I'm moving forward in my life. Only way I'm looking back is if it's my ass in the mirror

79eac" size="1">
2013-04-29, 16:42:00 / Kategori: Sverige
 
Underbar helg tillsammans med mannen o vänner. Hade planerat så överdrivet mycket att när fredagen äntligen kom, var jag tvungen att stryka hälften av mina att göra grejer, så på fredagen kom jag inte längre än till soffan o däckade rejält tidigt haha. På lördagen var det ju våran 1 års dag och vi båda hade väntat på denna dag i ett år  och det fick oss samtidigt att tänka på hur vårat förhållande har utvecklats under årets gång , o dom säger ju att klarar man av första året tillsammans, är chansen stor att man klarar sig tsm livet ut =). I  början var vi ju i spanien och planerade att vi skulle skapa ett liv tsm därnere, men pga olika förhinder flyttade vi tbx hit , utan någonting stadgat bakom oss men våran drivkraft över att leva och bo tsm var så stark att till slut ordnade sig allt med Jobb och lägenhet.
 
 
så på lördagen vaknade jag med ett shopping sug så de inte duga så medan björnen sov passade jag på att åka in till stan en snabbis men det slutade med i en hel eftermiddags shopping ist haha . Jag blev helt såld på de nya barbour vårjackorna att jag var tvungen att klippa till på en , oavsett priset..de va ju löningshelg för fan .. haha lite måste man få unna sig! Medan jag var på NK passade jag på att kolla in converse nya vårkollektion och hittade även där mina vår/sommar sneakers, jackpot!
Sen måste jag säga att Bikbok har fått in jätte fina sommarkläder, som påminner mycket om Bershka, en klädbutik i spanien som alltid hade så mycket man ville ha att man aldrig kom därifrån tomhänt. Ett tipss till alla som har tröttnat på H&M!
 
3 kassar senare kom jag hem o började pussa på björnen, en än gång påmind om att vi faktiskt har varit tsm i ett helt år ..Bästa året i mitt liv o underbarare blir det!
 
 
Efter att ha legat och pillat på varandra i  några timmar vart det dags att röra sig mot tanto parken, eller som jag kallar den efter en fyllekväll "tinto verano parken" där Andrea firade sin födelsedag i den mysigaste stugan jag sett. Låg precis på berget från tinto parken o utsikten var fantastisk. Planen där var att äta,dricka och mysa tills det var dags att tänka på utgång, som efter många men slutade med slakthuset som spelade elektronisk house..vad det var för skillnad på elektronisk och inte hajjar jag inte men efter 4 timmar av musik som lät desamma hela tiden, tog vi bulle hem till oss för att fortsätta festen, o fest kan vi verkligen kalla det..Björnen kastade in handduken vid 07.00 och tunga som vi andra var, sa vi inte hejdå fören 09.00 , Lyckad kväll or whaat? 
 KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!