Forget the risk and take the fall. If it's what u want, then it's worth the fall

79eac" size="1">
2013-05-22, 17:41:55 / Kategori: Sverige
 
Dagarna rullar på som förut..Den här grejen med att jobba heltid e ganska så kefft asså haha..Jag förstår dom som har familj och barn som inte gör annat än att göra samma saker dag ut och dag in men att vara "fri" gör att själva jobbet låser en, men å andra sidan så tjänar man inga pengar på att jobba halvtid eller deltid så det är väll ba att gilla läget,  I guess..
 
Snaart fyller jag år o försöker desperat hitta nått kul/mysigt att göra tsm med familj och vänner o eftersom jag fyller år på en röd dag, så kan jag faktiskt lägga in lite boooz i det hela utan att halva gruppen bangar pga jobb dagen efter, meen vafan ska man göra då?? Ere fint väder kanske jag planerar årets picknick med massa libanesisk buffé och dryck, det hade varit grejer men i det här landet kan vädret ändras på fem minuter så vågar man ens försöka picknicka? Så blire säkert spöregn och storm o då sitter man där, med våt mat och frysande gäster...njeee I don't know.. Jag får tänka igenom det lite meer..Om det är nån av er som vet hur man kan styra upp en mysig födelsedag, let me know för min fantasi är inte på topp känner ja haha. Igår vet jag inte vad som hände med mig, precis innan jag skulle dra hem från jobbet fick jag värsta hunger- tjockis -manin från ingenstans så jag plockade med mig libanesisk mat, sushi, pasta och chips HAHA o allt åts upp, visst , med lite hjälp från björnen ofcourse men vafan hände? Jag brukar äta 2 gg på en dag sen e ja mätt resten av dagen.
 
 
Jag är inte ett fan av sallader men den här oförskämt goda pastasallad med färsk mozarella har blivit min enda favorit, så pass mycke favorit att jag åt 2 ½ styckna igår, men gud... haha
 
 
Lax rolls , åh fyfan
 
När jag handlar kläder/smycken är jag så petig med allt att det oftast tar mig år att hitta den perfekte, å då är det verkligen perfektion, låter kanske lite löjligt men jag är verkigen jätte kingig när det kommer till shopping. Ibland kan jag vara ute en hel helg bara för att leta efter nånting jag har "ritat upp i min hjärna" och viker mig inte fören jag hittat den perfekte, vilket inte alltid händer, spec här i sverige, där dom enda klädbutikerna man har är vad..H&M, Bikbok, Mq, salt m.f men efter att ha gått i dom butikerna två helger i rad, finner man verkligen ingentng utan måste typ "vänta" på att butikerna får in ny kollektion..trist. Men iaf, jag har letat och letat i två månader efter en ny väska, vilket är de mest jobbigaste att leta efter för den får inte vara för stor, itne för liten, inte för svart, inte för plastigt och den måste passa till sommaren. Har tittat överallt, friis & company har alltid varit mitt favoritmärke men tycker dom har blivit keffa på sistonde och när min Louis Vuitton väska gick sönder för två veckor sen fick jag panik..Det var den väskan jag hade typ "kvar" att daganvända så jag började mani leta efter en ny men fann verkligen iingenting och jag började bli rädd att jag skulle behöva använda påsar istället för en väska HAHA så jag gav det en sista chans att gå in på H&Ms hemsida för att kolla om dom hade nåt billigt skit, h&m har alltid för plastiga och hårda väskor som jag hatar, men hittade en rätt okej svart handväska med lång axelrem men som jag också är medveten om, ser alla saker på hemsidorna myycket bättre ut än vad dom gör när man får hem dom men faktiskt så var den här väskan jäätte fin , heelt över mina förväntningar OCH den kostade bara 99:- , Om jag satt priset hade jag lätt satt 399:- för den för den e vekrligen perfekt. Inte för stor, inte för liten, inte för svart och inte för plastigt. Jag blev så nöjd att jag beställde en till, i brun och kan nästan lova att den är finare än den svarta. Nöjd tjej!
 

Annie

vi kan fira dig på grönan du & jag när jag kommer hem om du vill? :)

Svar: jaaaaaa :D haha nya slänggungan ska vi testa oss på, OCH extreme <3 när kommer du?
Gaby2013-05-22, 17:48:26 URL: http://www.annievictorias.blogg.se

Annie

HAHA nya slänggungan kommer jag svimma av men ett glas innan sätter sprutt på sinnet ;) jag kommer i slutet av juni - bitches beware!2013-05-25, 02:00:15 URL: http://www.annievictorias.blogg.seKOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!