Don't let the bastards get u down, Turn it around with another round

79eac" size="1">
2013-03-26, 15:15:22 / Kategori: Sverige
Våren kom till mig igår med 8 plusgrader!! Lyckan som uppstår i sverige när värmen kommer är lika grym varje år. Har börjat smyg ta fram sommarkläderna, dum som jag är har jag glömt 95% av  alla mina sommarkläder i spanien så det börjar bli dags att ta en weekend ner dit innan det blir varmare för att hämta. I dagarna har jag faktiskt ÄNTLIGEN skaffat gymkort på 24/7 , som jag har turen att ha gymet 50 meter från min dörr. Så då blev det jakt på träningskläder o jag e lite kinkig när det gäller sånt. Jag klarar inte av att ha för mycket eller för tajta kläder på mig när jag svettas för då känns det som någon kväver mig så ett par sköna tajts med en sportbh blir perfekt. Så i mitt letande hittade jag till slut the one.. Dom är både snygga och bekväma så nu e de ba ett par vita träningsskor som fattas sen är jag igång. Min man tror inte på att jag får så tydliga muskler direkt när jag börjar träna så nu jävlar ska han få se på en muskelknutte! haha
 
 
I söndags var jag med any innan hon drog till turiket o sola i huvudsta där dom har heelt nya rör och jag har inte sett en ljusstråle sen jag kom hem från Spanien men bara 17 minuter räckte för att få en bra brun basfärg. Rekommenderar det solarium STARKT. Suntana ska ni akta er för, läste i sundbybergsstidningen att det fler än 10 har fått skabb därifrån...mysigt..
 

Nat

hey! :)

Vart i Huvudsta ligger den där solariumet ?
Är så sugen på att sola lite och knr inte till så många bra solarium..


Svar: Det ligger på storgatan 1, brevid hemköp och 24/7 (gamla arken zoo) . Riktigt bra solarium, helt nya och rent o fräsht! Sola lugnt ;)
Gaby2013-03-26, 17:43:28KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!