There’s no next time. It’s now or never

2012-05-31, 13:29:33 / Kategori: Spanien

Min första arbetsdag igår gick bra, jag hade som vanligt turen på min sida att det inte var smockfullt med folk så att man får komma in i jobbet utan stress :). Kommer jobba 6 dagar i veckan från 18-02, inte så farliga tider..Idag blire chill tills jobbet börjar och har lite tid över nu att lägga lite bilder från tidigare utgång =).- V hade friends over =)

Limitations live only in our minds. But if we use our imaginations, our possibilities become limitless

2012-05-29, 13:54:35 / Kategori: Spanien

Ärende dagen är äntligen avklarad och jag har fixar NI, social security number och ett spanskt visa kort! Ä man grym älle? Han därovan måste ha lyssnat på min bön för allt blev klart bara på 2 timmar och dessutom gick allting bra. Har tagit lite avstånd från de där med detoxen, har recearchat lite mer om det och vafan, att leva på vätskor är till för dom som har typ haft ett högt alkoholintag eller mycket skitmatintag under långtid och kroppen behöver då avgiftas för att kunna återbyggas igen och...jag har knappt druckit nån alkhol sen jag kom till Spanien..förutom ölen då men det har jag redan svettats bort och aa..skitmaten kan jag inte argumentera så mycket om men jag märker redan skillnad på min kropp efter veckans träning. Låter skit sjukt men min kropp är väldigt anpassningbar så bygger jag muskler syns det direkt på mig så däär måste ja va försiktig så att jag inte bygger korta muskler vilket gör att man ser ut som en man, haha hjälp. Så min plan B är att tagga ner på söt ätandet och ersätta det mot frukt eller nötter ist, och så fortsätter jag med träningen precis som jag gör nu. Imorse när jag skulle brygga mitt morgon kaffe hade självklart S redan varit där och gömt allt som har med kaffe att göra och mm..iinte bästa sättet att väcka mig på om vi säger såå, och S märkte min min och räckte fram gröntte ist, UTAN socker.... haha utan ett ord gick jag och duscha ist och bestämde mig för att diet är ingenting för mig haha men jag skulle ge det en chans idag så jag bet ihop. Fick i mig linssoppa (UUUEEEEEÄÄÄ) och gröntte innan vi tog taxi till marbella, fortfarande på fett dåligt humör pga kaffebristen haha..ingen tjafsar med mitt kaffe på morgonen men S gav sig iinte. Jag kunde inte sluta försöka hitta bästa tillfälle att smita från henne så att jag kunde få köpa mitt kaffe och röka min cigg ifred haha meeen jag knep ihop tills lunch då jag inte kunde hålla min hunger längre och drog med mig S på närmsta bästa restaurang och beställde MAT, ingen jävla smoothie som skulle vart min lunch. haha S ba skratta och sa att jag är envis som en åsna men vafan..A woman got to eat!Den ser nyttig ut iaf.. =)

If you take more than your share from the water well, everything you build up., will dry out

2012-05-27, 12:43:29 / Kategori: Spanien

Fortfarande sån jävla träningsvärk efter veckans träning..Alla sa; träna även fast du har träningsvärk för då har du inte ont dagen efter. Aajotjena.! snarare tvärtemot, fick ondare för varje dag som gick..Aa iaf så jag känner mig helt handikappad så jag tar mig ingenstans längre än till poolen denna helg, värmen är också total så pallar inte med långa promenader, tog en igår med bandit, en av sötnosarna i 42 graders värme. INGEN hit för varken mig eller hunden och jag svettades garanterat bort 2 kilo haha. Imorgon har jag tusen ärenden som jag måste lösa för att kunna börja jobba på klubben jag berätta om. Eftersom det är vitt jobb så måste jag skaffa mig ett NI nummer som gör att jag får hundra procent arbetstillstånd och fri sjukvård. + att jag måste skaffa mig ett spanskt bankkort och ett nytt health card..Lär ta hela dagen med tanke på att arbetstempot i spanien är katastrofalt. pls låt det inte vara öken varmt imorn så att dagen kan flyta på fiint! Amen.
- Tog fram clipsen ba för att testa hur det kändes, har inte haft löshår på 2 månader o daaamn jag saknar mina extensions!

Whatever our souls are made of, his and mine are the same.

2012-05-26, 03:40:41 / Kategori: Spanien

Efter gårdagens bravalder vaknade jag förstås upp bakis och inte nog med det så hade jag också träningsvärk i benen, armarna och magen från träningen igår..perfekt. Tog mig ungefär två koppar kaffe, en liter iste, två bitar kladdkaka och till sist kött med pasta för att återhämta mig och precis när matkoman började sätta in påpekade S att jag hade lovat att följa med till gymet idag, även om jag var bakis...fan för fyllesnack asså haha.. Varenda deel i min kropp och hjärna ba vägrade ens tänka tanken på att ens lyfta ett finger men om jag känner S rätt så kommer man inte undan med ursäkter så de va ba att biita ihop och sätta på sig träningskläderna. Ännu en bodyworkout fast jag tog det grandmaslow annars hade jag både spytt och svimmat samtidigt haha.


Don't forget your history or your destiny

2012-05-25, 05:03:35 / Kategori: Spanien

Juust kommit hem från en utgång barstreet och onsdagskvällarna är gaalna här, nästan vildare än lördagar. Hade fett kul, minglade runt på inne ställena med min BC = bacardi coke, tills romen sagt sitt och helrör beställdes in. Gick till gymet tidigare idag för en he timmasl bodyworkout som jag faktiskt krigade mig igenom en hel timma!
Don't judge unless you judge yourself

2012-05-24, 11:03:51 / Kategori: Spanien

Okej nu förväntar sig alla att jag ska komma med värsta inlägget om min start på detoxen och insanity träningen men det har blivit lite ändringar där så jag kommer inte börja detoxen förens på måndag och jag behöver tydligen inte heller hålla på i 7 dagar utan det räcker med 3 dagar så i helgen är det påskafton x 2 typ, haha kommer inte vara blyg med pizzan och chokladen, den saken e ju säker. Sen har vi det här med insanity workouten, haha aa..jag tog en titt på första träningen på dvd och dom varnar ju för att den sortens träning kommer vara en riktig bitch in the ass i 60 dagar men att det är fullt möjligt att klara den bara man har viljan och...haha uppvärmningen var helt okej, lite arobics moves typ men sen från iingenstans började tränaren i videon fucka ur och bah "COME ON EVERYBODYY 50 SITUPS NOOW!! PUSH YOURSEELF!!" Haha va i heelvetee ? softa liksom o börja med 5 situps eller nått, blygt och börja med 50 haha så vi lägger den psykopaten åt sidan och fokuserar på gymet ist. Igår efter floppen med insanity följde jag med S till gymet för en timmas spinning och det gick faktiskt bra men kondisen är ju iinte på topp asså haha men jag har några delar på kroppen som behövs tajtas upp efter att ha ätit allt S experiment med mat och desserter och jag gör det nog bäst på gymet så vi satsar 3-4 dagar i veckan, till att börja med. Så jag lägger en bild på hur jag ser ut nu så blir det intressant att se before & after fotot sen. =)


This is it Boy, Give Me 25 To Life

2012-05-23, 13:34:50 / Kategori: SpanienAlla gnäller över mina matvanor och mitt stora godisintag att jag nu ska göra nånting som jag aldrig trodde jag skulle göra i heela mitt liv..Jag ska börja med 7 dagars Detox vilket betyder att jag endast ska leva på massa äckliga vätskor i en hel vecka... Haha Sarah är den som pushar mest för att hon var också en godisgris precis som jag en gång i tiden men så testade hon på Detox och en 40 dagars intensiv träningsprogram  (som jag läskigt nog också lovade att prova på) och hon mår och ser riktigt FIT ut idag så vafan, ja sväljer min stolthet och lägger mitt liv i hennes händer. Jag tjatar dock till mig att jag får ha helgen på mig att äta allt jag vill, så mycket jag vill och när jag vill så börjar jag avgiftningen på måndag. Idag ska jag också bli presenterad för gymet, haha liite mycket nu tycker jag men vafan..let's do it!
Your Worst Enemy Could Be Your Best Friend & Your Best Friend Your Worst Enemy

2012-05-23, 01:09:22 / Kategori: Spanien

Första dagen på utbildningen och redan efter två timmar var vi tvugna att sätta oss i telefon, haha hade jag aldrig sålt eller suttit i telefon förut hade jag aldrig gjort det men nu hade vi en grym samtals mall som gjorde det mesta. Mitt jobb får uppdrag från olika svenska företag att sälja deras produkter och man ringer specifikt till deras kunder. Lite svettigt i början men när jag väl kom in i det började jag rocka. Efter suttit två timmar i telefon hade jag lyckats sålt 8 produkter så detta kommer nog inte bli så svårt ;). Men att pendla mellan marbella - fuengirola kan jag direkt glömma för har räknat ut att det tar mig sammanlagt 3 timmar att bara komma till fuengirola från marbella och det kostar mig även 16 euro per dag..haha så om jag tar det jobbet så måste jag flytta till Fuengirola, och varför jag tvekar är för att jag fått ett annat jobb erbjudande på en club här i puerto banus som betalar 100 euro + dricks per kväll och nu till sommaren finns det möjlighet att både jobba dag + kväll 6 dagar i veckan, om man har viljan och pengar har alltid funkat fiint som en dragkraft för mig så om man tänker på cash så är bar jobbet tusen gånger bättre än det i fuengirola men ....ahh vettefan asså.. Have to smoke on that one!

På väg till jobbet gled jag förbi Häägen-Dazs som har ALLA glass & sorbe smaker som du kan tänka dig. Jag blev helt fast så efter jobbet gick jag och köpte mig min favorit - cookies & cream ♥


No great love ever came without great struggle

2012-05-21, 23:34:34 / Kategori: Spanien


Ahh..Hela dagen vid poolen sen en runda förbi mercadona för att inhandla veckans mat som alltid tillagas av vår wifey Sarah. Hennes största intresse är matlagning och älskar att experimentera med mat så jag ställer gärna upp på att vara hennes försökskanin, hehh. Nu ska jag äta lite vitchoklads pudding med S, Ciao


I remember like it was yesterday First kiss and I knew you changed the game You had me exactly where you wanted and I'm on it

2012-05-21, 14:05:07 / Kategori: Spanien

iBuenos dias! Precis när jag var på väg ut för att åka till fuengirola ringde dom från utbildningen för att medd att det vart inställt idag men är som vanligt imorn igen och eftersom jag redan var på väg ut så tog jag en promenad ner till banken i Los naranjos, trivs som fan i det här området. Inte så mycket turister (irish) så man får känna att man är i spanien och inte i england. Dessutom har jag nära till både mercadona och opencort så det är ett plus. Nu börjar siestan så ska ta med mig handduk + iphone och iste o gå ner till poolen en stund tills det blir dags för middag eller nått.


I'm the type of girl who will burst out laughing in dead silence at something that happened yesterday

2012-05-19, 21:49:52 / Kategori: Spanien

Mera folk var ute igår så jag höll mig sysselsatt. Oturligt nog vaknade jag imorse med feber o smärta i hela kroppen så det blir en mysig hemmakväll för mig. Har såklart tappat bort mitt health card som gör att jag kan gå till läkaren utan att bli rånad på plånboken så jag får klara mig på hemmakurer medans. När jag låg i fosterställning i soffan kom Sarah, min underbara roommate med kycklingsoppa som hon hade gjort med tanke på min förkylning, tror ni man blev glad eller :)). Hon och jag ska tillsammans spara ihop lite pengar till en bil som vi delar på., eller jag e den med körkort så ja blir chauffören och hon passageraren, perfekt. Hon visste tydligen nån som sålde en helt okej bil för bara 600 euro, vilket jag tycker låter som värsta dealen så vi hoppas kunna köpa den redan i Juni, we see.
Juste, dom ringde från jobbet i fuengirola och jag börjar utbildningen på måndag, ching!
Im so happy you came in my life

2012-05-18, 04:25:46 / Kategori: Spanien

Precis kommit hem från jobbet och som tur var var det luugnt på barstreet. Nu blire pizza sen dängen, puss


Someday, someone will walk into your life and make you realize why it never worked out with anyone else.

2012-05-17, 10:22:25 / Kategori: Spanien

Interjuvn gick bra igår, frågorna var inte många.. dom vanligaste; "säg tre bra saker om dig själv" - "Vart ser du dig själv om 5 år", "varför ska vi just anställa dig?" .. blev klar på 10 min och nu är det bara för mig att ta ett beslut. Jobba natt så mycket som möjligt och vara ledig på dagen, eller jobba som säljare 6 timmar mån-fre.. Jobbigt lääge! som bartender kan man tjäna riktigt mycket cash på bara dricksen här och den tiden jag var rikast och tjänade mest med pengar, var när jag var bartender i sverige och då är sverige riktiga judar på dricksen, jämfört med här i Puerto banus. Jag får verkligen suga på den här karamellen över helgen så får vi se vad jag bestämmer mig för.

Ikväll jobbar jag från 20-03 och innan dess ska jag bara softa vid poolen och göra nån god lunch. Temperaturen här ligger nu runt 38 grader i solen så poolen är verkligen dit man sträcker sig runt lunch. Gick upp tidigt imorse för att rasta dogsen och jag har hittat min favorit - Nelson ♥
Life is about kicking ass. Not kissing it

2012-05-15, 19:01:09 / Kategori: Spanien
Andra dagen i mitt nya hem och jag stoortrivs! Tjejerna här är super gulliga och vi alla kommer grymt bra överens. Jag behöver fortfarande skaffa mig ett till jobb då mitt extra knäck i baren räcker precis så att jag klarar mig men jag vill börja spara till en bil först och främst sen blir det hund & hela den biten =). Såå imorn ska jag på arbetsinterjuv i fuengirola och om jag får jobbet så blir mina arbetstider 15.00 - 21.00 mån - tors, Fre 09.00 - 15.00. Haha jag har såånt flax när det handlar om att hitta jobb på mina villkor!

Home ♥

Baby We Ment to Be, U got Me Smiling All The Time

2012-05-14, 23:11:41 / Kategori: Spanien
Bättre sent än aldrig med att berätta att jag nu har ordnat ett riktigt boende till mig lite utanför Puerto Banus och mitt crib turned up to be myyche bättre än jag trodde när jag upptäckte att vi hade en privat pool precis utanför ytterdörren, aallåå! Så alltså, jag delar en lägenhet med 2 urgulliga andra tjejer som jobbar/pluggar i puerto banus och jag har mitt eget rum + badrum. Tjejen som äger lägenheten har tre uunderbart fina hundar som hon behöver hjälp med att rasta under dagarna och eftersom jag endast jobbar kvällar tors-sön så blir det perfekt med lite hundsällskap vid poolen om dagarna :) så hjälper jag henne med hennes vovvsingar, slipper jag betala hyra.. That's what I call a deal! Jag sa ju att jag skulle fixa contacts för lägenhet och det tog mig endast två arbetspas att fixa en deal som jag inte kunde fixa bättre nån annanstans. Alla här e så trevliga och hjälpsamma att är man i knipa, så är folket här mer än villiga att hjälpa till..Me LIKE! Spanien ♥
Säg hej till Nelson!You only live once, but if you do it right, once is enough.

2012-05-12, 19:39:23 / Kategori: Spanien

Börjar jobbet om ca exakt 30 min så skriver ett snabbt inlägg. Som sagt har jag börjat jobba som servitris i Puerto banus och jobbar för att fixa sköna contacts när det gäller bla lägenheter, vilket det finns gott om bara man pratar med rätt personer så jag socialiserar och minglar omkring lite och njuter av härligheterna. V har åkt hem till Sverige över ett tag så det suger ju riiktigt..jag kommer ba jobba så mycket som möjligt och softa på playan på dagarna så går tiden fort :). Nattlivet här är galnare än vad jag trodde och säsongen har precis börjat så alla klubbar hade öpnings premiär förra helgen, vilket var galet. Alla säger åt mig att vänta bara..folket har inte kommit hit än. De kommer bli puerto smock banus med mer folk, skoj.

TIBU

Barstreet

Funky Buddha

Ocean Club

Ocean club

Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you have imagined

2012-05-10, 13:10:14 / Kategori: Spanien

Tjoo vänner, familj, stalkers & hatare. Ej bloggat pga att Gaby lagt ännu en ninjavänish och slutat som hushållerska för att istället börja extra knäcka som servitris i Puerto Banus. även ordnat boende preciis ovanför mitt jobb och beachen + köpcentrumet ligger endast 3 min ifrån mig. - lägger bild från min balkong =)


Som hushållerska har man inte samma frihet att kunna göra som man vill, tex med tider och fritid och nu när sommaren precis har börjat, klarar Gabs inte av nått jail. Så nu testar vi ett litet bättre och vildare liv tills jag kommer på nått annat. Jag vet att denna sommar kommer bli sommarens sommar. Nu i två veckors tid har jag baara umgåts med V + familj & vänner och jag leveer liiivet! Har fett kul varje dag och jag lovar att bli bättre på att updatea med bilder framöver. Har bildbombens mamma på gång men hittar inte kamera sladden så jag lägger lite provsmak på hur kul jag haft de, Kärlek!Haha, behöver ja ens säga nått?haha alkisenBlessed are those who can give without remembering and take without forgetting

2012-05-02, 11:12:06 / Kategori: Spanien

Igår kom äntligen solen tillbaka till spanien och jag börjar leva igen. Igår efter jobbet tog jag mig ner till mitt favorit ställe, victor's beach som ägs av en spansk familj och baren ligger helt perfekt till med bar både uppe och nere på stranden så det är där alla Lifelivers hänger, även jag. Man träffar alltid nya och sköna människor där pga den softa stämningen så det blev skönt umgänge över några starka mojitos. Älskar spanjorernas styrka på drinkarna som dom gör, man behöver inte ens säga hur många cl för du får garanterar en 12a i varje drink du beställer, oavsett vilken så och nu råkar jag vara bra kompis med bartendern och aa.. jag vet inte om det är positivt eller negativt med tanke på att jag får ännu mer sprit bara för det (jag vet att man aldrig ska klaga på föör mycket) så jag tackar & skålar ist! Till kvällen åkte jag till fuengirola som har under hela helgen haft matfestival. Hela världens mat och dryck fanns serverad och jag haatar mig själv för att ha kommit för sent varje gång så att jag missade maten... Kom till festen men det var ju maten jag såg fram emot.. :( haha. Nu är jag hemma igen och solen leeer sitt största leende så efer jobbet blir det playan med V + kusin.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!