Hoes want attention, Women want respect

79eac" size="1">
2013-07-05, 17:38:12 / Kategori: Sverige
 
exakt 1,5 timmar tills min semester börjar! Hääääääy! Haha det första jag kom å tänka på att göra direkt efter är en fet jävla AW nånstans, och nu ska jag lyxa till det med drinks och inge jävla bärs! Haha det är sjukt att det första man tänker på när man blir ledig är att supa ..Gissar att det är medfött när man är född i Sverige. Himmlen börjar klarna upp och i helgen har ju alla lovat strålande sol med 26-28 grader, och om det stämmer så äre ba ta på sig sina shorts och börja shotaa! Who's with me?? haha nu kommer pappa skriva en kommentar "ta de lugnt gumman min, inga minnesluckor så du tappar allt du äger" Nejdå pappa, inga minnesluckor kan jag inte garantera att jag inte får men jag lovar att ta det slow..till en början iaf :P 
 
På söndag är det AIK-häcken på friends arena och den här gången ska jag köpa biljetterna i förväg OCH komma i tid, annars är det ju risk att det blir ett "pga säkerheten kan vi inte släppa in dig" som förra gången haha. Mamma min fyller år på måndag också men hon har åkt ner till malmö för att fira den med våra släktningar därnere så får inte chansen att fira henne tyvärr :(, men tar det när hon kommer hem istället. 
 
Eftersom jag är så keff på att uppdatera kan jag redan nu säga att jag nog ej kommer att uppdatera nånting under hela nästa vecka, så det blir en bildbomb veckan därefter ist =) . 
 
Glad sommar på er alla och tare "lugnt" med spriten! 
 
 
 KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!