Life is what you make it so dream big and do good.

2012-12-14, 12:13:52 / Kategori: Sverige
 
Snö, storm, slask och stress gör att jag aldrig saknat spanien så mycket som nu..Lägenhetssökande för mig och är prio ett nu då vi också har fått en ny familjemedlem, Hannibal. Han ska stanna med oss så vi behöver verkligen ett eget place för bara oss så nästa vecka flyttar vi till Mälarhöjden in i en tvåa. Riktigt fin lägenhet som vi får hyra ett tag så det blir vårat första egna hem, som familj ♥
 
 
 

euu bitch u smell like bullshit!

2012-12-07, 18:31:28 / Kategori: Sverige
 
Min update är shit ja vet, har bara inte tyckt att det är lika kul att skriva sen jag kom hem till spanien..kanske för att bilderna är gråhetens farmor jämfört med dom från spanien. Det som har hänt sen jag kom tillbaka är att jag fått jobb som bartender/servitris i fridhemsplan, bra att ha för tillfället..har fått en lillasyster som föddes för en vecka sen och vi åkte direkt till huddinge sjukhus för att titta på miraklet, helt underbar. 
 
 
 
 
Och nu till luffaren som tråna efter min uppmärksamhet genom att lämna en "anonym" kommentar. För det första kan jag inte låta bli att skratta då du tror att jag inte kommer få reda på vem du är då du är så DUM som skriver från din arbetsdata, soom kommer från Taxi stockholm i sundbyberg. Vi får se om du är lika ball på gatan som bakom datan när jag får reda på ditt namn, vilket jag också kommer få eftersom jag kommer fråga ditt jobb vem som satt vid den datan vid det tillfället :). Så fortsätt vara anonym tills vi ses ;) . Det är roligt att alla onödiga kommentarer ALLTID kommer från anonyma, även fast det är just dom som leker tuffingar..Så jag detikerar en låt just för er. 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!