Take a chance. Because u never know how absolutely perfect something could turn out to be

79eac" size="1">
2013-04-12, 17:58:00 / Kategori: Sverige
 
Sitter o kollar på bilderna från Spanien..Ute är det grått o kallt..hur länge till orkar man leva i detta dyster och kyla?? Enda sen jag kom hem från Spanien har jag nästan konstant frysit, oavsett om jag är innomhus eller utomhus..Vissa människor är verkligen inte gjorda för kyla, o ja tror fan jag är en av dom! Mannen och jag disskuterade igår om Sveriges lagar och hur mycket staten egentligen styr alla oss som sina spel pjäser..Vi börjar från födelsen..Du får ditt personnummer , men dom fyra sista siffrorna tillhör staten, staten har alltså fått en ny spelpjäs med ett nytt nummer.. Du får gratis tandvård/sjukvård tills du är 20 (då allt blir dyrare för digHonestly, hur mycket behöver man gå till läkaren/tandläkaren när man är liten?? kanske för någon vaccination, eller nä för det får man hos sjuksystern i skolan. Hur många har problem med sina tänder innan man fyllt 20?? ingen, men om du pratar med en klassisk svenne så får man höra hur bra sverige är med gratis tandvård och sjukvård, men verkar heelt glömt bort då man själv som vuxen gör sig illa eller får knas med tänderna..o knappt kan få hjälp för att det är så dyrt? EU blev vi med i...I Spanien, lagade jag 2 hål + slipade mina tänder för 80 euro..med EXAKT likadana verktyg som används i Sverige, fast i Sverige skulle min räkning hamnat på 7500:- .
 
Staten anser att du är mogen vid 18års ålder att vistas i krogmiljö, men inte att det är säkert nog att handla alkoholen på systembolaget för att det tydligen är en "bättre" miljö att vara ute på krogen än hemma..? 
När du fyllt 20 är du redo för systembolaget, men ingen får dricka på söndagar för att staten inte tycker det är lämpligt..????? Ute på krogen hinner du inte heller ha så roligt för att staten tycker alla ska gå hem efter 02.00 på helgerna..
 
Körkortstillstånd vill staten ändra ålder på till 25 år för att bibehålla sin stolthet om att Sverige har minst dödsolyckor i trafiken och de mesta dödsolyckorna är killar mellan åldrarna 18-25..Priset på körkort idag hittar du inte under 15.000 kr...I spanien kostar allt som allt 300 euro, och då kan du göra teorin och uppkörningen på svenska utan extra kostnad.. 
 
SL ska vi inte ens prata om..vafan har hänt?? ett ruttet månadskort kostar 800/900 spänn? jag har ifs aldrig stöttat SL och har plankat så länge jag kan minnas och kommer fortsätta göra det tills dom sänker priserna. Idag finns det heller inga bussremsor, utan nu måste du först ladda på 100 kr ( 120;- för att plastkortet som man måste ha kostar 20 kr) så säg att du behöver åka två stationer...då måste du betala 100 spänn oavsett vad. 
SMS biljetterna kan du inte heller få vara privat med..Idag måste du registrera ditt personnummer för att kunna skicka sms biljett..varför?  Det sjuka är att det är inte många som verkar reagera på dom sakerna jag reagerar på, yes jag må vara bitter men är det så konstigt?? Staten gör allt för att kontrollera dig och du har inget privat liv längre. 
 
Frågan är hur länge detta ska pågå tills folket säger ifrån?? Eller kommer ens folket säga ifrån? I dont think so för svenskar är så jävla konflikträdda och försvarar sig alltid med att "Sverige som är så bra" osv..jag vet inte men är det så konstigt att sverige har mest deprimerande personer i hela europa? Folk är inte födda för att styras och kontrolleras, men värre har det blivit sen hundögat Fredrik Reinfelt tog över, skatterna har massivt ökat på exakt allt. och att vara medelsvensson i Sverige är en skam idag. Moderaterna trycker ut alla medelsvenssons ut ur stockholm för att göra mer plats åt dom rika. I dont know men jag har aldrig varit så säker på min sak som att jag kommer garanterat rösta på social demokraterna what so ever.. Mer till alla och alla är lika värda, DET gillar jag. MER frihet åt folket! 
 
 
 
FRIHETKOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!