Like some, Love some, trust None

79eac" size="1">
2013-06-26, 16:46:00 / Kategori: Sverige
 
 
Livet går inte åt mitt håll just nu..Löningen kom in på kontot igår och begav mig direkt för att inhandla allt som var i krisbehov men när jag skulle stoppa mitt kontokort i maskinen stod det "kortet är ej i bruk" ...What?! Jag försökte tusen gånger tills maskinen dog haha. Jag hade typ 15 min på mig att shoppa innan jobbet så jag sprang till bankomaten som spottade ut mitt kort där också.. Va i helvete?? Jävla Swedbank asså..Dom skickade ut ett nytt kort för kanske 1,5 månad sen och bah " här kommer ditt efterlängtade guldkort!" Yeah guldkortet my ass! Har haft massa kunder med likadana kort och som också har stora problem med chipet, fattigt , Swedbank! Så det var bara att börja löpningen igen, denna gång till banken för att beställa ett nytt kort, o även där tjafs. "Kommer ta upp till 13 arbetsdagar innan du får hem ett nytt kort" 13?! Va i helvete är det som tar 13 arbetsdagar för att få hem ett plastkort?? Jag kunde ju inte ta ut pengar på kortet heller så för att försöka rädda min situation bad jag om att få ta ut kontanter då eftersom jag måste ju ha nått att leva på under dom här helvetiska 13 dagarna, men självklart hade dom inte kontanthantering där, så är tvungen att åka till solna centrum där det alltid är proppat med folk...kul. Fixade iaf 800 spänn för att hämta ut långklänningarna jag hade köpt från h&m men allt satt som en svart sopsäck förutom den vita klänningen som var jätte fin. Så var det förra gången jag beställde klänningar från h&m, allt satt löst och fattigt och som dessutom krypte i tvätten så långklänningen blev till knäna..fattigt.
 
Men men, ack den som deppar, lr? haha ..En ny data står först på inköpslistan och sen ska jag låsa upp min iphone från tele2, som verkar nästan omöjligt. Hitta en tekniknörd på blocket som låser upp dom ba för skoj skull o han tar 800 spänn..Hade hört att det kostade 300:- nånstans men gäller tydligen alla operatörer förutom tele2, självklart.
 
Nånting positivt är iaf När man jobbar med syrianer och deras släkt har jag märkt att det finns mångaa fördelar. Jag gillar deras generösitet när det gäller pengar och saker och ibland kommer det in släktingar från min chefs sida och dom alla är ganska kända frisörer eller företagare som kommer över för att äta lunch, och självklart tar jag inte betalt, och det jag gillar med dom är att dom är allt för att ge & ta så efter att ha fått lunchbesök från två av chefens släktingar fick jag en gratis hår klippning & färgning på lördag, och en heldags besök på ett spa i Mariatorget, not bad!
 
 
 

Annie

Du kan göra det för 300 kr på Tele2's hemsida haha!

Svar: Haha vah näää vart då?? har galnat igenom hela deras hemsida
Gaby2013-06-27, 13:13:54 URL: http://www.annievictorias.blogg.seKOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!