I say what I want to say and do what I want to do. There's no inbetween. People will either love you for it or hate you for it

79eac" size="1">
2013-06-28, 18:10:39 / Kategori: Sverige
 
Asså ere nån som vet hur länge bussarna strejkar?? En dag lovade sl, men som vanligt kan man inte lita på dom, det har fan gått en vecka nu?? Och det är just bussarna 515 och 506 som går precis utanför mig som inte går, och det är bussarna till solna centrum och tillbaka så jag får liksom ta tuben från duvbo till västra, och byta därifrån till akalla tåget..O folk undrar varfrö jag inte betalar sl för ett busskort? Det är just exakt den här anledningen till att jag aldrig har eller kommer köpa ett busskort hos dom, för det är alltid problem. Inställt tåg, el fel, spår fel, halt på spåren, löv på spåren, olycka på spåret osv..listan är lång och dom lovar varje år att bli bättre, men det ända som händer är att det blir dyrare och dyrare..Dom har ju slutat med kontrollanter också så det vore dumt att köpa busskort. Jag tar bara fram android appen så åker jag gratis överallt, klockrent!
 
Anyway..Ouf slutar om en timma, och det är den värsta timmen..Den sista timmen går så långsamt att man går runt och försöker hitta nånting att göra genom att städa på samma ställe typ 4 gg haha, sen när klockan slår 18.50 stänger jag allt och drar haha, det är riktigt skönt att jobba själv. Ingen som gnäller på en eller försöker bestämma över en, underbart. Dessutom fick jag reda på att jag får ut två veckors semester i sommar :) , så jag kommer vara smart att spara den till i mitten/slutet av juli och hoppas på att vädret blivit stabilare då. Då tar nog jag och björnen en sista minuten ner till svärmor i Malaga ♥
 
Ikväll ska jag och björnen, tillsammans med några andra ta en grillkväll i Hagaparken, skit mysigt. Det blir typ par grillning för alla som kommer kommer ta med sina respektive kärlek , så det är nått nytt..! Imorn ska jag ju som sagt till frissan kl 11, skiter i om jag är bakis, jag ska upp för att få en gratis klippning och färgning från en av stans bästa frisörer. Det händer ju inte varje dag så oavsett vilket invalit tillstånd jag vaknar upp i imorgon, ska jag dit!
 
 

Anonym

Bussarna började ju gå idag igen

Svar: Ajo ja märkte det senare samma kväll haha
Gaby2013-06-28, 22:40:20

Annie

HAHA löv på spåren... men guuud halka runt där som Bambi "HÅÅÅHH H AHHHHHHHHHH AKTAAAA"

Svar: Hahaha men det är ju alltid nått fjuttigt som tydligen skapar kaos i hela stockholms trafiken, kom igen nu om några torkade löv på spåren kan få ett helt tåg att gå ur funktion, då undrar man varför dom köpte tåg för typ 21 miljoner? ? HAHA "hÅååh Ahh aktaa räÄäjJ!!
Gaby2013-06-29, 02:04:01 URL: http://www.annievictorias.blogg.seKOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!