I suddenly have something more important in my life than myself

79eac" size="1">
2013-03-13, 16:02:52 / Kategori: Sverige
Va gulliga ni e som fortfarande läser min blogg även fast det var så pass längesen jag skrev nått att jag glömt mitt lösenord haha.. Som sagt tycker jag inte att det är lika kul att skriva som när jag var i spanien..där älskade jag att ta bilder på palmer osv men här blire ba massa tråkiga kort på alldagliga saker som 100000 andra också tar bilder på så jag kommer mest skriva här när det händer någonting nytt, gott som ont. 
 
Såå ... what's new? .. Pappa min har flyttat till Norge över något/några år och bäst som han är, har han lämnat lägenheten i sumpan till mig och V. Den lägenheten har alltid varit min favorit och nu med rum o kök känner vi att en puppy skulle fylla ut alla rum så kanske i nästa inlägg får jag välkomna vår nya bebis =). 
 
Sedan jag kom hem från Spanien har det varit lite si sådär med jobb och plugg.  Jag tröttnar väldigt fort på saker och ting och vill alltid att det ska hända grejer runtomkring mig så att hitta ett jobb eller en sysselsättning som jag håller mig fast vid kan vara en tuff nöt att knäcka, men nu har jag hittat det perfekta jobbet för mig.. Butiksbiträde för en nyöppnad Lebanesisk deli i gallerian. Tiderna (som inte kunde bli bättre) 11-19 mån-fre, jobbar själv så det mesta är up to me om hur jag vill göra. Att jobba ensam har bara fördelar, tro mig.. Att man inte behöver få gråa hår bara för att man råkar vara 5 min sen tex..eller att kunna gå ut och röka när man vill, är mäktigt haha.. Sen ere att man får mer eget ansvar för jobbet gör automatiskt att man blir mer intresserad och hype på att göra bra ifrån sig. Maten ska vi inte ens prata om.... Deluxe wraps i alla dess smaker, min favorit är Kyckling/halloumi wrap med koriander..åhhfyfan va goood den e haha..ska spikat äta den till lunch idag! 
 
 
 
 KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!