They say, the life that we live ain't made for everybody

2013-05-31, 17:58:08 / Kategori: Sverige
 
Det blev kolonilotten på min födelsedag iaf =) Har endast bjudit dit mina riktiga hjärtan som har och kommer alltid betyda allt för mig. Vädret lovas vara på topp så en fet barbeque med starka drycker borde göra suusen =) Mamsen står för maten som alltid blir så gott att det egentligen inte spelar någon roll vad hon lagar så får man munorgasm. 23 bast...vad händer för spec när man fyller 23?..Enklare att komma in på Garbo är ju garanterat iaf haha.. Annars äre väll detsamma som att fylla 22, heelt värdelöst.
 
I helgen blire haaagatime, eller min första årliga hagaträff i hagaparken med alla hagabarn/familjer som samlas för att dricka och äta gott tillsammans, o inte nog med det blire On-ree Performance , som ska va dj på plats, Tung! Ska bli mysigt att umgås och träffa alla hagabarn. Så vi ber gudarna om Sol, sol , sol och MERA sol!!
 

Neva gave a shit, probably never will.

2013-05-28, 17:29:26 / Kategori: Sverige
 
 
 
 
Tänkte fortsätta lite på to be continued storyn, ja vet att ni är sugna på att få läsa om de, o det kommer bli en hel del, men kommer skriva händelserna när jag känner för det, så det kommer inte bli dagliga updates om de för de tar på känslor/krafter att skriva vissa händelser så det blir mycket när jag själv känner för det.
 
Men efter mardöms vistelsen på maria Ungdom va ja tillbaka igen, men istället var ja tvungen att lämna rutinerliga urinprov på soc, OCH gå på nå jävla bup möten som jag allvarligt flippade ur på. Dom kallade dit mig och mamma, jag var redan skeptisk för vad ska vi prata om? Att jag gillar att röka hasch och umgås med kompisar istället för att ruttna i råsundas ruttna träsalar? Iaf så när vi kom dit in på mötet, möts vi av tåv praktikanter, det kan ja garantera att dom var. Presenterade sig stelt och satte sig ner, med ett varsit block och penna i handen och började fråga dumma frågor. "Gabrielle kan du berätta varför du inte gillar din skola?" .."För att den är rutten och ja e uttråkad".."Men det är ju lag på att gå i skolan".."och?..fortfarande uttråkande".. Det var ungefär så mötena gick till, helt värdelösa så mamma bokade av alla möten för även hon insåg hur inkompetenta dom var. Eftersom jag umgicks nästan bara med 89-88or i skolan och utanför, så vart de ju att man hände med dom tills dom gick hem, så om mina föräldrar sa att jag skulle vara hemma 22.00 , kom jag alltid hem 00.00 , eftersom alla andra mina vänner behövde vara hemma då så tyvärr sket jag i alla regler som sattes upp. Allt som har med regler eller bestraffning att göra, avskyr jag. Jag hatade när andra försökte bestämma över mig och straffade man mig för nånting jag gjort, vart jag så kränkt att jag gjorde saker ännu värre, så ni kommer förstå vilka problem jag fick genom alla åren.
 
Tiden gick, skolan sket jag i eftersom alla tjejer möttes upp innnan skolan för att röka en spliff, vissa gick tillbaka till skolan medans jag gick hem för att muncha och njuta av livet helt enkelt, på helgerna var man ute o söp skallen av sig. Livet lekte, och urinproven jag lämnade visade alla positivt, men jag sket i o fortsatte mitt race, tills mamma en dag säger att jag ska på "Jourhem" i Enköping. Min första reaktion var , enköping..världens minsta bondhåla med bara skog och bönder, nej tack. Sen , jourhem..vad betydde det egentligen? Jag sa emot direkt men soc hotade med att ge mig LVU (lag av vård av unga) om jag inte självmant begav mig till hemmet, och med tanke på allt tjafs och bråk med föräldrarna, tänkte jag att jag åker dit för deras skull. Tanken på att komma till en helt ny stad, till ett helt nytt hem med nya personer, skrämde mig lite men sög ihop för föräldrarnas skull. Sen kan man ju tycka att det är en självklarhet att man får besöka hemmet innan man flyttar dit, speciellt med tanke på att jag var så ung, men icke. Soc satte bara en tid och dag jag skulle befinna mig där, o pappa körde mig dit. Jag var inte stolt över min situation, men om jag ska va ärlig, var det bara mina föräldras besvikelse som gjorde att jag självmant följde med, annars hade jag aldrig ens disskuterat möjligheten.
 
2,5 timmars bilresa senare var vi framme i enköping, som vi körde igenom bara på 2 minuter, men trodde ni jag hade turen att iaf bo nära stan? nä nä, ut i vildaste skogarna, hela 4 mil från själva byn, ut åt helvete.
När vi äntligen kom fram till adressen, var det det absolut största hus jag någonsin har sett i hela mitt liv. Det liknade en herrgård med ungefär 14 olika stora rum och med en tomt stort som en gård. Eftersom jag inte fått nån som helst info eller namn om personerna som bodde där visste ja liksom inte hur jag skulle beté mig..Jag tänkte absolut inte bara knacka på där o säga hej, när jag inte ens ville vara där. Nån minut senare kommer två svarta hundar utspringandes, tillsammans med en mullig livlig kvinna som presenterade sig som Kattis. Hon klappade mig hastigt på huvudet och sa med en djup röst "allt kommer ordna sig ska du se" så tog hon mina väskor och gick in. Väl inne i de stora huset blev jag mött av dunkande techno music på övervåningen och visste direkt att jag inte var ensam tjej i hemmet. Kattis kallade ner tjejerna som kom springandes ner, helt nyfikna. Inte bara 1, 2, 3, 4 tjejer , utan hela 12 tjejer som kom ner, allas blickar riktade mot mig. Dom kollade mig upp & ner, och började presentera sig. I det läget kan jag helt erkänna att jag inte var kaxig. Jag märkte direkt också att alla tjejerna var äldre än mig, så jag skulle tyvärr bli den yngsta tjejen i huset, vilket aldrig är populärt någonstans. Förhörs frågorna började direkt från alla , "va kommer du ifrån?" "va sitter du för?" "vilka känner du?" "hur många brott har du gjort?"  Jag hann knappt svara på alla frågor o ja blev direkt centrumets mittpunkt.
 
Efter att ha svarat på alla förhörsfrågor och samtalat med alla tjejer fick jag bekräfat för mig, att jag var den yngsta i huset. Jag var 14 år då, och den näst yngsta var född 88 så jag var rena babyn i deras ögon men jag kom förvånansvärt överens med alla i huset och kom snabbt in i "gänget". Man kan ju fråga sig vad alla satt där för, och alla satt verkligen där för heelt olika anledningar. Det var två zigenartjejer från tumba, vars släkt var ovänn med varandra så därav var det nära till mord varje dag. Nån annan tjej hade missbrukande föräldrar och ingen anann som brydde sig om henne , så hon hade flyttat runt och runt i hela sitt liv, i hopp om att hitta en familj som kan ta hand om henne. Alla hade verkligen hjärtskärande berättelse om varför dom hamnat där dom hamnat och eftersom jag var så ung, vart det verkligen chockande att få höra alla dessa tragiska historier. En tjej, hade sånna agressions problem att det knappt gick att vara runtomkring henne för hon flippade verkligen ur på minsta minsta lilla, o med hennes temperament hade gjort henne till "den som bestämde i huset", just för att ingen vågade säga emot henne. Hon var endast 16 år när hon satt där, men hade misshandlat över 20 personer helt impulsivt runt om i stan, så ni förstår ungefär va de var för tjej vi hade att göra med. Fick hon inte som hon ville, fick hon ett sånt utbrott jag aldrig sett tidigare, hon var inte rädd för nån och hade en styrka som en man. Men på nått sätt, såg jag den svaga lilla tjejen som med stor sannorlikhet hade fått så mycke stryk i stitt liv att det enda hon kunde göra var att slåss. Kanske just av den anledningen kom hon och jag väldigt nära varandra.
 
När man bor på ett hem, måste det finnas en inviduell planering på vad man ska göra om dagarna osv, för man får aldrig gå sysslolös, eftersom det är en trigg till att bli uttråkad och lat, men när jag tänker tillbaka på dom 5 månaderna som jag var där, hade jag adlrig en sysselsättning. Jag gick inte ens i skolan, vilket jag trodde var anledningen till att jag inte fick bo hemma.. Så det jag gjorde om dagarna var att spela tvspel och rasta hundarna, rätt soft men höll såklart inte i längden. Det var alltså Kattis som var "familjemamman" och så hade hon en deltidsanställd som hette Peo haha , en riktig bonde som älskade monstertrucks och snus haha. Två personer på 14 stökiga tjejer, funkar ingenstans, det fattar vem som helst,så vi blev alltför ofta nekade till aktiveter om dagarna, vilket bara resulterade i bus. O de riktigt keffa var att gjorde man nått bus, vart det en kollektiv bestraffning, vilket betyder att alla fick skit , även om det bara var en som fucka upp så det blev ganska mycket bråk och tjaffs bland tjejerna. Jag minns en speicell händelse, som jag aldrig kommer glömma..
 
Vi alla tjejer var kompisar med varandra och det hade typ blivit "vi mot personalen" Så vi gjrode inte mycket som vi blev tillsagda att göra så personalen bestämde sig för att separera oss så att vi inte kunde gadda ihop oss , och var det nån som sa emot direkt, var det den aggressiva tjejen. Hon flippade ur direkt haha och skapade kaos. Kattis var ingen fegis, hon var riktigt stabil och nästan skrämmande, för när hon blev arg , kunde vad som helst hända. Iaf så var det dags för att gå o lägga sig, vilket vi alla var tvugna att göra 23.00 varje dag, då fick man inte sitta och prata med nån utan man var tvungen att sitta själv på sitt rum, vilket den ilskna tjejen vägrade den kvällen. Så kattis och hon hade ett riktigt livligt bråk om att hon skulle gå och lägga sig, o det höll på i över en timma, tills vi hör kattis få nog, och brottar ner den aggresiva tjejen (låt oss kalla henne lisa) på golvet, så hon flippar. Men kattis gav sig inte och mitt upp i allt hör vi hur kattis slår till lisa, en riktig smäll, samtidigt som hon skriker på henne och oss "ERA JÄVLA SKITUNGAR, NU JÄVLAR SKA NI FÅ ÅNGRA ER ALLIHOPA FÖR ATT HA TJAFSAT MED MIG, PEO RING POLISEN, ALLA SKA IN PÅ PSYK!!!" Hon var helt galen och vi tog inte hennes ord på allvar, tills vi hör hur två polis bussar kör in på gården, då får alla panik. Hon menade verkligen allvar med att hon ville sätta oss alla på psyk, o mitt hjärta började pumpa i 180km/h. Jag hade även en femma gräs uppe på rummet + några sprit flaskor som jag visste jag skulle få sån kuk av så jag + en till tjej greppar tag i en varsin tjocktröja och rymmer ut, mitt i natten, ute i ingenstans, i 20- grader. Adrenalinet höll en varm väldigt länge, men med tanke på att det var hela 4 mil in till stan, fick oss snabbt att försöka komma på en lösning. Om vi skulle promenerat hela, hade det lätt tagit oss 8, om inte 9 timmar att promenera, men med en rädsla för att bli tagen till psyk, fick oss att fortsätta färden.  Men efter 4 timmars gående , klädda i endast en tjocktröja, fick oss sakta att inse att vi inte skulle klara oss, så vi bestämde att vi skulle knacka på nåns dörr och förklara vår situation, hur kattis behandlat lisa och hotat oss alla till psyk, o kanske därmed få skjuts till tåget. Men med oturen på vår sida, råkade vi knacka på en av kattis "djurvårdare" som skjutsade oss tillbaka, utan snack. Rädslan för hur vårat straff skulle se ut när vi kom tillbaks höll oss i åtanken på vägen tillbaks. Vi visste att vi skulle få så mycket skit, och även alla andra för att vi drog.
 
Klockan kanske var 04.00 på morgonen när bilen körde in på gården. Huset var nersläckt och´det fick oss att pusta ut, ingen vaken, inget tjaffs. Helt skakis kliver vi in i huset, och blir mötta av kattis som kommer rusandes i moronrock helt ruffsig och galen. "Upp o lägg er med detsamma, straffet kommer imorn", så smällde hon igen köksdörren och gick o la sig. Shit tänkte vi , men var för utmattad för att ens bekymra sig om straffet, så vi däckade kort därefter.
 
Exakt 1 timma och 40 minuter senare, drogs min dörr upp och en galen kattis kastade ett strykjärn på mitt ben, samtidigt som hon gav order om att vara nere i köket om 5 minuter. Att få ett strykjärn på smalbenet , helt nyvaken, är en känsla jag inte ens önskar min värsta fiende..Helt utmattad haltar jag ner till köket där alla tjejer sitter, inklusive lisa, som är svullen i hela ansiktet pga utbrottet från kvällen innan.
Kattis, som sprang omkring helt galen, började riva ner garderoben som var fylld med massa lakan, örngott och servetter på golvet , och skrek åt oss att allt ska vara strykt och vikt inom 2 timmar, annars skulle vi få problem enligt henne. Utan ett knyst började vi vika ihop servetter som redan var vikta för 2 minuter sen, bara för att inte behöva utstå ännu ett straff.
 
Så såg min vistelse ut på jourhemmet, som skulle få mig "på bättre fötter" och tillbaka till skolan..
 
 
 

Inhale the good shit. Exhale the bullshit

2013-05-28, 14:32:41 / Kategori: Sverige
 
vafan va de me vädret i helgen?? Vart jag än kollade så lovade alla sol, yeah right.. På lördagen vaknade jag riktigt riktigt tidigt , bla för det var tippning på g, men sen för att fåglarna kvittrande så fint utanför, så jag tog för givet att det var sol. Gick upp, kolla temprameten, 24 + i solen, med strålande sol. Helt överlycklig gick jag in o satte på mig bikinin och messa zeljka att det var dags för årets första stekning på g, o började hypa upp en badväska. In med mig i duschen, raka benen osv, föna håret..va kan de ha tagit?..max 40 min, när jag kollar ut- spöregnar  det + storm.....haha hade man filmat mitt ansiktsuttryck i just det tillfället, hade jag sett exakt ut som hon i the ring, som står och borstar håret i spegeln..haha exakt samma bittra uttryck. Men vafan...kan verkligen vädret ändra sig så snabbt? iafall så  blev det ändrade planer så spenderade hela dagen på att tippa o kolla matcher tsm med björnen ♥
 
Morsdag i söndags, o ja och mamma har kommit så myket närmare varandra det här året och hon har haft riktigt otur med skador och operationer så hon förtjänade verkligen nått extra, så jag tog mig till blomsterbutiken för att skämma bort henne rejält med köpa hennes favorit bukett. Till middag blev det texas longhorns egna ribbs tsm med pommes och deras GUDOMLIGA cheddar dip, ååhhhh ♥
 
 
 

I've done a lot of shit I ain't proud of but I wouldn't take it back. It made me who I am today

2013-05-23, 16:29:16 / Kategori: Sverige
 
I veckan checkade jag av väskletandet och påbörjar min bikini letande istället..vilket är det absolut svåraste att leta efter. Stora bröst, liten midja , stor rumpa...funkar inte ihop så varje gång jag kanske hittar en bikini, då är den oftast i 75 dd--e , då sitter ju trosorna till just den storleken på bhn så alltså skulle jag ha xxl i trosorna? haha OCH man får aldrig ta trosor från en annan galje för "dom hänger ihop" vilket dom tydligen inte gör eftersom jag inte har en flodhästsbakdel, däröfr är det så jävla svårt. Förra sommaren hittade jag verkligen the one i spanien, dom har en butik där som heter oisho, en butik med baaara fina , gulliga , sexiga bikinis och underkläder o där hittade jag min grön/gula bordaeu bikini med passande trosor till, och jag kan direkt säga att det är mitt bästa köp nånsin. En sån bikini trodde jag skulle bli årets grej i världen men har endast sett 1 keff kopia på h&m men självklart var det bara de minsta storlekarna kvar så jag va tvungen att passa.. Det finns en special butik i fridhemsplan som tydligen säljer bikinis/bhar för dom med stora bröst/ silikon men naturligtvis har dom endast öppet 2 månader per år...vilken fan butik kan endast ha öppet i två månader? Snacka om att under dom två månaderna måste det spruta iväg bikinis haha, o inte e dom billiga heller men whatever för dom har ändå stängt nu...So jag börjar få lite panik igen.. vaart förutom h&m kan man handla bikinis?? Säg inte lindex eller kappahl för då spyr jag. 60talisternas paradis typ haha.
 
Igår efter jobbet gav jag mig in i gallerian för att titta mig omkring om det fanns nånting bärbart men icke, istället fann jag en jätte fin mocka jacka på rea! Kostade 399:- förut men endast 200:- spänn nu, KLIPPT! Perfekt, i storlek 34 å allt, yäääääss!
 

Forget the risk and take the fall. If it's what u want, then it's worth the fall

2013-05-22, 17:41:55 / Kategori: Sverige
 
Dagarna rullar på som förut..Den här grejen med att jobba heltid e ganska så kefft asså haha..Jag förstår dom som har familj och barn som inte gör annat än att göra samma saker dag ut och dag in men att vara "fri" gör att själva jobbet låser en, men å andra sidan så tjänar man inga pengar på att jobba halvtid eller deltid så det är väll ba att gilla läget,  I guess..
 
Snaart fyller jag år o försöker desperat hitta nått kul/mysigt att göra tsm med familj och vänner o eftersom jag fyller år på en röd dag, så kan jag faktiskt lägga in lite boooz i det hela utan att halva gruppen bangar pga jobb dagen efter, meen vafan ska man göra då?? Ere fint väder kanske jag planerar årets picknick med massa libanesisk buffé och dryck, det hade varit grejer men i det här landet kan vädret ändras på fem minuter så vågar man ens försöka picknicka? Så blire säkert spöregn och storm o då sitter man där, med våt mat och frysande gäster...njeee I don't know.. Jag får tänka igenom det lite meer..Om det är nån av er som vet hur man kan styra upp en mysig födelsedag, let me know för min fantasi är inte på topp känner ja haha. Igår vet jag inte vad som hände med mig, precis innan jag skulle dra hem från jobbet fick jag värsta hunger- tjockis -manin från ingenstans så jag plockade med mig libanesisk mat, sushi, pasta och chips HAHA o allt åts upp, visst , med lite hjälp från björnen ofcourse men vafan hände? Jag brukar äta 2 gg på en dag sen e ja mätt resten av dagen.
 
 
Jag är inte ett fan av sallader men den här oförskämt goda pastasallad med färsk mozarella har blivit min enda favorit, så pass mycke favorit att jag åt 2 ½ styckna igår, men gud... haha
 
 
Lax rolls , åh fyfan
 
När jag handlar kläder/smycken är jag så petig med allt att det oftast tar mig år att hitta den perfekte, å då är det verkligen perfektion, låter kanske lite löjligt men jag är verkigen jätte kingig när det kommer till shopping. Ibland kan jag vara ute en hel helg bara för att leta efter nånting jag har "ritat upp i min hjärna" och viker mig inte fören jag hittat den perfekte, vilket inte alltid händer, spec här i sverige, där dom enda klädbutikerna man har är vad..H&M, Bikbok, Mq, salt m.f men efter att ha gått i dom butikerna två helger i rad, finner man verkligen ingentng utan måste typ "vänta" på att butikerna får in ny kollektion..trist. Men iaf, jag har letat och letat i två månader efter en ny väska, vilket är de mest jobbigaste att leta efter för den får inte vara för stor, itne för liten, inte för svart, inte för plastigt och den måste passa till sommaren. Har tittat överallt, friis & company har alltid varit mitt favoritmärke men tycker dom har blivit keffa på sistonde och när min Louis Vuitton väska gick sönder för två veckor sen fick jag panik..Det var den väskan jag hade typ "kvar" att daganvända så jag började mani leta efter en ny men fann verkligen iingenting och jag började bli rädd att jag skulle behöva använda påsar istället för en väska HAHA så jag gav det en sista chans att gå in på H&Ms hemsida för att kolla om dom hade nåt billigt skit, h&m har alltid för plastiga och hårda väskor som jag hatar, men hittade en rätt okej svart handväska med lång axelrem men som jag också är medveten om, ser alla saker på hemsidorna myycket bättre ut än vad dom gör när man får hem dom men faktiskt så var den här väskan jäätte fin , heelt över mina förväntningar OCH den kostade bara 99:- , Om jag satt priset hade jag lätt satt 399:- för den för den e vekrligen perfekt. Inte för stor, inte för liten, inte för svart och inte för plastigt. Jag blev så nöjd att jag beställde en till, i brun och kan nästan lova att den är finare än den svarta. Nöjd tjej!
 

It's up to you now to earn my trust again

2013-05-21, 17:52:35 / Kategori: Sverige
 
I'm the goodguy now, remeber that..
 
Life goes on och så gör vi också. Handling - konsekvens och nu tillit. If u want it bad, u need to fight for it. Until then, halvälskar jag dig.
 
 
 
 

How can someone so right be so wrong at the same time?

2013-05-21, 16:14:00 / Kategori: Sverige
 
 

Why is everything with you so complicated? Why do you make it hard to love you While I hate it?

 

Cause if you really wanna be alone I Would throw my hands up 'cause baby, I tried But everything with you is so

complicated Oh, why?

Sometimes I get you, Sometimes I don't understand, Sometimes I love you, Sometimes it's you I can't stand.

Sometimes I wanna hug you ,Sometimes I wanna push you away.  Most times I wanna kiss you.

And every minute you start switching up And you say things like you don't give a fuck.

Then I say, I'm through with you, take my heart from you And you come running after me and baby, and I'm back with you, oh.

You're not easy to love, no

Sometimes I catch you, Sometimes you get away, Sometimes I read you, Other times I'm like, where are you on the page?

 

Sometimes I feel like We will be together forever But you're so complicated My heart and all is bitter.

 

I'mma stick around just a little while longer
Just to make sure, that you're really sure, you like sleeping alone.

 


Some niggas just can't handle the responsibility & privilege of having one faithful girl. They want a Million hoes

2013-05-20, 18:49:00 / Kategori: Sverige
 
FUCK yall'
It's me, myself and I now
 
 
 
 

What's the point of having it all without the person u love?

2013-05-17, 17:57:00 / Kategori: Sverige
 
Varmt o shööönt ute nuu! Vilken skillnad det är på levelsen av människor på vintern o på sommaren. På vintern är verkligen alla deppiga men så fort solen tittar fram, verkar det som att hela svenska folket käkat esh o blivit kärleksfulla haha. I helgen har jag lovat mamma och mormor att hjälpa till ute i stugan i bromma, grönsaker och frukter ska planteras och små saker som behöver bli gjorda innan högsommaren kommer. Björnen ska jag också släpa med så vi kan mysa där ute tsm ♥. Annars idag ska jag släpa mig själv till solariumet, som inte har blivit av på hela veckan för jag har varit för laaat efter jobbet att ens ta bussen 1 minut från mitt hem haha, seeen tror ja vi tar en middag på Texas long horn igen, kommer light bli våran nya helgmåltid. Seen ere ju final, Real madrid - Atletico madrid o tippningen ser fiiin ut o vinner jag, har jag kammat in 3000 exakt, hoppas hoppas!!
 
Nu när man e ansvarig över stället blir ju en fet nackdel att semestern får vänta, o med tanke på att den här sommaren verkar bli fet så smyger sig ångesten upp, men jag och björnen ska verkligen försöka ta oss iaf en vecka ner till Funghi för att hälsa på svärmor o morfar ♥ o samtidigt som vi ska återuppleva våra favorit minnen på våra favorit ställen, som Marbella beach, där vi träffades första gången.
 
 
 
 
 

If I ain't got you , I ain't got nobody

2013-05-16, 16:12:20 / Kategori: Sverige
 
Efter igår behövde jag verkligen smoke o vad fanns hemma när jag kom hem? =) Min fina björn känner mig så väl att han redan hade åkt å fixat till mig å det var inte fören efter min spliff som jag verkligen lugnade ner mig från dagens bravalder, men jag kunde fortfarande inte släppa bitchen som helt i onödan gått o snackat skit om mig till min chef. Jag skulle förstå om jag själv var lat och otrevlig men nu är det liksom så att jag kommer överens med alla andra som jobbar där och är även bra vän med en av dom som jobbar med henne, så det betyder att hon helt själv hade irriterat sig så mycket på att jag satt vid datan och att hon inte kunde hålla sig från att gå till min chef av alla människor. Man tycker ju att vuxna människor borde kunna lösa problem gemtemellan varandra, men tydligen inte.. Precis som Any sa, "du råkar alltid ut för bitchar på jobbet" O det är så saant, men så tråkigt. Jag själv vet att jag är typ övergullig på arbetsplatser just för servicen osv , och otrevlig är jag aldrig, om du inte hamnar på fel sida av mig men som tex den här bitchen, kom jag på att hon har aldrig hälsat på mig under hela den tiden jag jobbat o bara det är sjukt?? Möts man i korridoren säger man väll hej till varandra, eller? Varenda gång jag hälsat, har hon typ kollat snett och gått förbi haha Jealousy Haters!
 
Men men, man ska inte hacka upp sig på nått som inte betyder nått för en så ja rökte bort problemet. Babe överraskade mig igår med att han vill ge mej en inc , förmodligen en tidig födelsedagspresent (A) :). Å då kommer ju frågan, vart och vad ska man göra? Det finns så mycket jag vill göra, men vill verkligen bestämma mig ordentligt först vad ja ska göra innan, så det inte blir som min keffa ros tatuering (som jag ska lasera bort inom kort) ..Jävla impuls asså haha.  Efter många men och förslag bestämmde jag mig för att jag vill ha nånting på nyckelbenen, Iknow it gonna hurt men det är så fiint att ha en tattoo där , speciellt med nån fin text..Då vart frågan vad ska det stå? Det finns många bra wisdomsord men pallar inte ha en hel poet bok på kroppenmen med hjälp från min bästa som kom på att jag borde skriva nånting på ungerska, blev det mitt slutgiltiga val. Nu ska jag ba komma på vad det ska stå, sen kööör vi =) Älskar dig mitt fina odjur! ♥
 
 

Haters will broadcast your failure but whisper your success

2013-05-15, 15:08:00 / Kategori: Sverige
 
 
Lite mys jag köpte igår..
 
 
Jag är så argarg.. Varför finns det ragator på varenda jävla jobb som finns?? Sist var i Spanien på hästgården där den bittraste , bitchigaste slynan total förstörde allas vistelse där och nu har jag fått en annan hora på fötterna. Där jag jobbar, är det endast stressigt under lunchen, då är det fullt upp men efter 14.00 blir det helt dött på min sida av restaurangen, medan Panini, som ligger mittemot min har fullt upp 24/7 pga att dom gör sin mat genom beställning, vilket betyder att dom måste gå in till köket och laga det som beställs, medan jag har min mat på plats, och tar dom slut så är det slut, punkt slut. Så när jag har städat och ätit osv, sätter jag mig såklart ner och softar eftersom det verkligen inte finns någonting att göra så det hade bara varit sjukt om jag bara stod upp rätt upp o ner som ett cp barn...aa iaf den här ragatan...man kan direkt se på någon tycker jag hur den personen är som person utan att ens behöva prata med den och små saker som har gjort att jag verkligen inte gillar den här bruden, hon ler aldrig. Av dom här 3 månaderna jag har jobbat här har jag aldrg sett henne ens vara trevlig mot nån, utan har allltid kaxig attityd och hon är så pass sur hela tiden, att hon tom har fått tydliga rynkor i ansiktet pga av det haha. OCH ¨så bär hon aldrig smink, men tror hon is the shiet iaf ..god. Jag har också lagt märke till att hon klagar på allt , exakt allt och när hon är borta, pratar hennes kollegor skit om henne, eller det är inte skitsnack, utan fakta men iaf, då förstår ni på ett ungefär vad det är för brud ja har att göra med. Och jag kommer överens med alla.  Iaf, så imorse när jag kom tog min chef mig åt sidan o bah, "lyssna, den här psykobitchen terrar mitt liv om att du inte gör någonting, om att du bara sitter vid datan och på facebook och att du sitter utanför och röker, men jag vet att det inte finns någonting att göra på eftermiddagarna men snälla, jag pallar verkligen inte med henne, hon e så jävla sur och bitter hela tiden, så om du går typ 20 meter ifrån där du brukar röka, och sitt vid datan inne på restaurangen och inte vid sofforna..snälla ja orkar inte.." Så alltså var det ingen utskällning utan bara en ragata som e så pass avundsjuk på att jag inte behöver göra så mycket jobb som hon ,måste göra varje dag, och nä...det funkar inte för mig.. Sånt där tål jag inte, speciellt när hon har gått till min HÖGRE chef och goolat helt i onödan, när det är mig det handlar om, så tror ni jag släppte det? haha adhdn och adrenalinet började pumpa så fort han berättade det här och jag kunde inte vänta tills jag fick höra det hon sa till han till mig och tror ni hon sa nått? haha jag gick ba fram till henne och sa att hade hon problem kunde hon komma och säga det till mig eftersom vi är vuxna människor, men hon total ignorera mig, som att hon verkligen inte visste vad hon skulle säga o efter jag sa "hallå???" så bah: "ja vill inte prata med dig"..eehh du har inget val! jag står här??? "jag har redan pratat med din chef om vad mitt problem är så du får ta det med honom".."han har redan berättat för mig cp, o han gav mig ingen utskällning, bara önskade att du kunde försinna nånstans" Då vänder fegisen sig om och går..haha herreguuud, det är det som är så roligt med alla "tuffa" . Dom är så jäävla tuffa och kaxiga i mun, men när man konfronterar dom (OCH DET GÄLLER OCKSÅ ALLA ER ANONYMA PÅ MIN BLOGG!!) så blir det helt tyst, eller så har dom aldrig sagt det som jag har hört. Medan vi är inne på det ämnet, vill jag ba medd till den som skrev till mig från sitt jobb ( taxi 020) att jag vet exakt vem det är, och jag du är från samma ort som mig , så det blir intressant när vi ses ute om du vågar säga det som du skrev till mig irl, för i verklighet vet jag att du är tyst som en mus, så varför ens försöka leka smart när du vet vad jag går för?
 
Förlåt men nu e ja verkligen på dåligt humör och det verkar som denna dag inte kommer sluta med bara ett problem. Efter jag konfronterade henne gick jag ut o rökte o ringde björnen för att få ut min ilska, då helt plötsligt kommer en uteliggare fram till mig, även fast jag satt och prata i telefon och bara stod där..Adrenalinet började pumpa igen och den här uteliggaren gav jag en gång 100 kr + mat för att hon var en kvinna med barn som gick runt gråtandes, och jag kommer ihåg hur tacksam hon blev o började kyssa mina händer osv, men nu stod hon
där igen, och började tigga pengar och grät som vanligt, så efter att ha ignorerat henne i 3 minuter stod hon fortfarandra kvar och grät, då flippade jag ur..haha det kanske inte var den rättaste personen att skälla ut men jag sa helt enkelt att nej jag tänker inte ge dig mer pengar, då säger hon "jo ge mej 40 då?" HAHA whööööt?? Då som vanligt kunde jag inte hålla mig så jag sa, ganska högt att gå till socialen! Dom kommer ge dig 40 kr oavsett vem du är!!" O hennes svar gjorde mig helt ställd.."nej, jag inte gilla socialen"..(adhdn kom krypandes..).."Så du föredrar att gå runt varje dag och tigga efter pengar , än att gå till soc för att fylla i en enkel blankett som sedan gör att du får minst 6000 kr??" Folket började skratta runtomkring, men jag var helt allvarlig, hur kan man springa runt på stan och tigga med sitt barn när man vet att man kan få pengar från soc??
 Kvinnan verkade inte bry sig om min pikning och började tigga efter ciggaretter istället så för att inte få ett psykbryt gick jag in igen. Det är faktiskt en sak som är sant, i Sverige finns inte fattigdom, alla har rätt att få socialbidrag, OM du inte har missbrukat alla dina chanser där, som att punda eller att vara alkis och när någon säger att dom inte ens vill gå dit, gör mig rädd, speciellt när man har barn! USCH
 
 
Sååå för att lugna ner mig går tillbaka till det som jag alltid gjort, softar framför datan i soffan, Ciaoo
 
 
 
 
 

If u are with the right person, It brings out the best version of you

2013-05-14, 14:52:42 / Kategori: Sverige
 
Idag var det nyöpping av våran nya Lunch/café ställe i vreten och som alla andra med ansvar måste man vara först på plats så kl 06.00 stod jag (i spöregnet) på plats för att checka in hur allt blev osv, och det är så kul för vi har fått ett helt nytt koncept med inlevelse av italien , och eftersom vi har ett häslokoncept från början, har vi gjort olika goda pasta sallader, tillsammans med olika pannacotta desserter, AHOM! Kan knappt vänta tills jag får sätta tänderna i varenda godbit! Iaf så var vi tvugna att gå runt och dela ut massa flyers att vi hade premiär idag, och om ja ska vara ärlig..Klockan 07.00 ställde jag mig i tunnelbanan och började glatt ge ut flyerserna, men fick allt annat än glada miner tillbaka..Folk såg verkligen ut som om hela deras famijer hade dött samtidigt, och vädret gjorde inget bättre så jag började sätta lappar på alla bilar i närheten , när det helt plötslig börjar forsa ner regn , samtidigt som det blev typ storm så alla lappar flög iväg helt dyngblöta o ja kände att jag nyss gjort 1 timmas jobb, heelt i onödan så jag gick in på ett företag, lämnade alla mina flyers jag hade kvar och bestämde mig för att jag hade gjort mitt den morgonen..jag hade ändå typ 10 timmars arbete framför mig så jag tog tåget till kungsan, där jag tog en värdig paus för att shoppa lite innan jag börjar knega igen o jag hittade lite new shiiiet , från bikbok ofcourse. Så nu har lunchruschen varit och jag sitter bah och softar tills kl blir 19, då har jag jobbat hela 13 timmar! Deen nii !
 
 
 
 
 
 
Jack Daniel's chocolate fudge
 

Happiest moments weren't complete if u weren't by my side

2013-05-13, 14:55:09 / Kategori: Sverige
 
Back to life...Som vanligt planerar jag in för mycket som slutar med att jag inte får någonting som jag planerat gjort så ingen grillning blev av, men däremot spenderade jag hela helgen med att umgås och mysa med björnen, vilket är min favorit sysselsättning så för mig vart helgen perfekt iaf. På lördagen tog oss längre ner på gatan till Texas Long horn..åhh jävlarrr så gott det är! Tänk er den, ha long horn 100 meter från sin port...inte illa .. Jag har ju bott hos farsan i många år, men när lägenheten nu är min , kommer man på sig själv ibland med att ba shit va niceee jag har det!  En stor trea i centrala sundyberg, ok hyran är oförskämt hög, men är såå värt att betala den alla dagar i veckan!
 
 
 
 
 
 
 

You don't deserve my tears. So I guess that's why they aint there

2013-05-11, 12:45:00 / Kategori: Sverige
 
Ångesten som slår en när man vaknar på lördagsmorgonen med strålande sol, och man kommer på att man ska gå och jobba... vaaarför? haha det är första gången jag jobbar helg på mitt nya jobb och självklart ska det vara strålande sol..Inte nog med det hade jag fått två sms från Andrea och carro om att det är grillning och hinkish som gäller, så va gör man.."börja ni utan mig så kommer ja sen.." k.e.f.f.t !! Ajja man får göra det bästa av situationen o egentligen har jag inte ens ett jobbigt jobb, stress under lunchruschen men sen sitter jag och softar framför datan så till kl 17 håller ja en låg profil för att sedan inviga sommaren 2013
 

I don't need it to be easy. I need it to be worth it

2013-05-10, 15:40:19 / Kategori: Sverige
 
Vilken tur jag hade som kom på att det var en röd dag igår för min AW från i förrigår skulle aldrig pallat med en arbetsdag dagen efter.. Andrea bangade i sista sekund men det fick mig istället att ringa Carro, bästa hjärtat som jag inte har träffat sen jag flyttade ner till Spanien o som vanligt, slutar aldrig våra utekvällar lugnt. Vi började på biljardpalatset, just för att dom brukar ha öppet till 03.00 men av nån anledning så stängde dom 01..iaf så småbörjade vi där, katchade upp med varandra om hur året har varit osv och vi båda hade faktiskt hittat våran kärlek och hade fått lägenhet osv , vilket vi inte hade när vi umgicks för 2 år sen. När man är med carro, kan man inte sluta skratta, hon är skit rolig och skäms aldrig för att säga vad hon tycker och tänker, därför blev den här kvällen till guld. Efter att ha svept ner typ 2-3 ölisar tog vi oss vidare över gatan, till nått ställe som skulle stänga 03.00, och självklart hade alla tänkt samma grej att gå dit så det var smockat överallt och våra chanser att få sittplatser var minimala , tills vi hittade två ynka platser inne i hörnet tillsammans med 6 andra typ. Efter att ha snackat ett tag och med drickat som slank ner märker jag att han som sitter mitt emot mig var jättteee lik markoolio , en markoolio med svart skägg haha och när jag är hinkad, har jag jätte svårt att hålla inne det jag vill säga så efter en stund kan jag inte hålla mig längre utan uttrycker mig i skratt hur lik han är markoolio och snubben blev jätte arg haha o bah " ...ANTAR att det är en komplimang eller???" O ja märker att det är nått fel på honom för hela hans ansikte typ vänder och vrider på sig och helt plötsligt börjar han slå i bordet och mumla för sig själv..HAHA eeeeehh så vi sneglar mot hans kompis som bah:  " bry er inte om honom, han e alltid sådär" Haha men guud en pyskopatisk markoolio typ o när jag sa det kunde jag inte hålla mig så jag började aaaas garva, tills jag mötte psykopatens blick, som allvarligt talat såg ut som han skulle döda mig med sina bara händer, så det fick mig att bli knäpptyst. Tiden gick vidare och tänkte inte mer på honom tills carro säger till mig att psykopaten har pillat upp hennes typ band på ryggen..HAHA ja bah va? När jag kollade hade han typ pillat upp två rosetter på hennes rygg o när hon konfronterade honom blev han galen å bah : JAAAA HAR INTE GJORT NÅÅÅTTT!! " så börja han slå i bordet samtigt som han mumlade för sig själv igen o den här gången var han så pass högljudd att typ halva stället vände sig om och kolla på honom..men det stoppade inte honom från att mumla vidare igen så vi ställde oss upp för att gå...hade verkligen ingen lust att bli knivhuggen den kvällen haha..Efter de kommer ja inte ihåg så mycket men som vanligt hade ja lyckats köpa med mig mcdonalds, alltid samma meny: Lilla menyn + meny, cheesburgare, cola o två cheddar dipper.. HAHA har kommit på mig själv med att ha ätit donken typ 4 dagar i veckan...inte bra..Men jag kan verlkligen få ett jätte sug bara på mcdonalds..vet inte vad det är men vissa säger att man kan ha salt brist om man får sug därifrån så det kanske beror på det..eller så e ja helt enkelt torsk på donken haha. 
 
 

Sometimes in life. The ones we love the most, hurt us the most

2013-05-08, 18:32:52 / Kategori: Sverige
 
trudeluuu, sommaren är här men brunheten inför den blev lite försenad så nu blire dagliga drop in till solariumet tils det ser ut som man har levt i solen i hela sitt liv haha . Fattar inte folk som kastar på sig sina kortaste kjolar och öppnaste skor när dom i ett års tid levt i mörker och kyla, så färgen på deras kropp är typ  grå/vit och går omkring o tror dom e skit snygga..USCH , spara oss andra en tjänst att inte bli bländade, tack!"
 
Haha det händer alltid något sjukt i mitt liv men idag tror jag fan det tog priset..Folk har alltid varit besatta av bröst, och då snackar jag inte om killar, utan tjejer som verkligen blänger på en , bara för att man har stora bröst och visst, har nån stora bröst som går förbi så ger man kanske ett öga, men vissa folk har verkligen ingen skam i kroppen och stirrar tills nått annan runtomkring fångar deras uppmärksamhet men iaf, idag när jag var på väg till jobbet och hade precis klivit av tunnelbanan, kommer det en tjej gåendes helt själv. Jag märker snabbt att hon typ kollar snett på mig så jag kollar snett tillbaka o när hon inte klarar av att möta min blick, faller hennes blick ner mot mina bröst (o jag har ingen urringning, bara en simpel svart arbetströja) och ser verkligen hur hennes blick typ suger sig fast på dom och bara nån sekund senare snubblar hon och ramlar rakt ner i stenmarken med ansiktet före, UTAN att ta emot sig så jag får ur mig ett herregud (men innerstinne ville jag lägga mig ner och bara döööö av skratt) o när hon ligger där med ansiktet nere, börjar hon typ grymta av smärta och när hon tog upp ansiktet från marken, märker jag hur det droppar blod från hennes mun och på marken ligger en del av hennes tand! guud, vad gör man i en sån sitaution? Först kollar hon snett sen fastna hon på mina bröst,ska man vara vänlig eller kanske hon är den som är lack? haha iaf så lägger jag min hand på hennes axel och frågar om jag kan göra nått, vilket jag inte borde ha gjort för från ingenstans, slår hon bort min hand och säger "rör mig inte!" ....ehhh Say what now?!! en flippning från min sida var så nära att jag för en sekund stod helt still, tills adrenalinet och adhdn tog över och det blev svart för mig, så jag (dont hate me now) puttar ner henne igen så hon landar med huvudet i blodet och sa "klandra inte mig för att du fastna på mina bröst, lebb jävel" sen  gick jag ...haha! Ja vet inte med er men jag tror alla hade reagerat likadant som mig..lite mildare kanske men vem fan kan lacka när det är den personens fel att den ramla? haha bra start på dagen...
 
Efter det utbrottet gick inte dagen lättare..första dagen på året det är såhär varmt och det verkligen verkar som att hela sverige kastade sig ut , o in på vårat lunchställe..Det var smockat med människor ända från 11-15 och mitt upp i allt, sprängs våran ång ugn och glaset typ flög iväg haha. Om det hade varit USA hade CIA brottat ner på mig på två sekunder för det lät verkligen som en bombsmäll och hela stället blev knäpptysta med alla blickar på mig. Ooops! Så efter denna CP dag , blire utan tvekan en fet AW tsm med Andrea, värd det haha.
 
 

Shine bright

2013-05-08, 17:51:00 / Kategori: Sverige
 
He adores me, he's my biggest fan
And don't get me wrong,
I know he's not perfect in your eyes
But somehow he's flawless in mine
 
And you may tell me to run, run now
But I can't do that
We're too far down the hole
He's got a hold on my soul
 
So I guess I'm a fool
I'm a fool in love
But I'm willing to stay here
And bask in the glory of his heart
I guess I'm a fool in love
But I'm willing to look so stupid
Till I've had enough
 
You'll see a monster
I see a smile
You say it's danger
And I'm in denial
But somehow I feel so safe right now
- Rihanna
 
 
 
 

You knew what u were doing and u knew it would hurt me but somehow that still didn't stop you

2013-05-07, 15:50:50 / Kategori: Sverige
 
In every fight im terriferd to say words that can make u leave
while u seems to say all the wrong words, just to make me leave
 
 

Don't cry over a guy, Let a guy cry over you , cause girls give and forgive but guys get and forget

2013-05-06, 18:18:00 / Kategori: Sverige
 
Jag förstår inte hur folk tar sig tid att skriva på sin blogg mer än en gång per dag?? Hur jag än försöker hinner jag aldrig mer än ett inlägg..o då blir det knappt ett per dag?..aja skitsamma fan haha . I helgen blev det suuper chill tsm med björnen. Sen man skaffa gubbe har utgångar verkligen tappat sin status hos mig, jag föredrar hundra gånger i veckan att ba umgås och äta en god middag med björnen istället för att köa 2 timmar in till ett ställe för att sedan beställa två simpla drinkar som slutar på 500 spänn...det är väll det som är poängen, alla kommer fortsätta clubba tills dom hittar sin älskade för att sedan sätta sig till ro...trodde jag aldrig skulle hamna där men björnen tog mig verkligen med storm. Vi båda e redo för next step i vårat förhållande o framtiden ser så jävla ljuuvulig ut att jag ibland ba vill ställa mig nånstans och skrika ut hur kär jag är. Denna kärlek kommer aldrig att dö ut, för varje dag älskar jag dig mer och mer och du får mig att skratta och le 24/7 , Som ingen någonsin har lyckats få mig att göra under 23 års tid och jag är evigt tacksam för allt du gjort för mig o oss . Te Quiero ♥
 
I fredags bokade jag tid hos gäbs för att äntligen fixa till burret på huvet haha som inte har fått en klyvning på jävligt länge och jag är fetttt kinkig med att gå till frisörer för varenda jävla gång slutar det med att jag blir så missnöjd att tårarna bränner bakom ögonen så jag tänkte att en kompis kanske lyssnar bättre än vad andra frisörer gör och YES , för första gången i hela mitt liv, är jag super nöjd och allt tack vare min fina Gäbs , så till alla er som nån gång blivit missnöjda med er frilla, spring till salong beautech  i solna, hon är verkligen bäst. Jag tröttna så jävla mycket på mitt mörka trista hår och såhär nu till sommaren ville jag ljusa upp det lite med några slingor, men som sagt, har inte vågat gå till nån frisör för det brukar alltid sluta med att luggen e sne o ojämn men allt jag behövde säga till gäbs var att jag ville ha det lite ljusare, så gjorde hon så fint att det blev tom över mina förväntningar! PÖSS för det !
 
 
Sen har man som vanligt dragit hem en vinstkosiing från i helgen, altid ett plus i kanten! Sen ikväll ere ju Aik- IFK göteborg, hat möte men efter Ivans död kommer hela arenan spela matchen , just för honom..å självklart har man tippat så vi hoppas på ännu en vinst därifrån!
 
 
 

Don't dream it, be it!

2013-05-02, 17:29:28 / Kategori: Sverige
 
Tung är jag! Min nya livshobby är garanterat fotbolls oddset, jag började tippa för kanske 1,5 månad sen och sen dess har jag lyckats kamma ihop vinster över 4000 kr, bara sådär.. Inte dålig extra peng i bakfickan om vi säger så! Jag har allltid varit intresserad av fotboll men det var inte förens jag började tippa jag insåg att jag faktiskt är ganska grym på skiten, sen har vi ju björnen min att tacka som har hjälpt mig att tipsa om lag osv, men i slutändan handlar det om ens magkänsla, precis som med allt annat. Spel handlar inte bara om tur, utan om logik och erfarenhet. Madrid vann som jag förutsåg och Bayern total slaktade barca, med en messi som råkade vara "skadad" just under den matchen, haha. Med lite mer erfarenhet, ska jag försöka mig på tippset, 13 rätt o då blir du spikat miljonär, inte det lättaste men med lite hjälp från min höger arm ska det nog bli möjligt!
 
Jag börjar få sådär kli i benen, precis som jag fick innan jag bestämde mig för att lägga en ninjavänish till spanien. Mina tankar flödar och jag vill bara iväg, bort från all stress o skit (så gott det går iaf) ..Jag är fett impulsiv o hade det här varit 5 år sen, hade jag dragit iväg under första tanken, men med åldern blir man ju mer vuxen o tråkig tyvärr.. sån e jag, när det är problem och tråkigheter runtomkring mig , vill jag ba fly , när jag bodde på hem fick jag smeknamnet Gaby the escaper haha pga alla mina rymningar, men det var just för att jag inte tog nån skit från någon och ingen kunde bestämma över mig. Lite så är det fortfarande idag, men har blivit mycket bättre på att lyssna och har även blivit mycket lugnare i mig själv typ..
 
Nuu tänkte jag besvara frågan jag fick ang fördelar och nackdelar med att ha adhd och jag kan börja med att säga att under tonåren är nog adhdn som värst, allt pga att hormonerna + adhdn gör att det blir fullständigt kaos i hjärnan och i humöret och jämför jag med och idag är det som dag och natt . Men fördelarna är att jag är hyper, vilket betyder att jag aldrig egentligen har större problem med att vakna på mornarna. När klockan ringer , ligger jag oftast redan halvvaken och väntar på att klockan ska ringa o när jag väl är uppe tar det mig max 2 min sen är jag aktiv och kan börja dagen utan problem.  Sen dom som har adhd, är oftast väldigt bra på att prata, ganska snabbt men tydligt och djupt och oftast är man väldigt bekväm i sig själv, vilket jag blev väldigt tidigt. Jag har alltid varit som jag är och har aldrig försökt vara någon annan, så det har alltid varit att antingen älskar du mig , eller så hatar du mig..finns liksom inget mittemellan. Sen va e mer bra ... att aldrig riktigt känna sig utmattad eller trött är ju både positivt och negativt, men är nog hellre överaktiv än utmattad, i guess.
Och med adhd, är man lite lik dom som är autistiska, det finns oftast alltid någon talang man är född med och kollar man på dom mest framgångsrika persornerna genom tiderna, finner man även där att dom flesta hade nån släng av adhd. Sen någonting som e sjukt är att jag alltid har koll på min omgivning, jag kan sitta i en stor lunchsal och se allt runtomkring mig, jag kan snappa upp vad andra pratar om och vad som händer i lunchkön, tappar någon en gaffel så reagerar jag på två röda, tror det kallas prefieseende eller nått liknande. Sist men absolut inte minst har vi min berömda impulsivitet, hade det inte varit för min impulsivitet hade jag aldrig åkt till spanien tex, och som sagt så har det med åren blivit mycket bättre, jag tänker 2 gg innan jag gör något, jämfört med 2 år sen då jag inte ens tänkte 1 gång innan jag stack iväg.
 
O nu till nackdelarna..här skulle jag kunna rabbla upp en hel massa negativt, men som samtidigt kan vara positivt om man hanterar det negativa på rätt sätt. Nackdelen topp 1 är utan tvekan mitt dåliga tålamod. Att vänta på bussen eller stå i matkö, kan sluta med att jag vill slå sönder någon. Det börjar alltid med att det blir varmt av någon anledning, sen börjar adrenalinet pumpa, även fast jag står helt still! och det gör automatiskt att jag blir irriterad, ibland önskar jag att någon vågade tränga sig, så jag får ge utlopp för all adrenalin jag har pumpandes i kroppen haha.
 
Att vänta på att någon ska prata till punkt är också oerhört svårt ibland, för jag vet av någon konstig anledning redan var personen kommer att säga, innan den ens hunnit säga klart sin mening, så det slutar oftast med att jag fyller i meningarna, och det kan uppfattas som "besserwisser" av vissa, men har bara med att göra att jag inte har tålamod nog att vänta på att meningen ska ta slut.
Folk som pratar långsamt och tyst, är mina värsta fiender haha. Jag kan verkligen inte hantera sånna människor så oftast tar jag över samtalet och dom som pratar långsamt tänker långsamt, så det slutar oftast med att jag tänker klart åt dom också.
 
slarvet e också en riktig börda, men som också blivit mycket bättre med åren. När jag var liten tappade jag mina hemmanycklar utan tvekan 3 gånger i veckan, o telefonen därmed. Min pappa blev galen varje gång och han har räknat ut på ett ungefär hur många telefoner han har köpt till mig genom åren och han uppskattade antalet till 33-35 styckna , ni vet sånnadära nokia 3310. Jag kunde ha telefonen i min hand, och två sekunder senare hade jag lagt den någonstans och gått därifrån, en riktig klassiker. Genom åren har jag tappat bort väskor med allt i, sminket,plånboken,nycklarna, hela livet helt enkelt och ångesten som dök upp varje gång vart obeskrivlig. Det var inte fören ba nått år sen jag kom på mig själv med att jag inte har tappat ett par nycklar eller en telefon på mer än 2 år, och det är ett sånt världsrekord att de inte duga för mig haha.  
 
Folk spekulerar hur man ska behandla adhd osv och jag tror verkligen på att det är olika från individ till individ men att proppa i sig massa amfetamin hela livet tror jag garanterat inte är en lösning på problemet och jag är ett levande exempel på det, däremot har weed givit mig ett lugn som jag aldrig skulle få på andra mediciner. Jag har blivit djup och ganska så klok ska jag säga av weed, just för att är man så pass hype att man inte kan ens tänka på en tanke, gör weedet inte mig till en långsam person, utan bara mer landad och mer kontakt med mina känslor. Det som är kefft när man har adhd är att folk runtomkring dömer en och kallar en massa saker, just för att dom inte förstår, och man måste förstå folket runtomkring en också, när det ser ut som man inte lyssnar osv men där har dom fel, man lyssnar alltid men man har så många tankar samtidigt i hjärnan så det ser ut som man tänker på något annat. Att man är slarvig är faktiskt charmigt, till en viss del såklart. Ett tag blev jag kallad för den ena o de andra av vuxna och det gjorde att jag satte upp en mur för mig själv, jag tänkte att eftersom alla tycker si o så om mig, är det bättre att ingen lär känna mig i huvudtaget, så jag blev väldigt avstängd och iskall mot allt och alla. Jag fick inte diagnosen fören jag var 18 år, och hade någon i skolan kanske anat att jag hade det , hade jag aldrig behövt vara frihetsberövad i 8 år, så ju tidigare man upptäcker problemet, ju snabbare kan man börja leva sitt liv - på rätt sätt.
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!