As Long As u Love Me ...

2013-01-23, 13:10:00 / Kategori: Sverige
 
Utgången blev inte av men vi förade hemma hos mig över mojitos a la Gaby och över middag a la Zeljka/claire o vi hade det så mysigt att vi inte pallade gå ut..lr det iaf min gissning haha, kunde lika gärna vara så att alla mojitos hade sagt sitt så att tanken på utgång försvann nånstans där. Det jag minns iaf var att det var fett trevligt med alla folk här så tackar alla än en gång för en grym kväll. Inga bilder har verkats tagits så det säger ju bara mer om hur kvällen var haha. Däremot så vaknade jag kvällen efter och mådde som man förtjänade så skulle gå och hinka i mig vatten när jag trampade raakt på en spikjävel och det gorde såå fucking ont!! Tänk er själva, heelt nyvaken och drabbad av uttorkning och så händer det som inte får hända..men jag va så uttorkad att jag inte ens fick ut ett vrål..lät mer bara som ett hhhh..när jag tittade upp så va det en hylla som låg helt sönder på golvet och väggen helt skrapad.. Jag hoppades så innerligt att det inte var jag sm hade orsakat kaoset men när min man vakna bekräftade han att det var jag med mördarblicken, fan.
 
Men meen ingen kom till skada men bakisheten varade längre en 1 dag..undrar om det berodde på alla shots , som dessutom var jäger för nån har glömt en liter flaska här av skiten..usch
 

I'm just what u make god, not many i trust, I'm gonna go my own way, take my own faith wherever u want..

2013-01-18, 12:59:12 / Kategori: Sverige
 
Jag och V har bott ute i mälarhöjden nu över en månad och vi stormtrivs. Utsikten mot mälaren är underbar och det är endast två stationer ifrån skärholmen vilket har lett till alldeles för många turer i centrumet. När ja bodde i solna/sumpan fanns det ingen chans att man helt spontant tog tuben dit för det skulle ta en hel dag att ba komma fram..så tänker man om man bor i solna ..Bara att behöva vänta 8 min på kungsträdgårdståget gav en ångest haha.. Sen har vi ju liljeholmen, hornstull o resten av söder som erbjuder allt. Skönast är efter utgångar då man oftast befinner sig på söder och har så jävla nära hem, riktig lyx.
 
Va mer har jag gjort?..Lekt mycket med Z o Suss som garanterat är mina näraste hjärtan, Älskar er. Imorn fyller Z år så det betyder inget annat än spårning, ni som känner oss vet. Utkastade från klubben kommer vara ett faktum och dom som försöker förhindra våran spårning får skylla sig själva haha..Just saying.
 

Strange how laughter looks like crying with no sound and how raindrops taste like tears without pain

2013-01-14, 21:21:30 / Kategori: Sverige
 
Hej min ruttnande blogg..Bättre sent än aldrig så jag kan väl börja att berätta om mitt kaotiska nyår..Jag och suss hade bokat biljetter på södra teatern som skulle ha feta djs på plats plus att  utsikten till fyverkerierna i slussen på 12 slaget skulle vara den tyngsta ...berättar mer om det sen. Outfiten jag hade bestämt mig för att ha på mig hade jag beställt i god tid för att iaf slippa stressen med klädproblemet, meen när inget paket hade dykt upp på fredagen innan nyår fick jag , bokstavligen panik. Alla tjejer vet att när man äntligen har hittat den only one klänningen så finns det inga andra alternativ, oavsett vad. Så när paniken satte in hade jag för ett ögonblick bestämt att jag skulle sitta hemma på nyår och spela bingo..haha inget kunde få mig på bättre humör just då och det var inte fören dagen innan som jag för 434 gången slet igenom garderoben som jag kom på en godkänd klänning att ha på mig..men jag kunde ändå inte släppa den som skulle ha suttit perfekt.
 
 
När dagen var kommen vaknade jag upp hype iaf och för/fest/mös på dagen med mannen min tills det vart dags för att börja fixa sig. Samma tid varje år, 17.00 är en perfekt tid att börja göra sig iordning för då är man klar i god tid för att börja öka takten och styrkan på oozet. Me & Suss var bjudna på middag/förfest i kanstull, perfekt avstånd till mosebacke så jag tog en bulle dit för att möta Suss som överaskade mig med en 1,5 liters champagne som hon och jag skulle kriga i oss helt själva..mm då vet ni på ett ungefär hur det slutate haha.
Middagen var riktigt niice, förrätt, huvudrätt och efterrätt + flarran gjorde succé.
 
1,5 liters flarran + 2 cider senare vinglar vi ur taxin in till södra teatern och stället var proppat med folk överallt.. Inte nog med att allt snurra, så skulle vi försöka tränga oss igenom en hel folkmassa..kaos. Helt svettig efter ha trängt igenom hela massan med fulla människor, kom vi finally fram till baren för att beställa. Vi hann inte mer än att smutta på vår dricka innan hela folkmassan började puttas utåt och det fanns iingen chans att komma ur den så det var bara att låta sig puttas..Folket började få panik för att dom flesta visste inte ens om varför alla drogs med utåt, bla var jag en av dom! Efter att ha puttats åt alla håll och kanter började en liten skäggig sak ropa ut att det endast var 5 min kvar till tolvslaget och därför var det sån press och stress för att alla skulle ut samtidigt..Vad är oddsen att alla på stället tänker samma sak fem minuter innan tolvslaget? Haha iaf så när jag väl nådde balkongen började folk att springa mot trapporna för att få en bättre utsikt och jag blev totalt översprungen av en orkan med folk och efter 2 min, som kändes som en evighet, släppte pressen och jag insåg snabbt att jag var den enda som stod nedanför trapporna, utan någon som helst utiskt what so ever och självklart fanns det ingen plats över så tolvslaget måste varit  den sämsta nånsin..men om jag ska va ärlig så hade jag ändå aldrig klarat mig upp för alla trappor pga fyllan hah..ist för att gratta in det nya året med någon, stod jag och luta mig mot okänt folk för att inte tappa balansen..på plan mark dessutom haha. Jaaja ingen kom till skada iaf och fyllan kan jag ej säga var keff  så nyår 2012 kommer jag definitivt minnas. (pga tidig fylla blev det inte många bilder)
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!