Old friends are best

79eac" size="1">
2013-08-14, 18:34:59 / Kategori: Sverige
 
Nyttiga livet fortsätter och jag har inte ätit socker på en heel vecka nu och det är mitt största livsrekord. Jag har faktiskt inte ens varit sugen på choklad, tro det eller ej haha. Däremot har jag socker i kaffet och dricker typ äppeljuice så heelt utan socker kanske jag inte är men jag äter iaf inget godis längre, och det var mitt mål. Cigaretterna ....tar vi sen haha börjar med en sak i taget annars kommer allt fucka sig.
 
Annars är jag tbx till jobbet, jag valde verkligen de bästa semester veckorna med tanke på vädret! Samma dag jag kom tillbaka till jobbet började det regna, och har fortsatt tills nu, puh!
 
I helgen har jag baara umgåts med vänner ♥ I fredags åkte jag & Suss till söder över en drink, men slutade på berns till 04 på morgonen haha, älskar spontana grejjer, det är då det blir som bäst! I lördags träffade vi barndomsvänner varandra som vi inte har gjort sen barnbenen. Jag, emma och Zeljka hängde och sola i lilla Essingen både lördagen & söndagen så det blev en sleep over hos zeljka =). Jag var även hundvakt åt grisen så han fick vara ute hela dagen o springa ♥. Emma hade lill tiger med sig o när han vaknade pigg som en lörk 06.30 på söndagsmorgonen, tog vi oss till ica för att inhandla frukost som vi sen åt upp i solen vid vattnet. =)
 
Bubbel på berns ;)
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!