Sveriges högsta mur men man fattar inte hur högt det är fören man stod precis under dom. Nån minut senare släppte dom in oss och det kändes som en film. Jag var även tvungen att gå ur bilen för att bli visterad av någon anledning och medan jag stod utanför bilen , räckte killen mig det brevet han höll på att skriva på under resan. " Ja vill gärna att du läser brevet och ger mig ett svar" Så gick han.. Vadå för jävla svar? haha ..Plitarna som inte tyckte det var passande tyckte att jag skulle slänga brevet utan att läsa det , men jag var bara tvungen att se vad han ville ha svar på. Jag minns typ hela brevet men han började med att skriva hur söt han tyckte jag var, (Jag var 15 år, han kanske var typ 28-29)  sen började han förklara hur han har suttit häktat i 7 månader , i väntan på att få börja avtjäna ett 8 års straff , pga att han hade 1 kg kokain i ena handen, och en 9mm i den andra när polisen hade tagit han hemma. haha snubben hade sån ful och dålig handstil att man kunde tro att det var en 7åring som kluddrat på ett papper haha. Ett gott skratt fick man iaf innan vi begav oss vidare mot det andra fängelset, där jag skulle bosätta mig i en obestämd tid framöver och där i Örebro var det verkligen bara skog och bönder, inget annat. Väl framme måste ja säga att p12 var mycket mindre än den i Södertälje och det fanns en fin sjö precis brevid hemmet. Inga stängsel fanns och hade jag inte vetat vart jag skulle, kunde man tro att det var nåns villa ute i skärdgården, så pass fint var det. Och mitt i sommaren var det också så det var vamt och skönt ute.
 
Vi blev mötta av två kvinnliga personal som jag återigen skulle behöva klä av mig naken och hoppa groda för, och sjukt nog kändes det ínte så konstigt längre, som förra gången. Väl inne var det stort och luftigt, och man hade mycket mer utrymme att röra sig på än i Södertälje. Det fanns även en bakgård som man fick lov att hänga på när det var fint väder, så att man slapp vara inlåst i ett unkigt rum. Personalen gick igenom alla regler och dom var detsamma som i Södertälje, fast aktiviteterna var 120 gånger mer än i Södertälje. Varje dag var det någon aktivitet, som att bada, fiska, handla m.m. Man lagade maten tillsammans och oftast var det grillat ute på baksidan. Jag började snabbt digga stället och tjejerna som jag satt med och det kändes mer som ett kollo typ än en instution, vilket jag tyckte var as bra. För första gången på väldigt länge kände jag mig trygg och stabil, jag trivdes med i princip allt och för en gång skull kunde jag släppa stridsyxan.

Sometimes you just gotta let shit go and say "at hell with it" and move on

2013-07-02, 15:38:35 / Kategori: Sverige
 
Igår skulle ja slå på stort genom att gå på AIK-Mjällby matchen efter jobbet med björnen o edd på friends arena, har aldrig varit där sen dom byggde den o shit va maffig och stor den va! Kände mig som en liten prutt när man stod precis utanför Arenan. Eftersom jag jobbade till 19 igår då matchen började, kom vi inte dit fören till andra halvlek och det har ju aldrig varit ett problem förut att köpa en biljett även fast matchen har börjat men när vi klev in i arenan och skulle köpa biljetter, blev vi stannade av några spända vakter som sa att "pga säkerhetsrisken kan vi inte släppa in några efter matchens start" ehh va? HAHA vi var tre pers som skulle gå in till en arena på typ 50 tusen platser och dom tyckte att det vore en "säkerhetsrisk" att släppa in oss? En gubbe stod innan oss och argumentera emot dom, han stackarn hade tagit taxi dit för han hade nått fel på benet och eftersom taxin inte får stanna precis utanför arenan , fick stackars gubben gå med sitt trasiga knä upp för alla monster trappor för att sedan bli nekad, han var inte glad. Ahaaapp, jag som hade löpt till bolaget för att mysa med oss några bärs att slurpa under matchen kände att hela kvällen blev typ förstörd..för nu kunde vi inte ens titta på matchen nånstans eftersom vi vart tvungnaatt gå hela vägen tillbaka..Jag hade iaf tippat på att det skulle bli X i matchen (när det blir oavgjort) och den fick jag in iaf. Irriterade gick vi till basic för att umgås över ölen iaf och vi fick en mysig kvällsol att njuta av iaf.
 
Nu när vi har bott in oss i sumpan börjar jag verkligen känna att jag vill förändra massa i lägenheten. Det är massa som behövs grundgöras, måla och putsa väggarna typ, alla väggarna i lägenheten är i vitt, tråkigaste och kallaste färgen som även blir smutsigt bara man råkar peta på de så vi ska försöka nu , rum per rum fixa och trixa. Vi ska ju bo där ett bra tag nu så självklart vill man göra det hemmafint!. Jag har tänkt göra om lägenheten i varma färger och möbler. Älskar hem med varma färger och möbler för man känner sig så hemma och mysig direkt när man kommer innanför dörren, så det är vad jag kommer gå efter. Badrummet är redan jätte fint som det är, nykaklat med nytt golv och tvättmaskin, så där behöver jag inte stressa mig över. Så nu har man lite att pilla och tänka på, o ja e medveten om att det kommer ta lång tid innan allt är klart, och det kommer bli en sån prövning på mitt tålamod att jag hoppas jag inte gör nått impulsivt och dumt.   
 
 

Look, I can't change the way I think and I can't change the way I am, but did i Offended you? Good, cause I still don't give a fuck

2013-07-01, 16:44:49 / Kategori: Sverige
 
Haha fan för att planera asså.Inget som jag planerade blev gjort, hagaparken sket sig för att vädret blev kefft, men jag, björnen o edd drog till offside över en öl o träffade på massa andra solna barn där så vi fastnade rejält och skapade typ en eget privatfest därinne haha. Jag träffa på Aida som va hemma på besök från New york så er det blev mycket catching up! Träffade även på Diana, min gamla barndomsvän så även där catchade vi upp med varandra, skrattandes av våra minnen ♥ Riktigt Riktigt treeevligt !
 
 
 
Sötnöten ♥
 
 
 
 
efter några hotshot och för många öl senare panik vaknade jag på lördagsmorgonen av alarmet 10.00, so påminde mig om att jag skulle till frissan kl 11. Ni vet när man ligger i sängen och förösker komma på så många anledningar till varför man inte ska resa sig från sängen? Jag hittade typ 1130 olika anledningar men jag lovade mig själv kvällen innan att oavsett hur invalid jag vaknade på lördagen skulle jag släpa mig till frissan, eftersom jag fick allting gratis, så det borde bara vara idiotiskt att missa tiden.. Men efter ha legat och ångest tänkt i 20 minuter var jag och mig själv överens om att jag skulle börja spy så fort jag reste på mig, så jag skulle nog ändå inte vara en sån fräsch kund hos frisören så jag däckade om igen..kefft för nu står jag här med utväxt och slitna toppar, och vet att jag måste typ casha 1500 , när jag kunde fått det gratis. Fan för alkoholen asså...
Ajaa..Istället tänkte jag att det vore en perfekt tid för att släpa sig till spa:et i mariatorget, men brorsan till min chef var sjuk så vi får ta det den här hegen istället.. Med alla planer ändrade umgicks jag iaf med björnen hela lördagen tillsammans med ed & hannibal. På söndagen blev det total chill med björnen, vi tippade och kollade matcher och jag kammade hem 2500:- ;)
 
 
Så jäävla fin ♥
 
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!