All That Spirits Desire, Spirits Attain.

2012-09-30, 12:27:50 / Kategori: Spanien
 
Sun is back och är här för att stanna ett tag till så ja kommer utnyttja vaarje minut i solen tills hösten och kylan sätter igång..eller kyla och kyla, under vintern här regnar det för det mesta men temperaturen är fortfarande runt + 15-20 så hellre det än snöstorm 9 månader om året. Nu bliree lite frukost på terassen sen stranden där jag lägga mig som en strandad val hela dan haha..
 

A Love Like This..I'll Never Let Go

2012-09-29, 13:58:18 / Kategori: Spanien
 
Regn över hela Spanien och det är första gången jag har hemlängtan sen jag flyttade ner hit. När min man åkte tbx den här gången kändes det riktigt tomt och det fick mig även att sakna familjen och vänner mer än nånsin..Min bästa tjej från solna ska även ha bebis i oktober, viilket är den bästa nyheten jag fått i hela mitt liv! Så jävla glad för deras skull och hon kommer vara en sån lugn och kärleksfull mamma :) Så det är också en anledning till att jag vill komma hem ett tag. En annan grej som jag kom på är att jag har varit här i månader..tiden har gått fett fort men det har lätt varit den bästa tiden i mitt liv. Från att jobba som hästskötare låångt ut åt helvete till att få bo och jobba i Puerto banús och på toppen av allt det, träffade jag mitt livs kärlek. Har aldrig haft så roligt med nån som med dig och no matter what så kommer jag alltid älska denna man. 
 
 
Fått svar från skolan att jag börjar plugga i oktober så nu går det äntligen enl mina planer igen och det gör det möjligt för mig att åka hem ett tag för att träffa alla mina hjärtan så.. nästa steg - Checka Biljett.
 
 
 
 

Even though it kills me that you have to go, I know that It will be sadder if you never hit the road

2012-09-23, 13:02:00 / Kategori: Spanien
 
Jag äälskar att sommaren fortfarande är här och bjuder på 30 graders värme varje dag så innan min polska favorit lämnar spanien för denna säsong gjorde vi ett äventyr till paradiset Tarifa. Samma underbara ställe som jag och Suzz åkte till när hon var här och jag bara avgudar det stället.. Alltid sol och värme, inga jävla irish or brittish som förstör utlandskänslan. Såå vi begav oss tidigt igår på dagen för att kunna njuta fullt ut hela dagen över några desperados och Shaaandys haha, Love u Maagd, see u next summer ! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I'll start letting my guard down when people stop giving me reasons to keep it up.

2012-09-18, 13:26:00 / Kategori: Spanien
 
Boyfriend is out, no work, mensvärk så det skriker om det..och fattig är jag också..haha kan det bli bättre. Jag väntar fortfarande på svar från hermods om att få börja plugga i oktober så fram tills dess ..- I bless ps3. Sommaren är fortfarande här så när det blir lite för varmt och långtråkigt, går jag upp till Bassängen med solstol, oljan och musik så iinget jävla höstdepp finns iaf - Thank God.

 

 
 
 
 

Sometimes your nearness takes my breath away; and all the things I want to say can find no voice. Then, in silence, I can only hope my eyes will speak my heart.

2012-09-16, 00:51:13 / Kategori: Spanien
 
Första dagen utan andra halvan och jag saknar den jäveln redan.. :) 1 vecka blev 2 ½ vecka ist och det är garanterat dom två bästa veckorna i mitt liv, in fact har hela sommaren varit den bästa, för jag har och är så kär att mina känslor heelt tagit över. Du är min Future & dream ..
 
 
 
 
 
 
haha favorit linnet
 
 
 
 
 
 
 
The place
 
Kaffet..
 
& ciggen haha ♥
 

 
Mm..MIN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You are my passion, My life, My love. Without you I would have no reason to live. All the stars in the universe could not replace what we have together. I thank you for the love we have and your gentleness. Never forget me, as I will never forget you

2012-09-10, 12:20:27 / Kategori: Spanien
 
Jag Super njuter varje sekund med dig..Det är här vårat liv börjar. Älskar dig
 

 

 

 

You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.

2012-09-05, 13:51:18 / Kategori: Spanien
 
Du är bäst!!
 


In my dream you are mine and in my life You are a dream

2012-09-04, 19:35:57 / Kategori: Spanien

Min andra halva har varit här nu i en vecka och så underbar som han är stannar han en hel vecka till..Bara för våran skull, Jag Älskar verkligen denna MAN..MIN man! Så stolt över att få ha en sån fantastisk man som du..Vad vi än gör, trivs och njuuter jag av varenda sekund, du betyder allt för mig.. UDA1
 

 

 

 

 

 

 

 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!