Yes, the past can hurt but the way I see it you can either run from it or learn from it.

2011-11-30, 12:54:49 / Kategori: Sverige

Har inget skal till min iphone så jag börjar få lite panik. Kommer ihåg när jag råkade tappa iphonen i en kastrull med vatten andra dagen jag hade haft den och heela högtalar/ljud systemet la av, paaaniiik! Oh shiit tänkte jag men jag lyckades återfå ljudet efter att ha använt en värmepistol på 300 grader, grejjer..
Såå nu står jag inför ett dilemma  och kan eej bestämma vilken jag ska ha.. 1 eller 2an står högst upp på listan än sålänge.. 

read n learn

2011-11-29, 08:16:21 / Kategori: Sverige
You only meet your once in a lifetime friend... once in a lifetime

2011-11-28, 20:11:20 / Kategori: Sverige

Heelvetee va stormigt det är uute! Det får hellre vara snö tornado ute än att det blåser. Hela dagen blir förstörd om det blåser ute,

1. Håret blir förstört på två röda
2. Håret fastnar i läppglanset
3. Håret brinner upp av ciggen
4. Mascaran rinner
5. Man blir fett irriterad

Iaf, hade prov i eftermiddags och efter att man var klar fick man gå, lyx. Skruvade på smart knappen i hjärnan och satte fart, var klar först men vet att jag hade alla rätt. Ching *
Mötte mamma istan som kände för att bränna lite pengar på mig så haffade direkt två tröjor jag spanat på sådär i smyg på Bikbok.

Nu är jag hemma o ska ta av sminket sen flambera mig själv i 20 min i solariumet sen fetisdags , Whop Whop!A moment lasts all of a second, but the memory lives on forever

2011-11-28, 00:57:05 / Kategori: Sverige

Heelt uppbokad hela veckan, bara jobb jobb jobb. Det tar en rikligt på krafter så denna söndag vilar jag precis som jesus gjorde till hundra procent. Jag försöker ge mig på att börja spara lite pengar för andra gången i mitt liv bara för att få känna känslan av att ha krigat ihop en saftig summa pengar. What to do with it har jag iingen aning om än, men det lär nog dyka upp nått under tiden ;).

Som vanligt gillar jag att gnälla på kylan och ist drömma om värmen så gick igenom min bildmapp och hittade några söta foton från Parres student i somras som var heelt outrages , haha. Jag minns grymt god mat och liters vis med vin & cider innan vi bullade ner till collage där minnet tar slut. ♥
Marley ♥
*

2011-11-23, 19:13:29 / Kategori: Sverige

Andra dagen på utbildningen, långa dagar men två underbara kollegor som får dagarna att gå så mycket fortare. Det var sjuukt kallt imorse så men trodde det skulle räcka med en tjock stickad tröja med en tjockare skinnjacka men vände direkt på klacken utanför porten och bytte till fjällräven, den må vara B och får en att se ut som michelin gubben men den får en att överleva vintern..utan tvekan. En ny tv stod i mitt rum när jag kom hem, tidig julklapp i guess. Fram med xboxen och spela lite GTABorn This Way

2011-11-23, 13:23:36 / Kategori: Sverige
Nyckelord: Mångsidig/Verbal
Härskare: Merkurius
Element: Luft
Polaritet: Positiv
Tidsperiod: 22/5-21/6

Den typiska Tvillingen är mångsidig, humoristisk och utåtriktad, tycker om att diskutera och att utbyta tankar och idéer. Sociala kontakter och omväxling är ett livsvillkor, liksom intellektuell stimulans och rörlighet. En vid och brokig bekantskapskrets hör till bilden samt en ständig strävan efter nya upplevelser. Tvillingen älskar att resa och tenderar att vara lite rastlös. (trodde det var adhd:n?)

Den som är präglad av detta lufttecken brukar ha många projekt på gång och trivs bäst med flera bollar i luften samtidigt. Man brukar säga att Tvillingen är något av en mångsysslare, som sällan har tålamod att riktigt fördjupa sig i en sak utan hellre vill veta lite om mycket. Baksidan med denna flexibla karaktär är tendenser till ombytlighet.

Tvillingen har ofta svårt för att bestämma sig och har en benägenhet att skjuta upp problemlösningar till sista minuten, men brukar alltid hitta någon finurlig lösning och klarar därmed de flesta situationer. En stor tillgång är den humoristiska, fördomsfria läggningen. Tvillingen dömer aldrig någon utan försöker att se saker och ting ur olika synvinklar.
En lättsam, anpassningsbar läggning är kännetecknande samt en ungdomlighet som brukar bevaras långt upp i åren. (that's just so me..)


Tvillingen är kvicktänkt och intelligenta. De älskar att diskutera och prata och söker ständigt nya kontakter. De är mycket fördomsfria och ofta mycket ungdomliga. De gillar att ta del av nyheter och ta sig an och debattera kring olika problem, men oftast tröttnar de på ämnet innan de når fram till en lösning och har redan kastat sig in i en ny frågeställning, ett nytt projekt. Det pratar ofta fort och kastar fram den ena idén efter den andra i raskt takt och de byter åsikter ofta och gärna med motiveringen ”man kan väl ändra sig”. (haha no comments..)

Tvillingen är nyfiken och provar gärna allt som kommer i deras väg vilket gör att de ofta lär sig många olika saker men också att de kan gå på den ena niten efter den andra. De älskar att resa och röra på sig och deras nyfikenhet gör att de är mycket lätta att umgås med, men även om tvillingen är social och gärna frågar andra om deras problem så är de egentligen inte så intresserade av andras liv, vilket gör att de kan uppfattas som kyliga eller ytliga.  (klart jag är intresserad...dra bara inte ut på berättelsen)

Tvillingen är oftast rolig och underhållande och de älskar humor. Tvillingen är flörtig och har lätt att prata med det motsatta könet. Men de har lite svårt för djupare känslomässiga relationer och de kan ibland tendera att hålla människor på avstånd. Trots detta så är tvillingen när de väl öppnar sig förvånansvärt känsliga .

10/6 - 20/6

Här är Tvillingarna som mest sitt tecken, med ett kaos av tankar som far kors och tvärs, en snabbhet och otålighet som aldrig domnar. Med solen i denna del av Tvillingarna vill man leva mitt i världens kaos, känna allting fladdra och fara omkring, och själv slippa allt vad fotfäste heter. Man talar och umgås med förtjusning, inte alls för att nå mål eller förståelse, utan i pur uttrycksglädje. Det är dock inte fråga om dumhet, ty Tvillingarnas tanke är så berest att många vissheter och insikter har fastnat, och all erfarenhet gör dem långt ifrån lättlurade. De vill ha det bredaste umgänge, söker alltid nya miljöer och erfarenheter, vill aldrig vila och fascineras av allt som rör på sig. 

Detta studsande som atomernas i upphettad gas gör Tvillingen yr, men hon trivs i den yrseln. Sådant som står stilla skyr hon, och hon vill göra revolt mot vardagen. Hon är dock så lättroad att det som andra ser som en grå tillvaro hos henne har mängder av glädjeämnen och möjligheter. Den som har solen i denna del av Tvillingarna när sig på kaos, och kan se kaos i monotonins högborg. Om världen är en oändlig mängd platser, är hon den som far omkring mellan dem, så att de knyts ihop och har kontakt med varandra. Det är denna människas livsmål att vara mitt i överallt. Naturligtvis leder det till en andlig vilsenhet som han själv ibland gillar och ibland har ångest av.


Tvillingarnas bra egenskaper

 • Kvick och spirituell underhållare
 • Intelligent och älskar att prata
 •  Alltid ungdomlig
 • Livlig och nyfiken
 • Varm och kamratlig
 • Anpassningsbar
 • Äventyrlig som älskare

Tvillingarnas mindre bra egenskaper

 • Ofta orolig och rastlös
 • Kan vara ombytlig och opålitlig
 • Ytlig i kärlek, mognar inte alltid
 • Ofta en dubbelnatur
 • Hoppar på många projekt utan att slutföra dem
 • Väldigt impulsiva

Passar vi?


Tvilling och vädur: Ni passar utmärkt ihop eftersom båda är väldigt aktiva och initiativrika, ni tråkar inte ut varandra. Väduren vill dominera men tvillingen kan bemästra honom/henne och på så sätt kompletterar ni varandra.

Tvilling och oxe: I början kan ni göra varandra nyfikna eftersom tvillingen är så lössläppt vilket imponerar på oxen. Eventuellt kan det bli svårt att matcha era umgängeskretsar eftersom tvillingens vänner är så brokiga. Tvillingen älskar förändringar medan oxen vill gå på i gamla hjulspår. För ett långvarigt förhållande är ni inte idealiska för varandra.

Tvilling och lejon: Tvillingen och lejonet passar bra ihop. Även om tvillingen tycker om att flörta med andra så bryr sig inte lejonet om det eftersom denne är så självsäker. Ett problem kan dock vara att lejonet kräver komplimanger som tvillingen kanske inte är beredd att ge. Detta par har mycket roligt tillsammans och deras kärlek håller för ett långt förhållande.

Tvilling och kräfta: Det är lätt hänt att kräftan faller för tvillingens charmiga och spännande sätt men på sikt kan det göra kräftan osäker i sin roll som partner. Konflikter kan uppstå på grund av att kräftan tycker om att vara för sig själv hemma medan tvillingen är mer för umgänge med olika människor. Det blir svårt att hålla liv i det här förhållandet på sikt.

Tvilling och våg: Tvillingen och vågen passar perfekt ihop, även när det gäller långa förhållanden. De är båda ganska passionerade och har samma intressen. Båda är mycket intellektuella och tycker om socialt umgänge.

Tvilling och skorpion: Tvillingen och skorpionen kan ha det roligt och spännande i sängen men den målmedvetna skorpionen har svårt för tvillingens velande hit och dit och därför blir det svårt att hålla kärleken vid liv. Skorpionen å andra sidan är alltför oflexibel för att passa tvillingens natur. Dessutom är skorpionen inte mycket för socialt umgänge medan det är det bästa tvillingen vet.

Tvilling och vattuman: Långvarig kärlek mellan dessa två stjärntecken är absolut möjlig men det mest spännande kanske ändå händer i sängen. Tvillingen kan dock uppleva vattumannen som alltför dominant. Lyckligtvis har båda samma intressen – nämligen det intellektuella och umgänge med andra människor. Som tur är, är ingen av dem särskilt svartsjuk av sig.

Tvilling och stenbock: På papperet ser det inte ut som om de här två stjärntecknen kan passa ihop. Tvillingar är väldigt sociala och älskar människor medan stenbockar är mer försiktiga när det gäller sociala kontakter och de kan också bli svartsjuka på tvillingen som gillar alla sorters människor och kan upplevas som lite inställsamma.

Tvilling och tvilling: Det här förhållandet fungerar mycket bra. Er relation blir lättsam och rolig. Enda problemet är att det kanske blir lite för mycket roligt och inte så mycket seriositet. Det här paret förstår varandra väldigt bra och har liknande intressen.

Tvilling och jungfru: Generellt sett passar dessa två stjärntecken inte ihop. Tvillingen kan uppleva jungfrun som tråkig och jungfrun kan uppleva tvillingen som alltför obeslutsam vilket kan kännas irriterande för båda parter. I sängen klickar de inte heller och det är troligt att tvillingen är otrogen.

Tvilling och skytt: Ert förhållande kan bli passionerat och intressant, inte minst för att ni är så olika. Båda är väldigt aktiva vilket är positivt. Ni ställer inte heller så höga krav på varandra. Kanske passar ni bäst för en kort romans, men även ett längre förhållande är möjligt.

Tvilling och fisk: Det är tyvärr lätt att fisken blir sårad och känner sig överkörd av tvillingens öppna sätt. Tvillingen kan å sin sida uppleva fisken som alltför blödig och tycka att han/hon tar åt sig för mycket. Ni har svårt att lita på varandra. Ni passar inte speciellt bra ihop, särskilt inte i längre relationer. (Haha men shit tuffa till er fyfan)
Karriär : Allt inom kommunikation, ex. Journalist, författare, dramatiker, reporter telefonist, lärare, eller yrken som innebär resor.      


I love you like a fat kid loves cake

2011-11-21, 17:17:30 / Kategori: Sverige

Första dagen på jobbet, eller utbildningen så att säga. Sammanlagt åtta veckors utbildning som är uppdelat i två. Jag hatar att vara en dagdrivare så jobb är nått som jag alltid kommer ha sålänge jag bor i detta land. Så tillbaka till att vakna 06.15 och kriga till 17.00, greeaat!

Faan vad jag ska inhandla chips o godis för heela vintern ja skiter i om jag ökar i storlek, lite vinter hull har aldrig skadat!

Aafff  vad jag skulle kunna döda för en sån här NU!!Good friends are like star, you don't always see them. But you know they're always there

2011-11-20, 13:43:12 / Kategori: Sverige

Lördag o jag är inne på min tredje vita vecka och det känns fett bra, känns lite skumt att vakna upp en lördag/söndag och känna sig klar i huvudet, för en gångs skull. Men hungrig var jag som en varg så jag ringde och väckte Annie som jag visste var bakis och ville käka nått fett så vi bestämde en tid för att mötas vid pizzerian i huvudsta där vi beställde en varsin grym skaldjurs rätt. Vi båda har disskuterat fram & tillbaka Om vi vågade se paranormal activity 3 på bio lr inte, och vi kom fram till att vi skulle se den om jag lovade att slagga över hos Annies som verkligen fick panikångest över att se den på bio,..så aa jag lovade o svor. Momme hämtade upp oss och vi axade till kista, vi var redan 10 minuter sena till filmen men aldrig att jag går på bio utan godis, popcorn & en fet läsk så jag la en riktig trägning genom kön & fick det jag ville ha i tid.
Filmen var inte direkt vad vi förväntade oss av men fick oss ändå att tjuta av rädsla. Så fort det blev nattetid på filmen så grep vi tag i varandras händer och inväntade nästa skräckchock.

Efter bion kändes det lite lamt att åka hem och däcka så jag bad Momme ta oss till ett nice för krökar ställe nånstans i stan & det blev göta arken i medis. Två öl & tre morgan spice o cola senare lyckades fitt baren slå in fel belopp på mitt kort så dom lyckades katcha mina sista pengar på kortet , knas. Det är inte första gången det händer men jag tog lagen i lugna händer och hade mer tålamod än jag brukar men som vanligt vart det ursäkter efter ursäkter och blev bedd om att kontakta min bank på måndag för att se ett "detaljerat uttag" så jag klippte kvällen och åkte hem för däckning... o där sprack min vita månad


Lose your mind. Lose it now. Lose your clothes In the crowd. We’re delirious. Tear it down ’til the sun comes back around.

2011-11-19, 11:44:13 / Kategori: TurkietÄ
ven fast vi hade det helt underbart hela dagarna var det på Barstreet vi skapade dom mest galnaste minnena från varje utgångLong island icetea tills man höjde kvällen med oberäknligt många B52's . 
Därför tänkte jag ägna min lördagsmorgon med att hylla Nattlivet och drinkarna som alltid gjorde succé.

 
Jordgubbs Margarita

Long Island Ice tea Vs. Orgasm Long        Vs.       pink illusionGoodbyes are not forever

2011-11-18, 20:02:04 / Kategori: Turkiet

Planet på väg hem, tycker ej om att flyga för jag får den jobbigaste locken i öronen att det känns som mitt huvud ska sprängas. EJ OK! På väg till våra sittplatser som låg läskigt långt bak i planet överraskades vi av ett sorts tvspel som man kunde lyssna på musik, kolla på film och spela massa roliga spel haha aaldig sett en sån förr..Till middag fick vi grillad kycklingfilé o ris med en fantastiskt god sås till - Möömss. Desserten bestod av en kladdig mandelkaka som mannen brevid mig på planet inte kunde motstå, så han dööda hela kakan på en tugga
Haha helt vrålhungrigWe only part to meet again

2011-11-17, 13:24:50 / Kategori: Turkiet

Sista dagen i paradiset och städningen av lägenheterna gjordes under stoor tystnad. Flashback's från dag ett med alla nya intryck och allt sjuuukt roliga saker som hände heela tiden flög runt i huvudet.. Jag fann verkligen en inre harmoni under tiden i Turkiet, visst - jag hade semester men frågan är varför man tillåter sig själv att endast må bra under sin semester för att sedan åka hem och må bajs i 11 månader? Dags för ett wake up call?

Iaf så fångade vi dagen/kvällen som absolut den sista i vårat liv och det blev många tårar men en
herransjävla fest med fishbouwl och hela kööret, så om vi inte lyckats göra det innan, så passade det perfekt att lägga en ...

All In

En fishbouwl föör mycket


Winter is nature's way of saying, "Up yours."

2011-11-16, 15:46:19 / Kategori: Sverige

Temperaturen ligger på 0 och det är mörkt ute innan jag ens hinner vakna..dags att gå i ide. Har
byggt ett bo och skaffat saker som kommer få mig att överleva dödsmånaderna. Börjar även det nya jobbet på måndag så My new life ; jobba, äta , spela , sova.


Ungern

2011-11-16, 14:10:47 / Kategori: Ungern


Idag fyller min Baba 74 år och det får mig att tänka tillbaks på senaste gången vi åkte till Ungern. Det var hösten 2007 och jag, pappa o brorsan åkte ner över en weekend för att hälsa på farfar. 


Ungerskt bad - <3= Böcker & sprit haha

Right now I just want to chill for a while. Take a hiatus from all the craziness. To clean my house, see my family. Just see some movies and pick some strawberries

2011-11-14, 21:56:51 / Kategori: Turkiet

Ibland var man tvungen att ta sig i kragen efter att ha festat fleera dagar i rad, det var bara svårt att bryta rutinen eftersom vi båda klarar av att hålla igång vääldigt länge.
Så ner på stan -supermarket för att inhandla allt till en fet myskväll.
Chips, Godis , Kakmix , läsk o film - Baksmällan 2Våran akut market -


Dr. oetker's kladdkaka - Badaboom


.

2011-11-13, 19:54:50 / Kategori: Sverige

Whatever makes you feel bad, leave it. Whatever makes you smile, keep it.

2011-11-12, 17:06:04 / Kategori: Turkiet
Det är så jävla kallt ute att jag spyr så jag drömmer mig tillbaka till värmen och låtsas att vi ligger på våran fat-ass terass med number One FM på högsta volym och bara steeker. Våran lägenhet låg högst upp i byggnaden så det fläktade aldrig på terassen, vilket betydde att runt 12-13 tiden så blev man totalt grillad. Vi hade som vanligt turen på våran sida att ha en vattenslang med iskallt vatten right next to us så vi var ..aa.. i paradiset helt enkelt.
Annie myser på en av våra mindre terasser

One night - All night

2011-11-11, 20:48:03 / Kategori: Turkiet

Jag vill börja med att kommentera vissas "oro" över att vi festade som vi gjorde i Turkiet. När man har semester (3-4 veckor om året?) i Sverige så vet alla att alkoholen är A o O för svenskarna oavsett vart/när och hur, bara det finns tillängligt så har man en lyckad semester.

 

"vill du ha dig en drink Sven?" , "Nej för bövelen, klockan är ju endast 9 på morgonen??"


"Var inte så pryd, vi är på semester".


Så blir det när man endast har semester en gång om året och då passar man såklart på att göra allt man inte har möjlighet att göra i Sverige.

 

Och jaa, min lever tog också semester i tre veckor men började arbeta igen direkt när vi kom tillbaks till Sverige, So no worries :)

 

  Annie var som alltid mästerkocken i köket och lagade alla måltider ♥, här stod hon med löken och tog inga risker gällande sminket. Som hon själv alltid punkterade till sin Man;

"Dont touch my face, you messing up my makeup!

 

 

 

 
Carpe Diem

2011-11-09, 11:21:22 / Kategori: Turkiet

Efter ännu en hel natt på Barstreet vaknade jag upp i barnsängen helt förvirrad, sängen var inte större än 60cm så jag vaknade upp med helt stela leder och tänkte hur i helvete kom jag hit?.. Jag hade min egen säng men av någon konstig anledning kände jag tydligen för att ligga i babybädden över natten, haha. Annie var uppe och gjorde en bamsefrukost till mig och sin Man så det var bara att sätta sig i soffan och försöka blicka tillbaka över kvällen innan och det enda vi kom fram till var att vi var helhetensmorsa och att Annie åkte hem runt 02.00 med sin Mr, och att jag stannade kvar på barstreet till stängning och joinade turkarnas guudoomliga frukost buffé i centrum, o då snackar vi inte om några fjuttiga rostade mackor med ost, utan dom hade aaaallt!, nybakta stora frallor med pålägg som phiadephia ost, kokt/stekt ägg, tomat, gurka, kyckling skinka, jordgubb-hallon-mandarin-blåbärs sylt, ost, flera olika sorters yohgurtar m.m. Så ni kan ju själva föreställa er skillnaden på deras fyllekäk jämfört med sveriges äckliga cheeseburgare från slussens donken som legat och mögglat i flera timmar. Heaven

Ner på stan för att tillägna dagen endast för shopping..


---------------------------------------------------
Solen gick ner - dags för en drille
------------------------------------------------------Tonight is gonna be a good night

2011-11-08, 13:34:54 / Kategori: Turkiet

Ännu en utgång, denna gång på en onsdag så lill-lördagen existerar även i Turkiet, vilket betyder = flipp. Har för mig att vi på dagen var i stan och shoppa men som jag nämnde tidigare så hade min lever slutat arbetat så har ganska stora memory-problems när det gäller mornar/förmiddagar.. Det jag kommer ihåg är iaf att vi gick till psyko gubbens restaurang där dom hade dom bäästa pide's istan och vräkte i oss två portioner..men gud.
Efter maten tog vi bulle hem till vårat penthouse och började kvällen, Annie's Man bjöd med oss på barbeque men vi båda visste att vi aldrig  missar en kväll på Barstreet så vi tackade artigt nej och började hinka. Annie lyckades bryta Only 2 drinks before reglen igen vilket resulterade i föör många before drinkar och en alldeles för tidig hemgång, haha ♥.. Jag stannade som vanligt kvar på Barstreet till stängning och har stora memory-problems hur jag kom hem, men vaknade upp hemma i barnsängen så jag gissar på att allt gick bra.Dagdriv

2011-11-07, 22:33:45 / Kategori: Sverige

Vart en liten fyllekväll igår i Kungsholmen så idag blev det en bakismåndag i sängen tills jag efter åtta timmar tog mig ork att gå ner till donken för att sedan ta en 25 min solning, måndagar ♥


Always laugh when you can. It is cheaper than medicine.

2011-11-07, 17:41:15 / Kategori: Turkiet

Ingenting slår en fet fräsh serverad semester frukost efter en herransjävla utgång kvällen innan.
Min lever slutade arbeta efter tredagars full festande så på mornarna vaknade jag lika berusad som jag var innan jag däckade, (lite scary men.. wtf) så det var bara att ta på sig det man hade och vingla ner till cafét för att försöka äta sig nykter. Tomater var något som både jag och Annie blev helt beroende av, vi hade det med allt.  
Så efter fyra mackor med all dess pålägg och två koppar turkiskt-te var man halvt igång igen..
-------------------------------------------------------------------
(Den här läskiga hundkojjan stod mitt i ingenstans helt uppäten innifrån , haha hjälp)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Blev såklart tvugna att svänga förbi Liquer store före hemgång..
---------------------------------------------------------------------------
Drunk words are sober thoughts

2011-11-06, 15:39:07 / Kategori: Turkiet

Vid utgång så hade vi samma rutin varje gång, vi började dagarna med att bli väckta av Tarzan, var det sol ute så stekte vi ända tills solen inte tog nå mer, runt 17-18. Annars var det shopping på stan som gällde. Vid 17-18 tiden kom vi hem och tog en ordentlig powernap , den behövdes lika mycket som ett dagis barn behöver ha en vilostund. Powernapen tog slut vid 20.30 och då var det dags för fixet. - På med Number one FM på högsta volym medan Annie  gjorde sina monster drinkar, o då snackar vi inte om en svag för-drink utan rejäält starka (men ändå goda) jävlar. Jag har alltid svårt att få ner den första drillen när jag gör mig iordning, oavsett om det är en cider eller en drille. Så när jag var klar med den första ronden, var Annie alltid två drillar före mig haha. Problemet var att Annies man hatade att vi var fulla innan vi kom till Barstreet så vi försökte dölja det så gott vi kunde genom att sätta "Only 2 drinks before" reglen...Men den hölls såklart sådäär.. Det resulterade till föör många för-drinkar och vinglandes tjejer ner till Barstreet, där helvetet bröt loss..
Annie's man märker att vi brytit löftet och blir gaalen på oss och kallar oss alcoholics hela kvällen, vi säger Oopss och beställer in två Long Island Icetea, hinkar upp dom i en slurp och taggar till nästa ställe där shotsen utdelas. Vid 01.00 vinglar sööta Annie fram till mig och säger att hon är för heel och ser inget framför sig, vi har då varit ute i 1½ timma och jag fattar direkt att det är för att hon bröt Only 2 drinks before reglen och att det ist blev Only 5 drinks before, så jag sätter henne tryggt i en taxi hem och fortsätter natten tills den/jag tog slut.   You have to risk going too far to discover just how far you can really go.

2011-11-05, 16:27:11 / Kategori: Turkiet

Efter några dagars njutning av semestern kände vi att ville göra nånting flippat, så vad passade inte bättre än att skaffa oss en varsin tattoo?

One Life - Live itThe heart that truly loves never forgets.

2011-11-04, 22:44:51 / Kategori: Sverige

Fetis fredag med kuss, orkar inte ens tänka på utgång i detta skit väder..
Var på interjuv idag för viasat som mitt hjärta Annie ordna ♥, håller tummarna på att man får den tjänsten.
Annars har det varit en jävligt soft dag, var i stan handla lite akuta ting till sminkväskan.
Tidigt imorn åker jag upp till Gävle för att hjälpa min gamle gode vän Anton i Djbåset, så
Gävle - watchOut!


---------------------------------------------------------------------------------------------------------

-
Haha, kollar på gamla bilder från spanien resan 2004. Jäävligt kul hade vi men vart i heelvete fanns spegeln??

2007
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


One way turns in to another

2011-11-04, 17:30:03 / Kategori: Turkiet

Alla i stan tyckte inte om att jag och Annie alltid festade så mycket som vi gjorde, kanske för att vi alltid drack lika fort och lika mycket och alla som har gått all-in med oss veet att natten aldrig slutar lugnt eller tråkig så vi blev huvudkaraktärerna i stan, allt vi gjorde och allt vi sa spreds runt i stan som en svörm så det blev ibland svårt att bara koppla av efter en shoppingdag med en drink nånstans utan att nån trodde att vi var på väg att flippa -som alltid. Men så efter en låång shoppingtur helt bakisäckliga var det verkligen dags för en drille. Vi satte oss i nån fjunig uterservering och beställde såklart in en varsin Longland icetea, men hade "oturen" -bye one,get one for free.-...

En drille slutar i...


 


 


 


 

 

 


 

 

 


 


I'll die Laughing

2011-11-04, 16:58:43 / Kategori: Turkiet

Maten i Turkiet var så grym att jag kände mig som ett luffarbarn som åt för första gången. Deras pide som liknar en pizza fast i bitar men massa olika sorters fyllningar, kycklingen var godast men det fanns allt som kött,veg,skaldjur,tex mex allt!! jag åt en kartong av dom sen vart de ba utför..
Frukost är också en grej jag aldrig äter annars i sverige men så fort jag vaknade i T så kunde jag inte göra nånting annat än att ha en macka med ost + tomat och med en stor kopp turkis


One Life - Live it

2011-11-03, 02:14:27 / Kategori: Turkiet

Borta bäst, hemma sämst.. känns verkligen såådär att vara hemma igen efter 3 veckor i Turkiet. Ingen vill leva i kyla och depp men ändå gör vi de fem månader om året.., ganska weird. Det ända jag kan säga är att vi hade det heelt underbart och det är absolut inte sista gången jag åker till Kusadasi. Fett sköna människor som inte endast tänker på jobb hela tiden, där jobbar dom några få timmar om dagen, sen har alla speciella caféer och restauranger där vänner träffas för att chilla och dricka turkiskt te , som jag också blev heelt fast i. Våran lägenhet som vi hyrde ska vi inte ens snacka om ,, Annie hade hela undervåningen som lägenhet och jag hade hela övervåningen, helt kära. Kläder skor väskor plånböcker tröjor aallt fanns att köpa för fjuttpengar, och även fast dom var kopior fanns det verkligen braa kopior med jätte fint läder, så en bra märkes väska kunde man lätt pruta ner till 100-120 spänn, INGENTING. Festerna var ju nummer 1 i denna stad, folket och musiken var i full öös ända till 5 på morgonen, We like we like,! Annie fick mig att bli dödskär i en ny fet drink, Long Island icetea. Blev kär på första slurpen sen tre veckor senare hade man fått i sig ett antal styckna haha men ingen bakfylla konstigt nog, så semestern flööt på rejält.

Älskar min Annie för att ha varit den bästa att åka utomlands med.
Du är alltid där och ingen får mig att skratta som duu. One life - Live it ♥

Kyckling Pide - baam

första kvällen
Long Island Icetea Vs. Orgasm

---------------------------------------------------------------------------------


Efter första kvällen insåg jag att denna semester skulle bli så Insain in the brain att det
bara kunde bli bättre o bättre.
Annie presenterade Long Island Icetea för mig och jag blev fast. Det kommer även märkas
i kommande foton.
En spikad kärlek efter första kvällen - 
BarstreetOk dags att förklara detta sjuuka sms Annie fick kl fyra på natten av lägenhetssnubben.
Först när vi kom till lägenheten vi skulle bo i blev vi mötta av Mursel - Brorsan till han som äger lägenheten vi bor i.
Mehmet och Mursel är alltså dom som tar hand om våran lägenhet, kommer och lagar saker som
gått sönder osv. 
En kväll på Barstreet efter föör många Long Island Icetea bestämmer vi oss för att vi va
föör hela för att fortsätta kvällen så vi tar taxi hem. Jag åker en taxi och Annie en annan
(varför vet vi inte) så jag hoppar in i en taxi och Annie får skjuts av Mursel. Jag hinner hem innan
Annie så jag vinglar omkring i lägenheten i pumpande musik iväntan på henne.
När Annie kommer hem tar vi båda av oss sminket och däckar steenhårt båda två. 

Tidigt på morgonen blir jag väckt av Annie som ligger i fosterställning och bara döör av garv.
så Jag sätter mig upp (fortfarande helt full) och Annie visar ett sms från Mursel. Orginal smset
hittar ni hos Annie
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!