Bye bye

2011-10-11, 23:52:42 / Kategori: Turkiet

Incheckad & klar.Nu skiter jag i det här och drar till Kuzadisi

2011-10-11, 16:37:41 / Kategori: Sverige

Sådäärja! 9 timmar kvar till planet lyfter från arlanda och diiirekt till värmen. Fuck vad vi valde perfekt tid att tagga ifrån kylan och alla depp människor. Ska bli såå skönt! Allt är packat & klart , bara de sista pysselbitarna kvar som vaxning, solning och dubbelchecken kvar, sen är det bye bye Bitches

 

Firade ♥Annie♥ igår över indisk take-away + massa gottigheter som denna - dödande tårta!


Låg däckad hemma i helgen när jag fick besök av ♥carro♥


Lite flashi flashi med Chardonnay & grejjer, haha! Kändes som man drack direkt ur en versace väska.


Min nya Mördar garderob. Som tillgjord för mig.


.

2011-10-06, 21:43:45 / Kategori: Sverige

Efter 6 månaders heltidarbete går jag nu ner till att vara soffsarbetare  på heltd, iaf för ett litet tag. Regeln för att vara utan arbete är att ta några dagar/veckors semester, (beroende på lönen såklart) och sen lägga hundra procent fokus på att söka nytt. Jag har turen att jag har en månads förskott på lönen, så passar på att vila upp mig i Turkiet. Har redan några alternativ på vad jag ska göra efter semestern så ingen panik på sökandet, arbetsförmedlingen är ju heelt uteslutet.

En av dom få anledningarna till att vilja arbeta kvar på mitt gamla jobb var för dom skööna människorna som man träffade vaarje dag. Kommer sakna alla galna afterwork och teammiddagar som hölls var och varannan dag ;) ♥

Imorn får jag hit min alldeles nya stora garderob från Ikea som er ut som en drööm ..jag hoppas verkligen att den får plats i rummet, glömde helt bort att mäta höjden så vi får verkligen hoppas på det bästa.

 


Siesta, please!

2011-10-03, 19:09:13 / Kategori: Sverige

Måndag,  skjut mig!


Börjar veckan med GI dieten


What comes around goes ALWAYS around, BITCH!

2011-10-03, 15:08:43 / Kategori: Sverige

Det finns alltid en person på ett jobb som bara MÅSTE snacka skit om andra för att själv må liite bättre. Man bryr sig inte om dessa personer men när skitsnacket börjar kopplas mot en själv  gör att  man måste räcka upp handen. Denna person har alltså sina utvalda "offer" som hon på något sätt vill få framstå som dålig genom att hitta på ett rykte som hon sedan sprider vidare HELT utan anledning. Personens betéende får mig att vilja spy samtidigt som jag blir äcklad över att vi har så många gemensama vänner som ALDRIG skulle accepetera sånt beteende, så jag  undrar bara om du fejkat hela ditt liv eller whaat? Dina så kallade "uppoffringar" för ditt jobb bevisar bara hur svag människa du är som inte klarar av att se andra lever ett liv som du aldrig fick. Ditt hat mot dig själv som du kastar mot dom starka, speglar bara tillbaka på hur trasig och tragisk du är. Under mina 21 år har jag träffat på många osäkra tjejer som inte pallar med att en starkare karaktär överglänser deras osäkra jag, och dom tar till dom mest sjuka medlen för att försöka förstöra för den starka för att få en liiiten liiiten bättre känsla om sig själva.
 
Under alla dessa tillfällen har jag struntat i att ens engagerat mig i deras avund för att jag vet att dom bara är tragiska omogna, osäkra själar och jag har svalt skiten alldeles föör många gånger nu för att låta det fortsätta. Så guess what,. du har lagt ner så mycket tid och ork på att försöka få bort mig och det måste ha tagit rejält på din energi, din falskhet förvånar dom flesta men tydligen har du ditt omdöme som tjallare inte förvånat någon. Folk varnade mig för hur du fungerade men eftersom vi har dom gemensama vännerna vi har, så kunde jag aldrig tänka mig att du ens skulle ens ha tendens till sånt beteende, naiva naiva jag...Nu när jag vet att det är du som är skitsnack-snackaren börjar ju nu folk pussla ihop pusslet och funnit tråden tilll rullen som ledde till.. DadaDaDaaa..DIG!  Ursäkta men vad tjänade du egentligen på det här? Haha det är så sjukt att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta, är du så jävla bitter på ditt liv att du känner att du måste försöka förstöra för andra för att du själv ska kunna ta dig upp på morgonen? Skit samma vilket så har du gjort ditt val och du startat någonting som du inte kommer kunna avsluta själv, och eftersom du gärna läser min blogg FINSTILAT och gillar att öppna din mun så varsegod , read & learn;

Avundsjuka eller missunnsamhet är en varaktig känsla där den enskilde har negativa tankar, känslor av otrygghet, rädsla och över en förväntad förlust av något den värderar, i samband med förhållanden och karriär. Avundsjuka består ofta av en kombination av frambringade känslor som ilska, sorg och avsky.

Sista versen och jag vill bara lägga den här så perfeekt.. What comes around goes ALWAYS around.


Family first!

2011-10-03, 13:29:50 / Kategori: Sverige

Liite ångest, har inte uppdaterat  på hela helgen och troo miig bloggen har LÄTT blivit ett beroende, inte för att man riktigt hela tiden vet vad man ska skriva men man vill typ bara känna känslan av att vara inloggad på blogg.se ,haha sjukt!

Iaf, så har jag varit och besökt en god friend över helgen, en vän with benifits helt enkelt. Vi gjorde de vi gör bäst och helgen blev perfekt.
Eftersom jag inte haft tid över att uppdatera så är mina starkaste tankar från i torsdags då vi hade mys kväll hos Annie med Pelle och Inez. Det blev choklad mousse med massaa glass och njam njam ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!