In all the world, there is no heart for me like yours. In all the world, there is no love for you like mine.

2012-06-27, 02:24:07 / Kategori: Spanien
 
Min polska sockertopp fyllde 23 år idag så efter jobbet igår tog jag henne till Habana som ligger i hamnen och dit äre nice att gå å föra i och eftersom vi båda jobbade morgonen efter så blev de dit vi fick anpassa oss till helt enkelt :P. Fyra stora bacardi - cola senare rörde vi oss mot taxin för att avsluta kvällen men lovade henne att fortsätta firandet vid hennes pool under våran síesta. Gratulacje =)
 
 

I like the way u talk dirty, dont wash your mouth boy I like it dirty

2012-06-21, 23:30:45 / Kategori: Spanien
 
Living the Marbella Life is the shieet! yess, jag jobbar 6 dagar i veckan men jag har som vanligt turen på min sida och fått äran att arbeta med två uunderbara brudar och eftersom det bara är vi tre i restaurangen..blire ganska mycket fritidsgård och eftermiddags martini med sprite är en daily baase haha. När jag inte hänger med vännerna på jobbet, är jag på siesta nere vid stranden.. Almost to good to be true
 
 
 
 
 

Yes I'm kind a crazy, that's what's happen's baby when u put it down, u shouldn't give it to me good like that

2012-06-19, 09:53:20 / Kategori: Spanien

Igår var min lediga dag och jag spenderade den vid poolen tsm med S tills det vart dags att göra sig i ordning för att åka ner och se Spanien - Croatien som självklart slutade i Seger för spanien så festen höll igång till tidigt på morgonen...och idag får man betala priset från gårddagens bravalder. Huvudvärk, törstig och allmänt SEG. Börjar jobbet om 2 timmar men kommer SPIKAT gå ner till Plaza beach på min siesta för 4 timmars sömn!

- Haha bjuder på den här...jävla buske- fick henne att gråta av skratt iaf haha

Any Boy Can Get a Girl, But It Takes a Man To Keep One

2012-06-15, 10:45:15 / Kategori: Spanien

Jobb Jobb Jobb & mer jobb.. Ända njutningen jag får är på min síesta då jag bara går 10 meter från jobbet till plaza beach och lägger mig på deras underbara vita solsängar i 4 timmar..can't complain.


The folks you help won't remember it and the folks you hurt won't ever forget it.

2012-06-12, 10:09:50 / Kategori: Spanien

Med mitt nya jobb så hinner jag inte blogga så mycket som jag vill göra men en veckas mellan rum blir lite to much så promise myself to bli bättre! Förutom att jobba har jag + friends varit på ferian i Marbella, vet inte vad det heter på svenska men det är som en stor helgdag med massa stånd med mat,dryck, sprit och godis- kalas. Haft riktigt trevligt men saknar min MAN så mycket att jag inte kan njuta till max utan han..ba några veckor kvar.. ♥ Denna vecka öppnar jag restaurangen så jag jobbar från 12.00-15.30 (siesta till 19.30) och sen slutar jag 00.00. Fett bra med siestan för jag packar ba med min handduk och bikini och drar ner till stranden för att glassa under den tiden..not bad!!

Happy are they who take life day by day, complain very little, and are thankful for the little things in life.

2012-06-07, 11:13:34 / Kategori: Spanien

Hade en helt underbar B-day igår även fast jag jobbade. Blev väckt med chokladtårta och presenter från mina roomies ♥. På kvällen tog vi en snabb tur ut ba för att sätta oss o mysa över en sisha o mojito, bästa. Ikväll ska vi ut och käka, S gonna suprise me =). Fick världens gulligaste kort av mina roomies som jag kommer minnas för alltid, KÄRLEK!! O tack alla som gratta mig igår, ni är mina änglar ♥Min Outfit


You learn to like someone when you find out what makes them laugh, but you can never truly love someone until you find out what makes them cry.

2012-06-04, 00:16:01 / Kategori: Spanien

Riktig kvavt idag och jobbade mig igenom värmen i svarta kläder dessutom..phu! Hörde att ni hade typ 10 grader o spöregn?..illa. Fattar inte hur ni står med kylan, det tog mig 21 år att sluta gnälla o göra nått åt saken och jag ska därför ge er grymt bra exempel på vad som blev bättre med mig sen jag kom till värmen. 1) Mitt hår som jag trodde hade kastat in handduken började växa som ogräs. 2) Min hy blev genast bättre, använder knappt nån foundation längre. 3) jag är brun, vilket gör att jag alltid känner mig fräsh. 4) mitt humör är på topp. Mitt bittra jag har försvunnit helt och oroar mig eller grubblar inte längre över saker. 5) Automatiskt vaknar jag av mig själv varje morgon kl 8, energin jag fått från solen har gjort att jag känner mig aktiv och på G. Säkert mitt 111 de hyllning till solen och värmen men lägger gärna den 112 de.Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength.

2012-06-02, 20:19:08 / Kategori: SpanienJust Chillin..

2012-06-01, 18:53:42 / Kategori: SpanienLadda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!