Being hurt too many times, doesn't make you stronger, it destroy who you were, who you wanted to be and makes who you are today.

79eac" size="1">
2013-08-07, 16:48:12 / Kategori: Sverige
 
Hey folks! Shit va arga ni blir när jag inte uppdaterar! haha sorry men jag har haft 2 veckors semester och har verkligen inte pallat eller haft tid att skriva.. Så börjar med update, som sagt, har haft 2 veckors semester, hade egentligen bara 1 veckas, men chefen hörde av sig å sa att jag kunde ta en vecka till om jag ville för att det var så lite folk på stan, å självklart svarar man inte nej. Umgåts med v, andrea, suss och emma under min semester och dom gjorde hela mina lediga veckor ♥
 
Nånting nytt är att jag ska verkligen försöka byta livsstil..haha jag vet att jag har typ sagt det 100 gg sen jag öppnade bloggen, men senast jag försökte bli nyttig var i Spanien när jag skulle prova på en detox. Deeet gick sådär om man säger så, planen var att jag endast fick äta flytande föda, alltså skulle jag behöva gå hungrig i en månads tid? aaldrig! Men nu har jag verkligen kommit i fund med att det kanske är dags att sluta vara rädd för grönsaker och frukt o istället försöka byta kost heelt från vad jag äter idag. Jag har länge tänk att typ söka till du är vad du äter haha men jag vet att jag skulle få en sån uutskällning av skipper för att jag äter så dåligt och att jag röker så mycket att jag inte skulle pallat med skammen. Om jag skulle försöka skriva upp min dagliga "matintag"s lista, skulle den typ se ut såhär;
 
09.00 Kaffe + cigg
11.00 en cheesburgare innan jobbet (godaste frukosten)
15.00 Lunch, som blir antingen nån wrap eller husmankost
16.00 godisdags
21.00 middag, heelt olika, ibland lagad mat men för det mesta hämtmat
22.00 godisdags igen
01.00 (om jag fortfarande e vaken) mat igen, mackor typ
 
Jag har verkligen levt såhär alldeles för länge, ok när man e tonåring o sådär men jag har varit föör bekväm och föör envis för att fortsätta. Jag är en sån person att jag måste typ verkligen "nå botten" med nån dålig vana för att till 100 procent bryta den, och nu känns det verkligen som en sån "bottenkrasch" typ, och det är bara positivit, det får fram mitt driv och min beslutsamhet för att nå mitt mål.
 
Och eftersom jag inte är överviktig, så behöver jag faktiskt inte baara äta sallad och kaninmat, utan det räcker egentligen med att äta hemlagad mat med grönsaker och istället för att dricka läsk, dricka vatten, och istället för godis ska jag äta frukt istället. Och för att minska mina godis och ciggarettintag ska jag äta en knäckemacka varje gång jag blir sugen på en onödig cigg. Jag har faktiskt bara levt på 3 cigg per dag när jag satt inlåst, och inte dog man av de...men däremot åt jag som en jävla gris, haha.
Så nu blir det nya tag och ska försöka följa de nya matschemat på ett ungefär såhär;
 
09.00 Kaffe och cigg (den gååår inte att sluta med)
11.00 yoghurt & knäckemacka
15.00 Lunch , Husmankost + sallad
20.00 middag, hemlagat + sallad, efter maten en frukt
(slut ätat)
 
Det är alltså godiset och sockret jag vill bli av med, för jag har verkligen ett sånt sjukt beroende av de. Haha en gång, kommer aldrig glömma det, inte annie heller hahaha.. När jag bodde i Söderhamn o any kom på besök hos mig.. Vi rökte och sen blev jag godissugen.. Jag hade glassbåtar hemma, ni vet i såndär stod förpackning med typ 12 styckna innuti..haha efter den första var jag bara tvungen att äta en till, sen en till och en till, till slut hade jag vräkt i mig hela 8 glassbåtar på raden.. Annie vart mer tyst ju fler gånger jag gick och hämta en till.. hahaha jag kan liksom inte sluuta äta nått som jag tycker är gott..Och dessutom fick jag en sån utskällning av tandläkaren för mitt sockerintag att hon hotade med ett "Om du inte slutar äta så mycket socker kommer du inte ha några tänder kvar när du är 50"..Tack för den liksom....på tåget på väg därifrån hade jag sån ångest över allt godis jag har ätit att jag verkligen för första gången blev äcklad av socker.. Trodde aldrig den dagen skulle komma, så jag är verkligen beslutsam med att jag ska fixa de här! ..Det sägs att första månaden sockerfri är som att försöka bli drogfri från alkhol typ...kul. Men efter en månad ska man tydligen aldrig med känna det där riktiga socker suget som jag kan få. Ska bli kul att se resultatet sen =), håll tummarna för mig pls!
 
 
 
 
 
 Hahaha lejongapet
 
Slickad tallrik...haha

Ky-mani Marley på grönan
 
 
 
 
 
 
 

Annie

HAHA jag dör! 7 på morgonen en jävla virvelvind genom lägenheten "KAFFE!!!! CIGG!!!!! MER KAFFE!! CIGG!!!!" 8 cigg innan du gått till jobbet shiiittttttttt asså HAHAHA och glassarna va LÄTT en 12-paketare det va ingen 8.

Söderhamn asså vilka jääävla tider <3

Svar: HAHA äeee om jag får försvara mig där va de ju den där jävla amfetamin medicinen jag var tvungen att käka i två månader, var som en jävla påtänd jackrussel typ haha
Gaby2013-08-08, 03:12:40 URL: http://www.annievictorias.blogg.seKOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!