I am crazy, and i don't pretend to be anything else

2013-03-29, 22:26:00 / Kategori: Sverige
 
Pååsk så fick ledigt redan från igår tills på tisdag, nice. Har inget speciellt inplanerat, förutom påsklunch hos mormor tsm med V imorn, sen blire han och jag på kvällen ♥. Eftersom det är påsk så väntar jag med träningen eftersom godis kommer vara min kostcirkel hela helgen haha. Idag tog jag o V en lååång sovmorgon efter veckans jobb och vi låg och droog oss in i det sista tills nån gav upp och gick o satte på kaffet. På tal om oss så är det exakt en månad kvar tills babe och jag har varit tillsammans i ett år..Mitt absolut bästa år då jag både fick träffa nya vänner för livet och mitt livs kärlek. År 2012 var vårat år.
 
Med en liten extra tanke på att det kommer bli mycket junkfood i helgen så valde jag att vara lite snäll mot magen med lite sushi
 
 
 
 
 

Don't let the bastards get u down, Turn it around with another round

2013-03-26, 15:15:22 / Kategori: Sverige
Våren kom till mig igår med 8 plusgrader!! Lyckan som uppstår i sverige när värmen kommer är lika grym varje år. Har börjat smyg ta fram sommarkläderna, dum som jag är har jag glömt 95% av  alla mina sommarkläder i spanien så det börjar bli dags att ta en weekend ner dit innan det blir varmare för att hämta. I dagarna har jag faktiskt ÄNTLIGEN skaffat gymkort på 24/7 , som jag har turen att ha gymet 50 meter från min dörr. Så då blev det jakt på träningskläder o jag e lite kinkig när det gäller sånt. Jag klarar inte av att ha för mycket eller för tajta kläder på mig när jag svettas för då känns det som någon kväver mig så ett par sköna tajts med en sportbh blir perfekt. Så i mitt letande hittade jag till slut the one.. Dom är både snygga och bekväma så nu e de ba ett par vita träningsskor som fattas sen är jag igång. Min man tror inte på att jag får så tydliga muskler direkt när jag börjar träna så nu jävlar ska han få se på en muskelknutte! haha
 
 
I söndags var jag med any innan hon drog till turiket o sola i huvudsta där dom har heelt nya rör och jag har inte sett en ljusstråle sen jag kom hem från Spanien men bara 17 minuter räckte för att få en bra brun basfärg. Rekommenderar det solarium STARKT. Suntana ska ni akta er för, läste i sundbybergsstidningen att det fler än 10 har fått skabb därifrån...mysigt..
 

If you were born without wings, do nothing to prevent them from growing

2013-03-19, 23:50:10 / Kategori: Sverige
 jag börjar lessnaa på er pussys som lämnar anonyma kommentarer om att hela min kropp är fejk o att jag har sönderbantat osv. I början skrattade jag och tog det som en komplimang eftersom jag aldrig bantat eller har något fejk på min kropp men jag blir så less på att folk aldrig kan vara glad för någon annans skull. Är man tjock får man skit för det, är man smal får man skit för det och ser man bra ut får man skit för det.. Jag har en kompis som som får hatiska kommentarer om hur ful hon är och att hon borde gå å ta livet av sig, o då ere inte 1 kommentar utan typ  10-15 om DAGEN?! Jag har frågat henne hur hon pallar med alla haters och även fast hon säger att hon inte bryr sig, ser jag att det tar på henne. Hon är jätte duktig på att beskriva sina känslor och hon har ett sånt djup när hon skriver som jag bara beundrar, o ja blir så lack för det är ALLTID anonyma personer som uppenbarligen inte står för vad dom säger, och dessutom bakom datan..Psykologiskt vis så är det precis som mobbare, som måste trycka ner andra för att må bra själv, men bitch please..
 
Såå nu besvarar jag alla kroppsfrågor som ni ber om och jag förväntar mig inga mer kommentarer om min kropp what so ever.. "Har du alltid varit smal?" är en av frågorna och nej det har jag inte, men jag har inte heller varit tjock men som dom allra flesta hade jag tonårshull i ansiktet och på magen o ja kommer ihåg att det var det enda på min kropp som jag störde mig på, vilket är normales i den åldern men hullet försvann nånstans några år efter. Pga av min adhd så har jag ovanligt mycket energi och inre stress som har automatiskt gjort att jag aktiverar mig själv, även fast jag inte gör något speciellt. Vart jag än ska, stressad eller inte, så går jag alltid väldigt fort, nästan så fort att jag får träningsvärk dagen efter, men det är inget jag egentligen kan kontrollera, utan känner mig bara stressad så fort jag ska någonstans, o därmed har jag två vader som ser ut som en fotbollsspelare.  "din rumpa är ganska stor för att vara så smal" ..ok sen när blev det en dålig grej att ha stor rumpa? Min rumpa kan jag ärligt säga att jag tränade fram genom ridning sen jag var liten, å som dom flesta vet får man grymma lår och rumpa av att rida. + att mina dagliga powerwalks keeping it in shape. "verkar som när du skriver att det enda du äter är pizza och godis" aa å de stämmer ganska bra, jag har alltid älskat choklad och allt som är onyttigt o jag har haft turen/oturen att kunna äta det mesta utan att min vikt påverkas, men som sagt, med min inre stress och energi gör att jag förbränner mat ovanligt snabbt. En doktor sa till mig en gång under en hälsokontroll att jag hade lika lite underhudsfett som en kille, vilket betyder att det fina mull som kvinnor har runt tex armar, bröstkorgen och runt benen, saknar jag så mina ben och muskel konturer syns mycket tydligare. O det är inte alltid så positivt  om folk tror det.. Gör jag någon slags fysisk träning så ser man direkt musklerna, som oftast ser manligt ut så jag får alltid se upp för att inte träna armar,axlar och lår- EJ vackert kan jag meddela. " hur mycket väger du??"  o det verkar vara den frågan som ni alla vill veta. 50 kg har jag mer eller mindre vägt sen jag var 17-18 år och eftersom jag bara är 1.64 cm lång så ligger jag på normallinjen för vad man borde väga. Den sista frågan är faktiskt en komplimang från en tjej som hur jag har fått min midja som den är, och där kan jag säga att min adhd eller nått annat tjafs inte har påverkat, utan midjan fick jag när jag dansade reggae/dancehall  som mest går ut på att röra midjan från sida till sida i snabb takt och jag hade en drömbild framför mig om hur jag ville att den skulle bli..o så några månader senare vart jag som jag tänkt mig. Sen dess har det hållt kvar sig (peppa peppa ta i trä) haha..
 
Efter allt det här vill jag ba säga att vill man någonting, så kan man uppnå det, det gäller ba att ta reda på hur och sen ställa in dig till 110%. Jag själv känner att jag har legat lite för länge på latsidan och krigar med att komma på vad jag vill träna i.. Ridning, dans eller fotboll? Dom alla tre är mina favorit sysselsättningar men känner att jag meeejtch har kondisen till nått av dom just nu haha

Never a failure, Always a lesson

2013-03-17, 15:56:00 / Kategori: Sverige
 
 Spanien 2012 ♥
 
Som alltid blir man sugen när bolaget har stängt så jag har en lösnig till alla er! =) Dygnet runt service med grymma priser så det är bara att hojta till om ni är/blir sugna!
 

Hurt me with the truth, don't comfort me with a lie. - Rihanna

2013-03-15, 16:06:00 / Kategori: Sverige
 
Zup Zupp! Eftermiddags lugnt på jobbet så passar på att skrajva lite shiet. Två veckor har gått sen jag började på nya jobbet och det är fan det bästa jobbet jag har haft, med tanke på all frihet och min tunga chef som blivit lite av en bff =). Mitt mål är att visa riktiga framfötter så att jag blir butiksansvarig och därmed få ansvar för allt, beställningar, fakturor och leverans..det vore grejer!
Ikväll blire en lugn aw tsm med chefen, som alltid är den som är hypast varje fredag haha.
 
Fick lite smygångest av att titta på bilder från spanien för exakt 1 år sen och det var under den tiden jag och mitt liv började ses och jag kommer ihåg hur kul jag hade det , i värmen..
 
 

I suddenly have something more important in my life than myself

2013-03-13, 16:02:52 / Kategori: Sverige
Va gulliga ni e som fortfarande läser min blogg även fast det var så pass längesen jag skrev nått att jag glömt mitt lösenord haha.. Som sagt tycker jag inte att det är lika kul att skriva som när jag var i spanien..där älskade jag att ta bilder på palmer osv men här blire ba massa tråkiga kort på alldagliga saker som 100000 andra också tar bilder på så jag kommer mest skriva här när det händer någonting nytt, gott som ont. 
 
Såå ... what's new? .. Pappa min har flyttat till Norge över något/några år och bäst som han är, har han lämnat lägenheten i sumpan till mig och V. Den lägenheten har alltid varit min favorit och nu med rum o kök känner vi att en puppy skulle fylla ut alla rum så kanske i nästa inlägg får jag välkomna vår nya bebis =). 
 
Sedan jag kom hem från Spanien har det varit lite si sådär med jobb och plugg.  Jag tröttnar väldigt fort på saker och ting och vill alltid att det ska hända grejer runtomkring mig så att hitta ett jobb eller en sysselsättning som jag håller mig fast vid kan vara en tuff nöt att knäcka, men nu har jag hittat det perfekta jobbet för mig.. Butiksbiträde för en nyöppnad Lebanesisk deli i gallerian. Tiderna (som inte kunde bli bättre) 11-19 mån-fre, jobbar själv så det mesta är up to me om hur jag vill göra. Att jobba ensam har bara fördelar, tro mig.. Att man inte behöver få gråa hår bara för att man råkar vara 5 min sen tex..eller att kunna gå ut och röka när man vill, är mäktigt haha.. Sen ere att man får mer eget ansvar för jobbet gör automatiskt att man blir mer intresserad och hype på att göra bra ifrån sig. Maten ska vi inte ens prata om.... Deluxe wraps i alla dess smaker, min favorit är Kyckling/halloumi wrap med koriander..åhhfyfan va goood den e haha..ska spikat äta den till lunch idag! 
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!