They say, the life that we live ain't made for everybody

79eac" size="1">
2013-05-31, 17:58:08 / Kategori: Sverige
 
Det blev kolonilotten på min födelsedag iaf =) Har endast bjudit dit mina riktiga hjärtan som har och kommer alltid betyda allt för mig. Vädret lovas vara på topp så en fet barbeque med starka drycker borde göra suusen =) Mamsen står för maten som alltid blir så gott att det egentligen inte spelar någon roll vad hon lagar så får man munorgasm. 23 bast...vad händer för spec när man fyller 23?..Enklare att komma in på Garbo är ju garanterat iaf haha.. Annars äre väll detsamma som att fylla 22, heelt värdelöst.
 
I helgen blire haaagatime, eller min första årliga hagaträff i hagaparken med alla hagabarn/familjer som samlas för att dricka och äta gott tillsammans, o inte nog med det blire On-ree Performance , som ska va dj på plats, Tung! Ska bli mysigt att umgås och träffa alla hagabarn. Så vi ber gudarna om Sol, sol , sol och MERA sol!!
 

A

jag hoppas jag oxå e bjuden? haha. båten e tööng, du anar inte. iallafall jag har tagit bort min facebook.Ring mig så kanske vi kan ta en bira på typ måodag?
Puss syrran

Svar: DE KLART du eee! :D anytime baby!
Gaby2013-06-02, 01:46:28KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!