What comes around goes ALWAYS around, BITCH!

79eac" size="1">
2011-10-03, 15:08:43 / Kategori: Sverige

Det finns alltid en person på ett jobb som bara MÅSTE snacka skit om andra för att själv må liite bättre. Man bryr sig inte om dessa personer men när skitsnacket börjar kopplas mot en själv  gör att  man måste räcka upp handen. Denna person har alltså sina utvalda "offer" som hon på något sätt vill få framstå som dålig genom att hitta på ett rykte som hon sedan sprider vidare HELT utan anledning. Personens betéende får mig att vilja spy samtidigt som jag blir äcklad över att vi har så många gemensama vänner som ALDRIG skulle accepetera sånt beteende, så jag  undrar bara om du fejkat hela ditt liv eller whaat? Dina så kallade "uppoffringar" för ditt jobb bevisar bara hur svag människa du är som inte klarar av att se andra lever ett liv som du aldrig fick. Ditt hat mot dig själv som du kastar mot dom starka, speglar bara tillbaka på hur trasig och tragisk du är. Under mina 21 år har jag träffat på många osäkra tjejer som inte pallar med att en starkare karaktär överglänser deras osäkra jag, och dom tar till dom mest sjuka medlen för att försöka förstöra för den starka för att få en liiiten liiiten bättre känsla om sig själva.
 
Under alla dessa tillfällen har jag struntat i att ens engagerat mig i deras avund för att jag vet att dom bara är tragiska omogna, osäkra själar och jag har svalt skiten alldeles föör många gånger nu för att låta det fortsätta. Så guess what,. du har lagt ner så mycket tid och ork på att försöka få bort mig och det måste ha tagit rejält på din energi, din falskhet förvånar dom flesta men tydligen har du ditt omdöme som tjallare inte förvånat någon. Folk varnade mig för hur du fungerade men eftersom vi har dom gemensama vännerna vi har, så kunde jag aldrig tänka mig att du ens skulle ens ha tendens till sånt beteende, naiva naiva jag...Nu när jag vet att det är du som är skitsnack-snackaren börjar ju nu folk pussla ihop pusslet och funnit tråden tilll rullen som ledde till.. DadaDaDaaa..DIG!  Ursäkta men vad tjänade du egentligen på det här? Haha det är så sjukt att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta, är du så jävla bitter på ditt liv att du känner att du måste försöka förstöra för andra för att du själv ska kunna ta dig upp på morgonen? Skit samma vilket så har du gjort ditt val och du startat någonting som du inte kommer kunna avsluta själv, och eftersom du gärna läser min blogg FINSTILAT och gillar att öppna din mun så varsegod , read & learn;

Avundsjuka eller missunnsamhet är en varaktig känsla där den enskilde har negativa tankar, känslor av otrygghet, rädsla och över en förväntad förlust av något den värderar, i samband med förhållanden och karriär. Avundsjuka består ofta av en kombination av frambringade känslor som ilska, sorg och avsky.

Sista versen och jag vill bara lägga den här så perfeekt.. What comes around goes ALWAYS around.


Annie

HAHAHAHA... DÖD åt den avundsjuka fetisen!!!!2011-10-03, 15:43:13 URL: http://anniebelles.blogg.se/

Gaby

Hahahaha jävla fatty granny asså2011-10-03, 16:34:30 URL: http://jahlove.blogg.se/

du vet vem jag e

hahah skön du ee gumman..

hon ee skiit2011-10-06, 14:44:19

gaby

Haha brorsan <3 ät henne2011-10-06, 22:01:28 URL: http://jahlove.blogg.se/

du vet vem jag e

tro mig jag ska,,,

hon är mitt skit2011-10-10, 17:37:39

Gabby

Bästa2011-10-11, 16:46:14KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!