Sometimes in life. The ones we love the most, hurt us the most

79eac" size="1">
2013-05-08, 18:32:52 / Kategori: Sverige
 
trudeluuu, sommaren är här men brunheten inför den blev lite försenad så nu blire dagliga drop in till solariumet tils det ser ut som man har levt i solen i hela sitt liv haha . Fattar inte folk som kastar på sig sina kortaste kjolar och öppnaste skor när dom i ett års tid levt i mörker och kyla, så färgen på deras kropp är typ  grå/vit och går omkring o tror dom e skit snygga..USCH , spara oss andra en tjänst att inte bli bländade, tack!"
 
Haha det händer alltid något sjukt i mitt liv men idag tror jag fan det tog priset..Folk har alltid varit besatta av bröst, och då snackar jag inte om killar, utan tjejer som verkligen blänger på en , bara för att man har stora bröst och visst, har nån stora bröst som går förbi så ger man kanske ett öga, men vissa folk har verkligen ingen skam i kroppen och stirrar tills nått annan runtomkring fångar deras uppmärksamhet men iaf, idag när jag var på väg till jobbet och hade precis klivit av tunnelbanan, kommer det en tjej gåendes helt själv. Jag märker snabbt att hon typ kollar snett på mig så jag kollar snett tillbaka o när hon inte klarar av att möta min blick, faller hennes blick ner mot mina bröst (o jag har ingen urringning, bara en simpel svart arbetströja) och ser verkligen hur hennes blick typ suger sig fast på dom och bara nån sekund senare snubblar hon och ramlar rakt ner i stenmarken med ansiktet före, UTAN att ta emot sig så jag får ur mig ett herregud (men innerstinne ville jag lägga mig ner och bara döööö av skratt) o när hon ligger där med ansiktet nere, börjar hon typ grymta av smärta och när hon tog upp ansiktet från marken, märker jag hur det droppar blod från hennes mun och på marken ligger en del av hennes tand! guud, vad gör man i en sån sitaution? Först kollar hon snett sen fastna hon på mina bröst,ska man vara vänlig eller kanske hon är den som är lack? haha iaf så lägger jag min hand på hennes axel och frågar om jag kan göra nått, vilket jag inte borde ha gjort för från ingenstans, slår hon bort min hand och säger "rör mig inte!" ....ehhh Say what now?!! en flippning från min sida var så nära att jag för en sekund stod helt still, tills adrenalinet och adhdn tog över och det blev svart för mig, så jag (dont hate me now) puttar ner henne igen så hon landar med huvudet i blodet och sa "klandra inte mig för att du fastna på mina bröst, lebb jävel" sen  gick jag ...haha! Ja vet inte med er men jag tror alla hade reagerat likadant som mig..lite mildare kanske men vem fan kan lacka när det är den personens fel att den ramla? haha bra start på dagen...
 
Efter det utbrottet gick inte dagen lättare..första dagen på året det är såhär varmt och det verkligen verkar som att hela sverige kastade sig ut , o in på vårat lunchställe..Det var smockat med människor ända från 11-15 och mitt upp i allt, sprängs våran ång ugn och glaset typ flög iväg haha. Om det hade varit USA hade CIA brottat ner på mig på två sekunder för det lät verkligen som en bombsmäll och hela stället blev knäpptysta med alla blickar på mig. Ooops! Så efter denna CP dag , blire utan tvekan en fet AW tsm med Andrea, värd det haha.
 
 KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!