Every struggle in your life has shaped you in to the person u are today. Be thankful fot the hard times; they can only make u stronger

2012-07-28, 09:45:47 / Kategori: Spanien


 
Dagen därpå blev det ännu med chillin vid poolen på förmiddagen och till kvällen blev det utgång i marbella. Till middagen ville jag ta Suzz till en fisk restaurang i puerto banus som jag hade hört var stans bästa så vi kolla igenom menyn och hitta ett bra alternativ med Jumbo räkor , minimum 2 pers för 34 euro. Som klippt tyckte vi tills vi efter nån timma får in notan som var på 153 euro..haha räkstjärten fastna i halsen när jag såg siffran. Omöjligt tänkte vi och kallade in servitrisen som tog upp menyn och visade att det stod 34 euro, per person..men preciis brevid står det att man måste vara minst 2 personer för att beställa maten..så då antar man väll att det är en "share" måltid...eller? haha rånade och skitarga gick vi från restaurangen  till marbella för att låta drinkarna göra sitt.
 
 
34 euro!!!!!
 
 
 
 
 

My Love for you will always be true

2012-07-26, 09:03:40 / Kategori: Spanien
....Senare samma kväll mötte vi upp M i Banus för att visa S vad Banus har att erbjuda om kvällarna. Eftersom jag visste att S har en förälskelse för sisha så tog jag henne till en hel lounge med sishor =). It was a good night ;)
 
 

The Way is not in the sky. The Way is in the heart.

2012-07-21, 14:15:44 / Kategori:

Jaa veet ja veet, spindelväv har bildats över min blogg men slänger ett Inlägg nu. Suss åkte hem i torsdags och bi har haft det bättre än bäst tillsammans. Hon jag och Maria ..the sweeds in marbella haha, jag visade suss hela vackra puerto banus och självklart blev hon förälskad direkt. Eftersom jag har varit så keff på att uppdatera så börjar jag me att berätta om första dagen she arrived.. Hettan var total när taxin stannade utanför mitt hus med suss + resväskan så vi tog oss direkt ner till plaza beach där vi softade hela dagen över mojitos och god mat... To be continued.. ;)


Highlife

2012-07-12, 15:07:16 / Kategori: Spanien
 
Got some good news! Min Suzzi flyger ner från sverige till mig för att semestra tillsammans och ska strax åka & hämta henne på stationen i Marbella men tänkte slänga iväg ett kort inlägg sålänge.. Hon ska va här i 5 dagar och jag har fixat 2 dagars ledigt så att jag kan visa henne en ordentlig rundtur i mabella =). Ikväll står jag för sangrian som jag tänkte bjuda Suzz, Sarah & Maria på och sen drar vi ner till 5th avenue där ett bord + ett helrör väntar på oss..HYPE!
 
 
- Lite New Shiet
 
 

U got that smile that only heaven can make, I pray to god everyday that u keep that smile

2012-07-06, 10:19:14 / Kategori: Spanien
 
Long time no see?..Min första lön i Euro kom igår och självklart tog jag mig en Unna mig dag i köpcentrumet som också hade 50-70% rea, överallt. ehh det blev några vändor i alla affärer tills jag kände mig heelt nöjd och jag smilar bara av att se min shoppingbag =)
 
 
 
 
 
 

They who does not have the courage to speak up for they rights cannot earn the respect of others.

2012-07-03, 08:33:28 / Kategori: Spanien
 
Jag veet, har blivit skit tråkig med bloggen men efter jobbet pluggar jag och direkt efter däckar jag så det kommer va såhär ett tag fram, tills studierna är klara, vilket är i augusti nångång..Sorry . I förrigår kom S  kompis från sverige på besök så vi passade på att fira det och igår vann ju Spanien överlägset mot Italien så självklart vart det fíesta efter, bilder från det kommer sen..
 
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!