Take a risk..

79eac" size="1">
2013-04-12, 18:46:20 / Kategori: Sverige
 
Satt och pratade med en kollega idag som åker till Åre över helgen för att åka snowboard och det fick mig att tänka på min första och enda gång jag någonsin åkte skidor, en av dom mest traumatiska händelse i mitt liv kan jag meddela haha. 
 
Jag var 11-12 vad jag minns och hela skolan skulle åka till kungsberget för att åka skidor över en hel dag. Jag hade aldrig åkt skidor innan för min familj är verkligen inga vinter människor så jag var en riktigt färsking när det kom till det, Iaf så skulle vi ta bussen från solna hallen typ 6 på morgonen och jag minns att mina föräldrar var borta så det var min mormor som passade mig och nicholas. O alla vet att en mormor klär alltid på en föör mycket kläder för att man inte ska frysa och jag hade sagt till henne att jag verkligen inte ville ha massa kläder på mig för det skulle bli för varmt..men min mormor går det inte att säga emot så hon hade lagt fram dom tjockaste termobyxorna och dunjacka som var typ 3 storlekar för stora, + att jag blev påtvingad mössa och vantar..Alla vet att i 11-12 års åldern var man fett kinig med vad man hade på sig osv..men min mormor kunde inte bry sig mindre..haha 
så 6 på morgonen promenerar jag till solna hallen, påklädd som en jävla jokkesjärvi och höll på å svettas ihjäl..När jag kommer fram dit alla ska träffas ser jag direkt att alla har typ köpt de "nyaste" skidoutfiten och tjejerna var typ sminkade..haha redan där kände jag att denna dag skulle gå åt helvete. När vi kommer fram gick vi å hyrde skidor osv och jag vill såklart följa med dom "tuffa" upp i röda backen och visade inga som helst tecken på att jag var nybörjare, förutom kläderna förstås haha. Första problemet uppstod i liften, ni vet sånnadära som man ska luta sig mot. Utan att skämta så vurpa jag minst 3 gg , och fick alla andra bakom mig att också vurpa och värmen under alla mina jälva termokläder var obeskrivlig. Till sist fastna mina byxor lite i liften som gjorde att jag med eller utan vilja drogs upp till backen. När vi äntligen kom fram till backen skulle vi korsa en backe för att komma till den röda så alla började gå på sidan av backen som ingenting och vi får inte glömma att jag aldrig stått på ett par skidor i hela mitt liv så aja jag gick efter alla andra tills jag kände att jag började glida neråt..på sidan..å eftersom jag var typ längstbak av alla människor var det ingen som märkte att jag började glida neråt..efter nån sekund började jag få panik, jag hade iingen aning om hur man stannade och jag var livrädd för att ramla och det gick fortare och fortare tills det gick så pass fort att jag gjorde ALLT i min makt för att inte ramla så i typ 100 km/h for jag ner från röda backen från sidan och stavarna i högsta hugg. Att jag inte ramla kan jag inte fatta än idag men när jag började närma mig slutet av backen, såg jag massa barn som låg över hela backen och jag baaaad till gud att inte ramla över nån ungjävel som garanterat skulle dö om dom fick mig över sig men ingen gud verkade höra mig så jag fortsatte att glida neråt i full fart, mot kön till liften där hela min skola stod + random people. Sista meterna blundade jag för jag visste att oavsett hur jag slutar , kommer det göra så jävla ont haha , sekunder senare bommar jag rakt in i en Pappa med sin son så båda två flyyger bakåt och jag kunde höra tystnaden från alla ..Mitt ansikte hamnade rätt ner i snön och pappan som jag stormade in i blev rent ut sagt skogstokig och började skrika, framför alla. "Vaaafan hålleru på me???!! SER DU INTE ATT DET ÄR UNGAR SOM ÅKER HÄR?!!!!"  Helt skakis tittar jag upp och ser att alla står och tittar, helt knäpptysta. Hela min kropp skakade och jag hade snö i hela käften så jag fick inte fram ett ljud. Utskämd för livet, ställer jag mig upp, och går mot cafeterian där jag satte mig tills det var dags att åka hem.. 
 
Haha jag har alltid sån jävla otur i sånnahär grejer..sen dess har ingen frågat mig om jag vill följa med å åka skidor...woundering why? 

Annie

HAHAHAHAHAAHAHHAAHAHHAHHAAHHAHAHA "Se ööööpppp AHHHHHH....hhhh....AHHH!!!!! AAAJJJ... hjäääääälp"

Svar: HAHAHAHA "ÅhHhh AahhHHhh AKTHAAAA "..."hhhhhhhhh"
Gaby2013-04-14, 00:25:09 URL: http://www.anniebelles.blogg.se

Annie

HAHAHA "mormor jag vill inte ha de här.." "TYST på dig säger jag nu annars ringer jag mamma... fy fan om Daniel får höra om det här, passarej för de asså...."

"OOUuuuååååÅHHHH HJÄLP HÅÅÅÅÅÅHHH" "hhhhhh......va det Gaby som ramla igen?"

Svar: HAHAHA exakt så vare "meh moormor det där kommer bli jätte varmt.." .." SLUTA NU o tjaffsa, du ska upp i fjällen och ramlaomkring i snön, du måste ha termobyxor o vantar, SÅ ERE BARA! inget tjaffs annars ringer jag Daniel!"
Gaby2013-04-14, 21:31:16 URL: http://www.anniebelles.blogg.se

Anonym

Varför tog du inte bara en nybörjarkurs? Haha

Svar: eu det var bara cp barnen i skolan som gick på de..med min outfit hade jag sett ut som en av dom haha
Gaby2013-04-15, 10:10:01KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!